Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי למכור רכב מסוג פיז'ו 206 שנת 2001 , ידני , דגם XT , יד שלישית , 155000 ק"מ . שמור מאוד מבחוץ ומבפנים.

לציין כי הרכב ברשותי כבר למעלה מ 3 שנים , אני הנהגת היחידה ברכב ומעולם לא עשיתי תאונה או נכנסתי למוסך בשל בעיות. הרכב ראה מוסך רק בטיפולי 10000 ק"מ. הופתעתי לגלות היום בעת הבדיקה במכון את הממצאים והליקויים הבאים:

נזילת שמן מנוע , לחץ שמן לפי נורית תקין , רעש יתר תיזמון שסתומים , רעשים מגלגלות מנוע ורצועות. בלאי גבוה - מספר רב של ק"מ רשום.

נקישה במסרק הגה.

מעיכות התחתית הרכב (רצפה) , פגיעה פח חזית כולל גשר עליון מולחם , תיקונים כלליים בגוף המרכב. הוחלפו חלקי מרכב, החלפה מכסה מנוע , החלפהה כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים , החלפה כנף שמאלי המחוברת עם ברגים , פגיעה בחיבורים קורות אורך קדמית עד לנקודת ריתום המתלה / מנוע.

נזילות שמן תיבת הילוכים , חופש מנגנון בורר הילוכים לקוי , רעש יתר בתיבת הילוכים , חופש מערכת הינע כללי (בלאי) , תושבת

גיר פגומה , מצמד מפריד גבוהה - בלאי.

שאלתי היא :

עד כמה הממצאים גרועים ?

האם משמעות הדבר כי יש לי שאסי ?

הרכב שווה במחירון 27270 ש"ח. ברור לי שלא אקבל מחירון על הרכב. כמה שווה הרכב עם הליקויים הנ"ל ? האם יש ירידת רכב במקרה כזה ???

אני אובדת עצות!!!

תודה מראש לכל המשיבים (-:

פורסם

הרכב עבר תאונה לא קטנה, החלפת מכסה מנוע וכל מה שמסביב זה מתאונה, התאונה הייתה מספיק חזקה כדיי לפגוע בשאסי ולכן הלחימו אותה.

באיזה מוסך טיפלת עד עכשיו?

מוזר שאם הרכב היה נכנס רק לטיפול 10K לא אמרו לך משהו על שאר הדברים ברכב.

קובי

פורסם

בניגוד לאחרים אני לא חושב שצריך להציג תמונה שכולה שחורה.

כן, הרכב עבר תאונה ויש ירידת ערך, בעיקר מסחרית, בעקבותיה. שאר ההערות הן ברובן כסת"חים, למעט אולי החופש במנגנון ההילוכים (לא עסק יקר במיוחד לתיקון לרוב) ואולי גם תושבת הגיר.

אם את לחוצה בזמן ורוצה למכור את הרכב מהר - תצטרכי להתפשר משמעותית במחיר. אם יש לך סבלנות, תוכלי למצוא מישהו שיסכים להוריד פחות את המחיר. בסך הכל למעט סימני הפגיעות עושה רושם שהרכב במצב סביר ו155K קילומטרים זה לא הרבה לרכב ממודל 2001.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בניגוד לאחרים אני לא חושב שצריך להציג תמונה שכולה שחורה.

כן, הרכב עבר תאונה ויש ירידת ערך, בעיקר מסחרית, בעקבותיה. שאר ההערות הן ברובן כסת"חים, למעט אולי החופש במנגנון ההילוכים (לא עסק יקר במיוחד לתיקון לרוב) ואולי גם תושבת הגיר.

אם את לחוצה בזמן ורוצה למכור את הרכב מהר - תצטרכי להתפשר משמעותית במחיר. אם יש לך סבלנות, תוכלי למצוא מישהו שיסכים להוריד פחות את המחיר. בסך הכל למעט סימני הפגיעות עושה רושם שהרכב במצב סביר ו155K קילומטרים זה לא הרבה לרכב ממודל 2001.

רב תודות לך על התגובה והעידוד....

מישהי רוצה לקנות ממני את הרכב ב 23500 ש"ח ( כ 4000 מתחת למחירון ) האם שווה ?

• תוכן חדש...