Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האודיסון בקישור שרשמו לך הוא אכן מגבר מעולה אבל מחירו "שם" בסביבות ה4000 שקל -פלוס מינוס ועוד לפני משלוח לארץ,מה שמיקר לבחור את העניין.

הוא לא שולל קניה של יד שניה.אני ממליץ בחום על שני אנשים אמינים ומוכרים בפורום שמוכרים כל אחד מגבר שמוכרים ונשמעו על ידי מי מחברי הפורום.מדובר כמובן בטרו של אלי ובזד של אוזירו(ייבגני).

הטרו יעלה כמו האודיסון המומלץ(ללא המשלוח) ואו ב1000 שח יותר(אינני יודע כמה אלי רוצה עליו) וישנה עוד אפשרות טובה ואפילו מצויינת במחיר נמוך יותר ועוד במגבר חדש-דנדש באריזה שעולה 3500 שח אצל אוזירו.המגבר הזה קיבל ביקורות טובות אם לא מעולות מאדי לאנוס הוותיק (שמדיעותיו אני ממש מחזיק) וממספר חברי פורום נכבדים.

יש לו נתונים מפלצתיים כמו לטרו אבל שיטת העבודה היא שונה(בתצורת הCLASS).וכמובן שסוזוקי אלטו משנת 1997 לא כל כך עוזרת לעניין בכל הקשור לתשתית החשמל -לפחות לגבי הטרו ויתקנו אותי אליקו או אלי.

גילוי נאות-אני חבר של שני האנשים היקרים האלה (אלי וייבגני) אבל אין לי שום אינטרס בעניין זולת לעזור לפותח השרשור.

המון בהצלחה ומבקש הזמנה לשמוע את הסט היפהפה הזה.

ליאור

אוקיי, תודה ליאור בהזדמנות נשמח להשמיע לך.

אתה יודע אולי את הדגמים המדוייקים של הטרו והאוזירו ?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה לי את האוטופיה מוגבר על פייז והיה נשמע בהתאם,חרא.זהו סט מאד מאד איכותי שלא מתפשר על סוג ההגברה.כפי שכבר המליצו פוקל מתחבר לאודיסון VRX כמו כפפה ליד.פחות מזה זה לעשות עוול לאוזניים שלך כי הוא ישמע פחות טוב מK2P. ותעיף את הסאב הזה על הדרך :lol:

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אתה מוזמן לנסות את הZED AUDIO DEUCE

אתה לא תבין את ההבדל לפני שתשמע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
היה לי את האוטופיה מוגבר על פייז והיה נשמע בהתאם,חרא.זהו סט מאד מאד איכותי שלא מתפשר על סוג ההגברה.כפי שכבר המליצו פוקל מתחבר לאודיסון VRX כמו כפפה ליד.פחות מזה זה לעשות עוול לאוזניים שלך כי הוא ישמע פחות טוב מK2P. ותעיף את הסאב הזה על הדרך :lol:

כן לאט לאט אני הבאתי עכשיו מגבר NAKAMICHI PA-4100 והשלב הבא זה סאב

פורסם

הסט לא ישמע רבע ממה שהוא יכול לתת.

המגבר מעולה אבל חלש! לסט הזה.

לסט כזה וכתבתי לך.

אתה צריך מגבר של לפחות 150W. RMS אמיתיים!

ועדיף מגבר של 200W. ומעלה

אגב. הנקמיצי' 2100. הוא פשוט 2 ערוצים של 100W.

ה4100 הוא 4 ערוצים של 100W.

זה אותו דבר!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

הוא צריך מגבר איכותי, ללא קשר לעוצמה, גם 75W RMS יספיקו אבל חשוב שיהיה איכותי.

לדעתי קודם תדאג להגביר את הסט הנ"ל היטב ולאחר מכן תחפש סאב.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אתה מוזמן לנסות את הZED AUDIO DEUCE

אתה לא תבין את ההבדל לפני שתשמע.

הסט לא ישמע רבע ממה שהוא יכול לתת.

המגבר מעולה אבל חלש! לסט הזה.

לסט כזה וכתבתי לך.

אתה צריך מגבר של לפחות 150W. RMS אמיתיים!

ועדיף מגבר של 200W. ומעלה

אגב. הנקמיצי' 2100. הוא פשוט 2 ערוצים של 100W.

ה4100 הוא 4 ערוצים של 100W.

זה אותו דבר!

אלי.

שכחת 2 דברים:).

1.המלצת לו על הDEUCE של ZED, ושכחת שהנקמיצ'י מיוצר ע"י ZED AUDIO :).

2. במידה וה4100 עם ה100 וואט RMS לערוץ ב12V יהיה לו חלש מידי, הוא תמיד יכול לגשר את המגבר הזה.

under construction..

פורסם

הנקמיצ'י האלה הם כבר לא פרי יצירתו של סטיבן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא רוצה לסטות מנושא הדיון, אבל שאלה קטנה:

איזה רמקולים נחשבים למוצלחים יותר,

ה-Focal Utopia BE 6.5 או ה-F1 סטאטוס?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
הנקמיצ'י האלה הם כבר לא פרי יצירתו של סטיבן.

איתמר.

צודק,

אני היתי בטוח שמדובר על הPA2004, שהוא תוכנן ע"י ZED AUDIO.

הסדרה החדשה של נקמיצ'י PA בכלל מיוצרים בסין.

במפעל ששמו TRUHONOR INDUSTRIAL CORPORATION.

תחת מותג שנקרא DYNAQUEST.

bucky340-albums-dynaquest-dan-440-nakamichi-picture2292-dynaquest-dan-440-003-1200.jpg

bucky340-albums-dynaquest-dan-440-nakamichi-picture2294-dynaquest-dan-440-013-1200.jpg

bucky340-albums-dynaquest-dan-440-nakamichi-picture2293-dynaquest-dan-440-011-1200.jpg

bucky340-albums-dynaquest-dan-440-nakamichi-picture2297-dynaquest-dan-440-024-1200.jpg

מישהו רוצה נקמיצ'י??:

DAN-2.jpg

היו כמה שרשורים בנושא הזה:

http://www.diymobileaudio.com/forum/diy-mobile-audio-sq-forum/37808-nakamichi-pa-4100-reviews.html

under construction..

פורסם

המלצתי לו על הZED כי הוא 200W לערוץ!

והמגבר החדש שלו הוא פשוט 4 ערוצים.

והישן הוא רק 2 ערוצים.

א ב ל שני אותו מגבר !!

• תוכן חדש...