Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב שהלכתי לראות עבור חבר מופיעים מס' גושים בודדים (מעט מאוד) בתוך המיכל עיבוי של נוזל הקירור.

מדובר בגושים בצבע אפרפר.

הרכב לא מעשן במאמץ, והמוכר טוען שלא מאבד שמן.

להמשיך הלאה?

תודה!

פורסם

לא ראיתי ולכן מה שאני יכתוב זו השערה בלבד.

קיים חומר שמחדירים למערכת המים על מנת לסתום מעברים באטם ראש מנוע בדר"כ יש סימנים לאחר החדרת החומר במיכל העיבוי, יש מצב גדול שלרכב קיימת בעיה כלשהי בראש המנוע ועשו קומבינה לצורך מכירת הרכב.

פורסם

מה זאת אומרת לסתום מעברים באטם ראש מנוע?

אגב, הרכב עבר שיפוץ ראש לא מזמן. נעשה במוסך מורשה.

בקיצור, להתרחק?

פורסם

כנראה שהוא עבר שיפוץ ראש בעקבות כניסת שמן למערכת המים , עקב פריצת מעברי שמן , אחרי שעושים את התיקון , לוקח הרבה זמן עד שהמערכת נהיית נקייה, צריך להחליף את המים במערכת הרבה פעמים , על מנת לנקות את המערכת, ומה שראית כנראה זה שאריות של הלכלוך שבמיכל העיבוי.

בברכה

שוקי,

HONDA CIVIC LS

פורסם

שוקי הייתי מסכים איתך לולא הבחור כתב גושים אפורים שהחומר שמוכר לי בצבע זה הוא חומר אטימה לראש המנוע.

אבל אני בטוח ששנינו מסכימים שאין צורך ולא רצוי לקנות את הרכב הנ"ל.

פורסם

ישנו גם חומר כזה לסתימת חורים בראדיאטור אבל כמו שאמרו פה ברגע שאתה לא יודע מה מקור החומר לא שווה להסתכן

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני אישית מעדיף מנוע עם 200 אלף שלא נגעו לו במנוע , על מנוע עם 100 אלף שעבר שיפוץ ראש מסיבות לא ברורות.

ואני איתך ניסן שלא להתקרב לרכב הנ"ל ולחפש רכב אחר.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...