Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע נתקע לי הרכב בירושלים. במסגרת הביטוח הזמתי גרר שהגיע תוך שעה. הבחור שגרר לי את האוטו לא הוציא את הגיר מפארקינג ולא הוריד את הבלם האחורי. וגרר את הרכב כך בערך מטר וחצי. עד ששמתי לב וצעקתי עליו ואז העביר אותו ל"N", השאלה היא האם נגרם לרכב נזק בגיר או בחלק אחר כתוצאה מגרירה זו?

פורסם

ממש לא מחייב שנשחקו גלגלי שיניים,אלה אם כן הגיר החליק וזה משהו אחר לגמרי.

הצמיגים השתפשו קצת אבל לא נראה לי משו רציני בכל זאת זה רק מטר וחצי יש לך מזל שלא יותר.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אם הגלגלים הקדמיים היו באוויר אין לך ממה לדאוג.

אך אם הגלגלים היו ברצפה והגלגלים הקדמיים הצליחו להסתובב אז כניראה שבגיר נישבר הפין שעוצר את הרכב בשילוב ל P.

בצע בדיקה פשוטה:

תחפש ירידה קלה, תעצור את הרכב, שלב P, שחרר את הבלמים, אם הרכב נבלם ע"י הP, אז אין לך ממה לדאוג.

לגבי ההאנדברקס ממטר וחצי לא יגרם כל נזק.

פורסם
אם הגלגלים הקדמיים היו באוויר אין לך ממה לדאוג.

אך אם הגלגלים היו ברצפה והגלגלים הקדמיים הצליחו להסתובב אז כניראה שבגיר נישבר הפין שעוצר את הרכב בשילוב ל P.

בצע בדיקה פשוטה:

תחפש ירידה קלה, תעצור את הרכב, שלב P, שחרר את הבלמים, אם הרכב נבלם ע"י הP, אז אין לך ממה לדאוג.

לגבי ההאנדברקס ממטר וחצי לא יגרם כל נזק.

ארבעת הגלגלים היו על הריצפה, אני אעשה את הבדיקה!

פורסם

הפין אומנם לא ישבר, אך הגורר הוא פושע!

על אף שחצי מטר לא יעשה שום נזק לגיר.

אם אתה רוצה להיות בטוח שלא קרה שום נזק תחנה את הרכב רק עם הפארקינג ללא הרמת בלם היד ונסה לדחוף אותו אם הרכב לא יזוז (בלבד כמה סנטמטרים) אז לא קרה נזק.

פורסם

ניסן, יש רכבים בהם הפין נשבר והP כבר לא מתפקד כP אלא כN.

ויש רכבים שאם גוררים את הרכב על P אז ישמע רעש כמו של ראצ'ט ולא יקרה כלום.

פורסם

אם היה רכב 4X4 קבוע כמו דיסקברי, הגיר בשוק רציני.

מכתב רשום לחברת הגרירה ובדיקה מקיפה במוסך היבואן או מורשה, אם יש בעייה, לתעד ולהעסיק שמאי פרטי.

• תוכן חדש...