Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בביקורי האחרון בארץ מצאתי את המיני דיסק הישן שלי ויחד איתו את כל הדיסקים שהיו מוקלטים לי עליהם הרבה שירים "סנטימנטליים" מתקופת השירות הצבאי וכו'.

חלק מהשירים יש לי על דיסקים רגילים או על המחשב,אבל חלק מצויים רק על מיני דיסקים ואני מעוניין לצרוב אותם לדיסק רגיל או לחילופין פשוט להעביר אותם למחשב.

איך אני מבצע את זה ?

לא יודע אם זה עוזר או לא, המיני דיסק של סוני.

תודה מראש,

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני בספק שיש פיתרון יותר טוב מלחבר כבל ולהקליט, מה שיוריד מהאיכות.

נראה לי שעדיף לחפש את השירים בדיסק או MP3.

פורסם

בעיה.

למיני-דיסקים מהדור האחרון יש כניסת USB,

אם אתה מצליח לאתר כזה, תשאיל ותשתמש כדי להעביר למחשב.

משם כבר תסתדר בכל מה שקשור להמרות.

מוסיקאים (בעיקר קלאסיים) הם האנשים הבודדים שעוד משתמשים פה ושם

במיני-דיסקים לצורך הקלטות של חזרות וכדומה -

בעיקר בגלל המיקרופון הסטריאופוני הסביר לחלוטין של סוני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מיני דיסק הוא אחת ההמצאות המפוספסות ביותר. בכל תקופת הזמן שעברה מרגע צאתו לאויר העולם ועד לתור הזהב של נגני ה-MP3 הוא היה יכול לתת פייט רציני לדיסקמנים ששלטו ללא עוררין, אבל סיבה עלומה גרמה לו להישאר האנדרדוג הנצחי, עד שבאו כל אותם נגנים והרגו גם אותו וגם את הדיסקמן.

יש לי מיני דיסק שרכשתי בניו יורק, אי שם לפני כמעט עשור. מדובר במכשיר מעולה, קטן, נוח ועמיד, שביחס אליו הדיסקמן נראה כמו ענתיקה. חבל :|

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מיני דיסק הוא אחת ההמצאות המיותרות ביותר.

תוקן :-D

ועכשיו ברצינות, ייתכן מאד שהוא היה יכול לתת פייט רציני לדיסקמנים, אם הוא לא היה עולה פי 4 מהם.

שזה די הרבה לשלם על גודל ונוחות, כשאין עוד יתרונות משמעותיים (קיבולת לא הרבה יותר גדולה מדיסק, ואיכות שבמקרה הכי טוב יכולה אולי להשתוות לדיסק)

ועוד שמעתי שישראל היא אחת המדינות שבה הוא הכי הצליח!

פורסם

המעלה הגדולה של המיני דיסק, לדעתי, היתה רב-הפעמיות שלו. היכולת למחוק, להקליט ולערוך את הדיסק לפי העדפותיך היו היתרון המוחץ שלו על פני הדיסק הרגיל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן למוזיקאים שצריכים מדית הקלטה גמישה איכותית וזולה הוא היה פתרון מצוין ---- אך ורק אם היה לך מקליט רציני ולא הפונקציות הקלטה העלובות שהיו לגירסאות הניידות.

בלי להעליב (והמיקרופון היה מצוין - להרצאות ולדברים מאוד חובבנים, גם אני השתמשתי בו בזמנו בדיוק לזה), אבל הקימפרוס הנוראי של הגירסאות הניידות של ההקלטות - הופכות אותו ללא שמיש למוסיקאים.

מה שכן - הגירסאות סטודיו שלו (כן היו מינידיסקים יעודיים לאולפני הקלטות) - היו באיכות מדהימה.

יש לי עד היום כמה הקלטות שנעשו על מינידיסק סטודיו של סוני - באיכות פשוט מטמטמת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פעם, לא הייתה שום התלבטות במידה והיית זקוק למקליט נייד סביר - מינידיסק, חד וחלק.

היום יש כמובן נגני MP3 עם אלף ואחת אופציות, אבל אתה עדיין צריך לחפש ולברר

בכל מיני פורומים או DATASHEETS האם נגן X מסוגל להקליט באיכות שאינה מזעזעת.

בהכללה גסה, יש ל-I-RIVER ו-COWON כמה נגנים עם יכולת הקלטה סבירה בהחלט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אכן למוזיקאים שצריכים מדית הקלטה גמישה איכותית וזולה הוא היה פתרון מצוין ---- אך ורק אם היה לך מקליט רציני ולא הפונקציות הקלטה העלובות שהיו לגירסאות הניידות.

בלי להעליב (והמיקרופון היה מצוין - להרצאות ולדברים מאוד חובבנים, גם אני השתמשתי בו בזמנו בדיוק לזה), אבל הקימפרוס הנוראי של הגירסאות הניידות של ההקלטות - הופכות אותו ללא שמיש למוסיקאים.

מה שכן - הגירסאות סטודיו שלו (כן היו מינידיסקים יעודיים לאולפני הקלטות) - היו באיכות מדהימה.

יש לי עד היום כמה הקלטות שנעשו על מינידיסק סטודיו של סוני - באיכות פשוט מטמטמת.

ליביו

אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היו היה בעבר איי פעם

SD55

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...