Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו זוג סטודנטים מתגוררים בירושלים ואני לומדת ברחובות/בית דגן, יש לנו ילד בן שנה ושני כלבים בינוניים

כשהילד נולד חפשנו רכב שהכלבים יוכלו לשבת מאחור בתקציב מוגבל, קנינו קנגו 2000 ידני ואכלנו אותה חזק עכשו אחרי שהשקענו ברכב מעל ל15K נשבר לי מהעגלה הזו ומהרעש (ואני הנהגת העיקרית) רוצה לעבור לרכב קטן ידני 5 דלתות

מה הבעיה? אין כמעט ידניות ביד שניה מעל לשנתון 2000

בנזוגי נעול על היפניות אבל הן יקרות וקשה למצוא (יכלנו לקבל טויוטה קורולה 2000 במתנה וסרבתי בגלל שזה אוטומט וזולל דלק, עכשו אני מתחילה להתחרט אבל לא באמת כי אני לא רוצה אוטומט).

לא מחפשת כוח או ספורטיביות רוצה רכב אמין שיתן לי שקט וגם נסיעה חסכונית.

הרכב הראשון שלי היה פורד פיאסטה 83 אהובה מאד ששרתה אותי נאמנה עד שהגיעה לגיל 20 ודרשה טסט כל חצי שנה אז וויתרתי (גם לא היה מזגן)

אחכ היתה לי יונדאי אקסנט שהיתה אחלה והתנהגתי אליה יפה כך שנמכרה אחרי שנתיים כמעט במחיר שקניתי אותה

אבל כאמור אנו חייבים 5 דלתות שנוכל לשים לפחות כלב אחד מאחורה בנסיעה בהרכב מלא, אך רוב הזמן אני נוהגת ברכב לבד ובלי פקקים אבל עם עליות לירושלים

רצינו שרייד או סיריון וכאמור קשה למצוא שנתון חדש יחסית (02) ידני

אז בעקבות מה שקראתי בפורום התחלתי לפזול לפיאט, עכשו שוקלים לרכוש פונטו גרנדה 2008 ידני מסוכנות רכב גאלופ בחולון

רכב מליסינג עם 63 אלף ק"מ

זה מעל התקציב (נקח הלוואות ונשבור חסכון) כי אנו סטודנטים אבל בא לי ראש שקט וצריכת דלק נמוכה

מה דעתכם על הרכב מבחינת אמינות לאורך שנים? ראיתי את נתוני הבטיחות (חבל שאין איזופיקס לילד) והחסכוניות אבל האם הרכב הזה ישרוד אצלנו כמה שנים טובות או יתחיל לגסוס אחרי שנה?

מה דעתכם על קניה מסוכנות? ממה להזהר ולהשמר ומה חשוב לברר לגבי הליסינג שהרכב בא ממנו?

(קראתי פה שצריך לפרט אז נסחפתי לי...)

פורסם

הפונטו היא קניה מצויינת. האמינות שלה הוכחה לאורך השנים, וגם עלות הטיפולים והחלפים נמוכה.

היא אכן מהחסכוניות ביותר שיש, ואחת הבודדות שאפשר עדיין לקבל עם גיר ידני.

זה שהיא חדשה יותר תספק לכם אמינות לטווח ארוך יותר ממכונית ישנה יותר.

בקיצור, אין מה לפחד מגסיסה.

לגבי הרכב הספציפי הזה, האם הסוכנות יכולה להראות לך תיעוד שמוכיח שהאוטו טופל כמו שצריך?

חובה לקחת את הרכב לבדיקה מטעמכם במכון בדיקה לבחירתכם. לא לסמוך על טופס בדיקה שהסוכנות אולי הראתה לכם.

במידה ונותנים לכם אחריות כלשהי, תקראו היטב את האותיות הקטנות כדי להמנע מהפתעות אח"כ.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

נסי לסרוק את טופס הבדיקה ולצרף אותו לכאן, כדי שנוכל להתרשם בצורה טובה יותר מתוצאות הבדיקה.

אני לא מאמין שכיוון ציר קידמי יגרום לקפיצות בנסיעה וברוב המקרים מדובר בכסת"ח של מכוני הבדיקה כך שלא צריך להתרגש ממנו.

לגבי המחירון - אכן נובמבר 2007 נחשב מודל 2008.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול להיות כבר מחודש מאי 2007 רכב מודל 2008.

בכל אופן, ברישיון רכב יש סעיף " שנת ייצור" . השנה שרשומה שם, היא השנה הקובעת.

כמו שאמרית, בשנים קודמות, מכוניות משנת המודל הבאה התחילו להגיע כבר בחודש מאי.

החל מחודש אפריל 2008 שיטת הרישום שונתה, ואין יותר את העיוות הזה, אבל כל המכוניות, שעלו על הכביש לפני אפריל 2008 ממשיכות "לשחק" לפי הכללים הישנים.

פורסם
תודה אכן לקחנו את הרכב לבדיקה והרי תגובת הסוחר:

"סתם לקחת את הרכב לבדיקה"

כשמיהרנו ללכת וטרם סגרנו מכירה וביקשנו שנחזור עם תשובה בעוד יום (אחרי השבת)

"את לקחת את הרכב לבדיקה כי את לא רוצה לקנות אותו"

הגיון של סוחרים?

ממש לא בא לי לקנות מהם אבל בא לי על הרכב

הבדיקה היתה טובה חוץ מסרן קדמי ומערכת היגוי שצריך לתקן ולכוון ציר קדמי

אאאאבל

הם מוכרים את הרכב לפי מחירון 2008 אבל הרכב על הכביש מנובמבר 2007, זה נחשב מודל 2008?

איך אפשר לברר היסטוריית רכב שהוא באמת היה בליסינג של אדם אחד בחברה?

לצערי לי יצא לי לנהוג ברכב כי מהרנו ורק בנזוגי התלווה לבדיקה (לא נהג) אבל אמר שהרכב קפץ והנסיעה לא היתה נעימה יכול להיות שזה בגלל הבעיה בסרן קדמי ומע' היגוי (לתקן ולכוון ציר קדמי)? או שככה הפיאט?

תודה רבה

שהסוחר לא ילחיץ אותך. הכסף שלך. לא של אמא שלו.

תקחי רכב שאת שלמה איתו ויודעת היטב מה עבר עליו.

אני ממליץ לך לעלות לכאן את טופס הבדיקה. יהיה יותר קל לעזור לך.

אגב, הסוחר הפנה אותך למכון בדיקה?

פורסם

השיטה הישנה אכן מבלבלת ולכן שינו אותה החל משנת המודל 2008.

תיקון ציר קידמי יכול להיות כל דבר מכסת"ח חסר משמעות ועד לנזק של אלפי שקלים. מה הניסוח המדויק שמופיע בטופס הבדיקה?

מה הניסוח המדויק שמופיע לגבי התיקון בפח בחזית הרכב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...