Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב: מיצובישי סופר לנסר.

בבלימה במהירויות גבוהות ההגה רועד לי.

במוסך* אמרו שהבעיה באיזון גלגלים.

עד כמה שאני יודע, אם הגלגים היו לא מאוזנים ההגה היה רועד ללא קשר לבלימה.

האם המוסך צודק?

תודה

*במוסך - מוסך מורשה מיצובישי באיזור הצפון שהתרשמתי ממנו מאוד לרעה בתחום האמינות. פרטים למעוניינים בפרטי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

איזון היה מופיע בשיוט, האצה או בלימה מטשטים איזון גלגלים ולא מדגישים אותו.

מוסכים זה דבר מעניין, טועים בדברים הבסיסיים בתחום היחיד שהם אמורים להבין בו.

מקווה שבבתי החולים המצב יותר טוב, תמיד כדאי לשמוע חו"ד נוספת.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
המוסך טועה. זו בעיה קלאסית של צלחות בילום עקומות/מעוותות.

תודה רבה.

כמו שחשדתי. שמתי לב גם שבמהירות נמוכה מאוד ולחיצה חלשה על הברקס הרכב מאט ומאיץ לחלופין. זה תואם את הדיאגנוזה שלך.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...