Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב של חבר 104K ק"מ נסועה עד כה.

בקיצור -

בנסיעה בינעירונית (איזור 100 קמ"ש וצפונה) הרכב מתחמם (קרוב לקו האדום).

בנסיעה עירונית/עמידה - אין שום התחממות.

וונטה מתחילה ומפסיקה לעבוד , החום נשאר בתחום עבודה נורמלי.

נוזל קירור ברמה תקינה.

בניגוד לכל כללי ההתחממות.

דווקא כשיש אוויר טרי זה לא אמור לקרות. :shock:

זה פחות או יותר שולל גם את ההשערות לגבי תרמוסטט תפוס , רדיאטור סתום , צינורות סתומים וכו'.

רעיונות ?

פורסם

דווקה כן יכול להעיד על רדיאטור סתום - הייתה לי אותה בעייה (אומנם במימדים פחותים בהרבה בסקסו) - ב100קמ"ש המנוע מייצר הרבה יותר חום מאשר בנסיעה עירונית/עמידה.

יכול להיות שזו רק סתימה "חיצונית" - אבק ושאר ג'יפה שסותמות את מעבר האוויר דרך הרדיאטור - או סתימה פנימית שלו :(

P.

פורסם
ללא ספק זוהי הבעייה

וואלה ? אז איך זה שבעמידה הרכב לא מתחמם.? :?

פאול , אכן הכיוון (גם מכונאי המליץ) הוא רדיאטור סתום , למרות שכפי שציינתי , הרכב עמד עד לפתיחת הוונטה - מה שמעיד על כך שהמנוע הגיע לטמפ' די גבוהה...

פורסם

שלום .

הטרמוסטת תפוס פתוח חלקי (מחלה של מיצובשי) תחליף אותו ואולי גם ניקוי

ראדיאטור

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ועדיין.

חוסר מעבר מים מהאדיאטור למנוע ,מכל סיבה שהיא , היה אמור להוביל להתחממות גם במצב עמידה.

מה שלא קורה.

אני מכיר קצת מערכות קירור/חימום . לא מסתדר לי למה בעמידה הרכבלא מתחמם ובנסיעה כן.

פורסם

שמר,

(ודרך הגב, מותר לך לקרוא לי פאשה או פיני - מה שנוח לך :))

פעולת המנוע מייצרת הרבה יותר חום בזמן נסיעה מהירה מאשר בעמידה או נסיעה איטית. בגלל זה כאשר הרכב עומד או נוסע בעיר גם רדיאטור חצי סתום מספיק. עוד פעם - הייתה לי בדיוק אותה תופעה בVTR - נפתרה ע"י ניקוי רדיאטור.

P.

פורסם
ועדיין.

חוסר מעבר מים מהאדיאטור למנוע ,מכל סיבה שהיא , היה אמור להוביל להתחממות גם במצב עמידה.

מה שלא קורה.

אני מכיר קצת מערכות קירור/חימום . לא מסתדר לי למה בעמידה הרכבלא מתחמם ובנסיעה כן.

כאשר המנוע פועל בסרק והטרמוסט תפוס במצב חצי פתוח המים שזורמים

לראדיאטור מספקים לקרר את המנוע אבל!!! כאשר נוסעים ברכב והסל"ד

עולה עקב שהטרמוסטת חצי סגור נוצרת מערבולת מים בבית הטרמוסטת

והדבר גורם לסיחרור המים בבית הטרמוסטת ואז כאילו נהית סתימה (המים נעצרים

מהסיחרור) ואז המנוע מיתחמם :shock:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

וואלה.

עכשיו זה יותר ברור.

תודה.

אני אשתדל לעדכן אתכם.

בתור התחלה (רק לצורך הבדיקה) יעצתי לו להוציא לגמרי את התרמוסטט , ואם ההתחממות חולפת לשים תרמוסטט חדש.

פורסם

בכל מקרה קח בחשבון שברדיאטור ישן, ניקוי יכול להוביל לסיום חייו של הרדיאטור בשל העובדה שיתכן האבן משמשת לסתימת חורים קיימם ברדיאטור, וברגע שמנקים החור נפתח...

בקיצור להתכונן לגרוע מכל (החלפת רדיאטור) ואולי לצאת מופתעים בסוף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...