Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחרונה הגעתי למסקנה שלאור העובדה שאני נוסע 600 ק"מ בחודש אין לי צורך ברכב של 100,000 ש"ח (קאיה סראטו חדשה).

אני מחפש רכב קטן יותר משנים 2006 ומעלה.

אני נוסע כמעט רק בתוך העיר וכמעט תמיד לבד, כך שרצוי שזה יהיה רכב קטן אבל לא חובה.

אני מעדיף מאוד ידני על פני אוטומט ותצורת 5 דלתות.

הזמנתי כבר נסיעת מבחן ב i10 הידנית (1100 סמ"ק) ובפנדה (שעליה כבר קיבלתי דעה בשרשור אחר).

מפריע לי מאוד שאין כמעט ידניות בשוק וגם כשיש, לאלה עם 90 כ"ס ומעלה יש עבר של רכב פוזה/ערס צעצוע בעל כורחן (איביזות למיניהם).

יש לכם רעיון בשבילי לרכב מסוים? אולי משהו שצריך להגיע בקרוב?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הכל כמובן שאלה של תקציב (שאותו לא ציינת).

אבל בכל מקרה, מכיוון שאתה מחפש רכב שבעיקרו הוא גם זול וגם לא נפוץ במחוזותינו (מיני ידנית), תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש אם תקנה חדש מהסוכנות. מישהו רשם פעם שיש אפשרות להזמין פיג'ו 107 ידנית, ולמרות שלא מצאתי לכך שום עדות באינטרנט שווה לבדוק בסוכנות.

אם אתה רוצה להוסיף עוד קצת, פאביה 1.4 ידנית תיתן חבילה עדיפה.

אגב, חל לאחרונה שיפור קל בהיצע הידניות החדשות בשוק. עדיין לא משהו, אבל יותר שפוי מהשנתיים-שלוש האחרונות.

פורסם

תודה על התגובה.

לגבי התקציב, הרעיון הוא למכור את הקיים ולהשאר עם לפחות 20,000 ש"ח אחרי השינוי.

ככה שחדש, זה משאיר רק את הקטנות ממש - פנדה, i10 וזהו בערך (לא ראיית 107 ידנית).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מבין השתיים הייתי הולך בשמחה על הפנדה הידנית.

אמנם היונדאי יותר מודרנית, אבל בפנדה יש משהו שעושה לך חשק לתת לה נשיקה במכסה מנוע כל בוקר. מעבר לזה, היא מכונית טובה וחסכונית, מרווחת ונוחה במפתיע. זכתה בתואר מכונית השנה כשיצאה לשוק ומאז המכירות שלה באירופה רק הולכות ומתגברות כל שנה.

ממליץ לך בכל זאת להתקשר לאולם המרכזי של לובינסקי ולשאול על 107 ידנית.

פורסם

שווה לבדוק גם את הגרנדה פונטו שתתן לך נוחות, בטיחות, הרגשה הרבה יותר נעימה מהi10 או הפנדה החביבה ולדעתי גם יופי, במחיר שווה ביותר.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...