Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני שעשיתי את הקילוקיישן למדתי במכללת דרבי (בלי דיונים מיותרים על טוב\לא טוב ללמוד שם או במכללה או באוניברסיטה), סיימתי שנה ראשונה עם ציונים לא רעים בכלל ורגע לפני תחילת שנה שנייה חתכתי מהלימודים לטובת מעבר להונג קונג.

לאחרונה חולפת בראשי לא אחת המחשבה להמשיך\להתחיל לימודים אקדמאיים פה בהונג קונג.

בתחילה חשבתי שאם כבר אני נמצא בהונג קונג אז ללכת ללמוד באוניברסיטה מקומית,כך אצא נשכר פעמיים:

*פעם אחת אצא נשכר ברמה של האתגר העצמי-לימודים אקדמאיים זה אף פעם לא פיקניק,בטח לא כשאתה עושה את זה בשפה זרה,האתגר עצום לדעתי.

*פעם שנייה היא כי האוניברסיטה פה נחשבת ברמה גבוהה ומעבר לכך,יש לזה "שיק" מסויים שיופיע לך בקורות חיים שעשית תואר אקדמאי בארץ זרה.

ולמרות זאת,נראה לי שארד מהרעיון של אוניברסיטה מקומית,מכמה סיבות:

1.כשאתה עושה רילוקיישן אתה נמצא במצב "נזיל\גמיש",אתה יודע שיום אחד אתה יכול לקום בבוקר והבוס שלך יחליט שבא לו לקדם אותך ולשלוח אותך למדינה חדשה להתחיל שם משהו,אתה יכול לקבל הצעות מעניינות מחברות אחרות שעשויות לגרום לך לעשות רילוקיישן למדינה אחרת וכמובן תמיד יש את האופציה שאתה והבוס תחליטו להפרד מבחינה עיסקית וכו',בקיצור,קשה לי להתחייב על כך שבעוד 4 שנים עדיין אגור פה בהונג קונג.

2.אופי העבודה שלי והתפקיד שלי מחייב אותי לשעות עבודה ארוכות\נסיעות עיסקיות לחו"ל\השתתפות בכל מיני תערוכות ובקיצור לקרוע את התחת,מה שלא מסתדר עם לימודים "מסודרים" עם ימים ושעות קבועים.

3.כבר התחלתי בעבר לימודים וצברתי נקודות זכות,אולי ניתן להמשיך מאיפה שהפסקתי, פחות או יותר ?

הסיבות הנ"ל מביאות לכך שלמרות שאני מאוד "אנטי" האופציה שכנראה הכי מתאימה לי היא לקחת קורסים באוניברסיטה הפתוחה.

אני לא אוהב את הרעיון,אבל זה המצב כרגע,רק בפתוחה אני יכול לעשות תואר בלי להשתתף בשיעורים סדירים.

השאלה שלי היא,בהנחה והפסקתי את לימודי לפני 3 שנים, אני עדיין יכול "להמשיך מהיכן שהפסקתי"? כלומר להמשיך לימודים אקדמאיים ושהנקודות שצברתי בלימודי בדרבי יישמשו אותי בלימודים הנוכחיים ?

אשמח לתשובות\דעות\תגובות.

נ.ב

לא יודע אם זה משנה משהו אבל בדרבי למדתי מנהל עסקים (לא בטוח שאמשיך ללמוד את אותו מקצוע אבל הקורסים של שנה ראשונה הם במילא כאלה מעצבנים שלומדים בכל תואר- סטטיסטיקה ושות').

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אתה הולך על אופציית לימודים בחו"ל: לדעתי את זה אתה צריך לבדוק מול דרבי ומול השלוחה שלהם בארץ האם הנקודות שלהן נחשבות במוסדות אקדמאיים בחו"ל.

אם אתה הולך על הפתוחה , פשוט תבדוק מול הפתוחה.

בארץ זה ברור וידוע שהתארים של דרבי אינם מוכרים כתואר אקדמי ע"י המועצה להשכלה גבוהה. (בלי להכנס לרמת התואר או רמתו של מוסד שלא דורש 12 שנות לימוד או פסיכומטרי)

מצד שני אני יודע שבוגרי דרבי יכולים להתקבל לתואר שני במוסדות אקדמאיים בארץ (אני לא בטוח איזה מוסדות).

לדעתי בגלל נושא הרילוקיישן, האוני' הפתוחה היא אופציה טובה בשבילך כי אפשר לראות את ההרצאות און ליין ולמעשה לבצע הכל און ליין ,בלי קשר לאיפה אתה נמצא באותו רגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בארץ זה ברור וידוע שהתארים של דרבי אינם מוכרים כתואר אקדמי ע"י המועצה להשכלה גבוהה. .

בכוונה ביקשתי לא להכנס לנושא דרבי כי הרבה אנשים אומרים דברים שהיו נכונים לפני 5 שנים וכיום הם סתם מטעים.

לצורך העניין,המחזור שאני למדתי בו קיבל תואר ישראלי לכל דבר מטעם המועצה להשכלה גבוהה.

יותר מזה,גם אחי שלמד שם וסיים את לימודיו לפני שנה וחצי,קיבל תואר ישראלי מטעם המועצה להשכלה גבוהה.

עוד כשאני נרשמתי ללימודים בדרבי,קרי לפני 4 וחצי שנים כבר היתה פנייה של המועצה להשכלה גבוהה למכללת דרבי להפוך את התואר לישראלי,במחזור שלי בוצעו שינויים והתאמות בתכנית הלימודים והתואר הפך לישראלי,כאמור,מטעם המועצה להשכלה גבוהה.

נגמר עידן הפרסומות של דרבי שבהן נאמר "התואר הינו בינלאומי ואינו תואר ישראלי".

היום ומלפני שנתיים כבר,תואר בדרבי=תואר ישראלי לכל דבר ועניין.

ובחזרה לנושא המקורי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לומד באונברסיטה Deakin במלבורן כבר יותר מ-3 שנים ואחד היתרונות החזקים הוא שניתן לקחת כל יחידה OFF-Campus.

כלומר, רואה את ההרצאות המוקלטות בזמני החופשי דרך האינטרנט, עושה עבודות קבוצתיות עם סטודנטים באוסטרליה ומחוצה

דרך התכתבות באימייל ולאחר מכן שולח את המוצר המוגמר לאוסטרליה.

את המבחניים הסופיים עושים במיקומך הנוכחי מתוך רשימה גדולה. אני לדוגמא עשיתי את המבחן האחרון שלי דרך הקונסוליה הבריטית ברמת-גן.

יש לי חבר יהודי-אוסטרלי מהאונברסיטה שכמוך בשנה השניה מצא את עצמו בהונג-קונג, וממשיך ללמוד משמה (המבחנים במקאו).

האונברסיטה בדרך כלל מקבלת קרדיטים של לימודים קודמים (ולא מאמין שתהיה לך בעיה עם דרבי - סה"כ זה מוסד אנגלי).

יש לי אישור ממשרד החינוך שהוא מכיר במוסד כמוסמך להעניק תארי ראשון ושני, אבל... תצטרך לשאול את משרד החינוך

לגבי לימודי OFF-Campus, שכן אני למדתי באונברסיטה עצמה את רוב התואר.

החיסרון הגדול? מחיר - 9000 דולר אוסטרלי לסמסטר. אה, וגם אין מועדי ב'.

באוסטרליה האונברסיטה נחשבת צעירה (1977) אבל שמתקדמת מהר מאוד במחקר ונהנת מתקציבי מחקר גבוהים. היא נכנסה

לרשימת 400 האונברסיטאות המובילות בעולם לפני 3 שנים, וכיום במקום 355, שזה מעט אחרי אונברסיטת בן-גוריון.

התואר במנהל עסקים BCom מכובד מאוד, ואילו התואר השני MBA עומד בעילית ביחד עם האונברסיטאות הכי ותיקות באוסטרליה.

שיהיה בהצלחה

צחי

No worries 8)

פורסם
בכוונה ביקשתי לא להכנס לנושא דרבי כי הרבה אנשים אומרים דברים שהיו נכונים לפני 5 שנים וכיום הם סתם מטעים.

לצורך העניין,המחזור שאני למדתי בו קיבל תואר ישראלי לכל דבר מטעם המועצה להשכלה גבוהה.

יותר מזה,גם אחי שלמד שם וסיים את לימודיו לפני שנה וחצי,קיבל תואר ישראלי מטעם המועצה להשכלה גבוהה.

עוד כשאני נרשמתי ללימודים בדרבי,קרי לפני 4 וחצי שנים כבר היתה פנייה של המועצה להשכלה גבוהה למכללת דרבי להפוך את התואר לישראלי,במחזור שלי בוצעו שינויים והתאמות בתכנית הלימודים והתואר הפך לישראלי,כאמור,מטעם המועצה להשכלה גבוהה.

נגמר עידן הפרסומות של דרבי שבהן נאמר "התואר הינו בינלאומי ואינו תואר ישראלי".

היום ומלפני שנתיים כבר,תואר בדרבי=תואר ישראלי לכל דבר ועניין.

ובחזרה לנושא המקורי.

אמרתי את זה אך ורק בקשר לסוגיה של האם יכירו במוסד אקדמי ישראלי בנקודות של תואר שעל פי הידוע לי אינו נחשב תואר ישראלי.

אם המכשול הזה כבר לא קיים - זה מגדיל את הסיכויים שהתשובה תהיה חיובית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...