Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים. ההורים שלי החליטו למכור את הרכב שלהם, מגאן 99' דיזל ולקנות אוטו

חדש. פה אני צריך את הייעוץ/עזרה שלכם. התחלתי להסתכל על רכבים שונים בשביל

לנסות לשכנע את ההורים, בכל מקרה, הנה הרכבים שחשבנו עליהם בין היתר:

*מאזדה 3 5 דלתות (1.6).

*מגאן 4 דלתות (1.5 TDI) ידני.

*פ'גו 307 2.0 HDI ידני.

על איזה רכב אתם הייתם ממליצים?, איזה מהם הוא הנוח ביותר, המאבוזר ביותר, ובכלל

שהנהיגה בו היא המהנה ביותר.

מה דעתכם?

תודה. 8)

עומר.

פורסם
מה קורה חברים. ההורים שלי החליטו למכור את הרכב שלהם, מגאן 99' דיזל ולקנות אוטו

חדש. פה אני צריך את הייעוץ/עזרה שלכם. התחלתי להסתכל על רכבים שונים בשביל

לנסות לשכנע את ההורים, בכל מקרה, הנה הרכבים שחשבנו עליהם בין היתר:

*מאזדה 3 5 דלתות (1.6).

*מגאן 4 דלתות (1.5 TDI) ידני.

*פ'גו 307 2.0 HDI ידני.

על איזה רכב אתם הייתם ממליצים?, איזה מהם הוא הנוח ביותר, המאבוזר ביותר, ובכלל

שהנהיגה בו היא המהנה ביותר.

מה דעתכם?

תודה. 8)

עומר.

היי

נתחיל מזה שאני לא אשף גדול אבל...

מה אתם מעדיפים עלות רישוי של דיזל או בנזין? (או במילים אחרות - מה הנסועה השנתית)

האם השתלם לכם להחזיק את המגאן דיזל? (מבחינת עלות)

אם ענית על השאלות האלו כן, אני לא רואה טעם לקנות את ה 3, מה גם שאין להם בהיצע גיר רגיל בכלל.

אם זאת ה 3 מציעה המון פיצ'רים ותוספות נחמדות שאפילו מקלות על חיי היום יום, ואפילו גורמות להנות מהנסיעה. (אני אהבתי)

ב 307 HDI עוד לא נתקלתי עם כי לאחרונה אני נתקל בהמון אנשים שאומרים שיש פחות בעיות עם המולטיפלקס מאשר בדגמים הראשונים והמנוע הדיזל מרגיש די חזק (מבירור עם בעלי ברלינגו). סה"כ לדעתי אמורה להיות חבילה לא רעה בכלל.

בנוגע למגאן אני אשאיר לגיא כי אין לי ממש מידע להוסיף מהנתון בפורום (אין לי נסיון עם הרכב הנ"ל).

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

קודם כל, בתקציב של 150 אלף ניתן לקנות גם משפחתית גדולה בסגנון ה-B4 או מונדיאו או מאזדה 6. אני מבין שאתם לא צריכים כזאת, ולכן אפשר לעשות שני דברים:

1. לחסוך כסף ולקנות משפחתית רגילה במחיר של 120~

2. להשקיע ולקנות משפחתית רגילה מאובזרת לעייפה במחיר של 150~

השאלה היא מה הדרישות האחרות מהרכב? אתם מעדיפים דיזל כי אתם נוסעים הרבה? צריכים הרבה מרווח מאחור? בגאז'?

מבין האופציות שבחרתם - המאזדה היא הכי שונה. היא בנזין, כנראה אוטומטית (מביאים בכלל בידני?).

המגאן - אם בחרתם גם 307 וגם מזדה3 חמש דלתות - למה דווקא מגאן סדאן?

בכל מקרה:

המנוע של המגאן הוא החלש ביותר, בהפרש. 80 כ"ס ו-18 קג"מ. ל-307 מנוע שני ליטר עם 90 כ"ס ו-21 קג"מ בערך. למזדה מנוע בנזין רגיל. שני הצרפתיות יהיו חסכוניות יותר בהפרש גדול. אך גם איטיות יותר ברוב המקרים (אולי לא בתאוצות ביניים).

המגאן נוחה לנסיעה, ה-307 גם אבל פחות, ה-3 כנראה הכי פחות נוחה.

איבזור - למגאן חבילות איבזור מקיפות, גם ל-307 לא חסר איבזור. ה-3 קצת פחות מאובזרת, אבל את זה כדאי שתבדוק מול היבואנים.

ה-307 הכי יקרה, אחריה ה-3 ואז המגאן.

ה-3 הכי מהנה לנהיגה, ה-307 והמגאן אחריה. אבל אצל כולן המנועים הלא חזקים יסרסו את חווית הנהיגה.

אני הייתי ממליץ לברר בנוגע לדגמים החזקים יותר - מזדה3 2.0, מגאן 2.0, 307 2.0. יעלו יותר - יתנו יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ok

קודם כל תודה.

עכשיו בקשר לאוטו אנחנו נוסעים הרבה בגלל זה מעדיפים דיזל בנוסף לזה שאנחנו לא רוצים עגלה, כאילו אם דיזל אז חובה טורבו.

חשוב לי מאוד גם עיצוב הרכב החיצוני ובנוסף גם איבזור טוב והנהת נהיגה.

בקשר לגודל ומרחב זה לא הכי חשוב אבל אני לא אוהב מכוניות קטנות וצפופות.

אם יש לכם עוד ידע על מכוניות בקטגוריה אני אשמח לשמוע תודה.

עומר.

פורסם

אני יכול להגיד על ה-3072.0HDI, שהמנוע מצויין, ממש לא מרגיש חלש (על ברלינגו, אז על 307 בכלל לא).

המון כח יחסית למשפחתית, ועם גיר ידני מה טוב.

אבל שווה לבדוק מקרוב אפשרות של מזדה 3 2.0.

172

• תוכן חדש...