Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פרטנר 2001 בכל פעם שאני מתדלק, קופצת לי המשאבה כמו שקורה כאשר מיכל מלא (גם כשהוא בעצם ריק לגמרי) ואני נאלץ לתדלק כך כל הזמן עד שהמיכל באמת מתמלא.

האם יש בעייה במשאבת הסולר?

האם תדלוק בצורה שכזאת מעבר לחוסר הנוחות ייסב נזק למשאבת הסולר או למשהו אחר?

מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

ערב רב

שים לב שהאקדח יושב נכון, לא עד הסוף שישאר מקום ליציאת אויר.

סולר מטבעו (או יותר נכון מתוספיו) מקציף, לכן תדלק על הזרם הכי נמוך.

נסה בתחנה אחרת, משאבה אחרת, אולי הבעיה במשאבה של התחנה.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה נפוצה בדגם,יש צורך בהחלפת צוואר מילוי דלק שעם השנים מתעוות ומתנפח לחלקו הפנימי.

אורן

פורסם

ראשית, סולר מטבעו אינו אמור להקציף כי הוא אמור להכיל תוסף נוגד הקצפה, לפחות לא ברמה של קצף שעלול לגרום להפסקת פעולת התדלוק ואין מניעה מתדלוק במצב הכי מהיר.

אם באמת אקדח התדלוק ממוקם נכון יתכן בעייה בצינור ההתדלוק עצמו, שאולי מותקן במצב מקופל או ניקוז האויר של צינור התדלוק חסום.

לעיתים יש דלת חד כוונית או רשתית בתחתית צינור התדלוק, ממש בחיבור למיכל הדלק, שאז יתכן שהוא אינו תקין או חסום חלקית, וזה יוצר בעיה זו.

המצב כפי שאתה מתדלק כיום, אינו יכול לפגוע במשאבת ההזרקה או שאר מכלולי מערכת ההזרקה, אל תאגה.

פורסם

האמת היא שלא שמתי לב לכך. אני אבדוק בתדלוק הבא ואדווח לכם.

דרך אגב בוקי התקשרתי ללובינסקי ואמרו לי שישלחו לי ספר רכב הביתה . הם אפילו לא שאלו מה הדגם האם דיזל ? בנזין? שנה ? אבל לא חשוב מקווה שזה יעזור.

יום טוב

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

לגבי הספר - אל תדאג. הספר מכסה את כל הדגמים והגירסאות הקיימות.

אבל, אני חושש, שישלחו לך את הספר של הפרטנר החדשה יותר, אחרי מתיחת פנים, כלומר משנת 2003 ומעלה.

זה לא שיש הבדלים משמעתיים מבחינת הנהג, אבל, בכל זאת.

לגבי התדלוק - אני מתדלק במהירות הכי נמוכה, והאקדח לא קופץ.

במהירות גדולה יותר - כן קופץ לפעמים.

• תוכן חדש...