Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רנו מגאן 2004 1.5 DCI ידני.

הלך המנוע. בקרסו חיפה נתנו לי הצעה יותר מדי גבוהה ואני חושב לתקן את זה במוסך אחר. קיבלתי שתי הצעות זהות (6000 בלי הרכבה, 7500 עם הרכבה) משני מוסכים שונים:

איצ'י פרט (מושב גנות)

איתי ת"א מוטורס (ברחוב המסגר בת"א)

1. האם יש למישהו נסיון עם אחד מהמוסכים האלה? האם יש למישהו המלצות לתת לגבי שני המוסכים האלה או מוסכים אחרים (עדיף בצפון)?

2. מה לגבי רישוי הרכב? האם צריך להעביר אותו עוד פעם טסט? או שאפשר לחכות לטסט בשנה הבאה? (המנועים הם מיובאים מחו"ל בשני המוסכים).

3. ביטוח גרר - בינתיים האוטו נגרר לקרסו בחיפה - האם ישנה אפשרות להשתמש בביטוח ההגרר בשביל לגרור אותו לאחד מהמוסכים הנ"ל? או שביטוח הגרר לא מכסה זאת? האם יש משהו שאפשר לעשות בכדי שביטוח הגרר כן יכסה זאת?

4. כיצד ניתן לודא את מצב המנוע המורכב באוטו?

תודה רבה לכם

פורסם

מנוע מפירוק /ייבוא הוא סוג של הימור כי אתה לא יודע מה תקבל וכדאי לעשות זאת במוסך,שיביא את המנוע וגם יעשה את העבודה כי אז כל האחריות עליו כולה.

העברת טסט מחדש- לא.

אבל צריך לעשות שינוי רישום מספר מנוע במשרד הרישוי /במכון רישוי תלוי מה יהיה מקורו של המנוע,שיורכב ברכב.

גרירה- נותנים לך גרירה אחת בלבד לאותה תקלה ומשם ואילך אם לא תנפק להם חשבונית על התיקון לא יעבירו לך את הרכב בחינם לאף מוסך אלא אם תשלם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אלו הן הצעות מחיר למנוע חדש?

מה בדיוק קרה עם המנוע?

מה זאת אומרת ללא הרכבה? הרי אתה לא הולך להרכיב את המנוע לבד?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

שלום רב

נציין כמה עובדות כנקודות למחשבה:

1. בעת החלפת מנוע כדאי לפני הכנסת המנוע להחליף טיימינג ומשאבת מים
  2. לנצל את ההזדמנות ולהחליף מצמד, אם צריך, על הדרך.
  3. בקרסו חיפה תקבל רכב חלופי עד שהרכב יהיה מוכן.
  4. הם לא זולים אבל הכל מקורי ואיכות העבודה גבוהה מאד.
  5. נסה לברר מה קורה עם המנוע הישן (קח אותו אליך לחלקים)
  6. מנוע 1.5DCI לא עמיד במוסכי מדרכה.
  7. זה הכיס שלך, רק לא בטוח שנסיון לחסוך לא יעלה כפול.
  8. נושא הגרר אבוד למדי, כל גרירה נוספת מהמוסך, כרוכה בתשלום
  9. חובת המוסך לבדוק את המנוע, פעולה שאפשרית רק אחרי הרכבה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

כל ביטוח והפוליסה שלו

אבל בד"כ הביטוח מכסה גרירה פעם בחודש כשמדובר באותה התקלה.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

תודה רבה לכולם.

מובן לי שבקרסו הם יותר מקצועיים - אבל לשלם 18K על אוטו שהמחירון שלו הוא 36K זה לא הגיוני.

דווקא המוסכים שציינתי מתמחים בהרכבת מנועים, זה מה שהם עושים - לא נראה לי שאלה "מוסכי מדרכה".

למישהו יש נסיון עם המוסכים האלה? ומה לגבי הרישוי? האם יש צורך לגשת למשרד הרישוי אחר ההרכבה?

פורסם

תבדוק אצלהם

מוסך אליאס בחות' בע''מ

ייבוא מנועים , גירים משומשים דיזל , בנזין

תיקון כל סוגי הרכב

שפרעם -רח' נצרת

049869380

0505503740

מקום באמת מקצועי ואמין .

רוסלן

פורסם

לא כדאי בשום מצב לשלם 18 אלף ,ועם כל הכבוד למקצועיות שלהם לא מדובר פה בפצצת אטום -סך הכל החלפת מנוע מייבוא אפילו לא אוברול או שיפוץ ראש.

אל תילחץ וחפש בסבלנות עד שתמצא פתרון.

אם אתה שואל אותי עדיף להרכיב מנוע הכי בזול שתמצא ולמכור את האוטו מאשר לשלם 18 אלף.

אפילו במקרה כזה תצא ברווח מול האפשרות של לשלם 18 אלף.

מחליפים בארץ כל חודש כמויות גדולות של מנועים מייבוא שלא יעשו לך מזה סיפור.

ברחוב המסגר בת"א יש הרבה יבואני מנועים חפש בדפי זהב.

פורסם
לא כדאי בשום מצב לשלם 18 אלף ,ועם כל הכבוד למקצועיות שלהם לא מדובר פה בפצצת אטום -סך הכל החלפת מנוע מייבוא אפילו לא אוברול או שיפוץ ראש.

אם אתה שואל אותי עדיף להרכיב מנוע הכי בזול שתמצא ולמכור את האוטו מאשר לשלם 18 אלף.

באיזה סרט אתה חי ?

מדובר כאן על מנוע דיזל.

דבר נוסף ,החלפת מנוע מה לעשות יותר יקרה משיפוץ ראש ואובראול זה דבר לא משתלם כלכלית.

לגבי המחיר-באמת יקר מאוד 18,000 אפשר לתקן במוסך מתמחה רנו לא חייב מורשה היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
באיזה סרט אתה חי ?

מדובר כאן על מנוע דיזל.

דבר נוסף ,החלפת מנוע מה לעשות יותר יקרה משיפוץ ראש ואובראול זה דבר לא משתלם כלכלית.

לגבי המחיר-באמת יקר מאוד 18,000 אפשר לתקן במוסך מתמחה רנו לא חייב מורשה היבואן.

יש המלצה עם מוסך מתמחה רנו שיכול לעשות את זה במחיר נורמלי? ומה לגבי המנוע - הרי בסופו של דבר המוסכים האלה קונים את זה מאותם יבואנים - לא?

פורסם

כולם קונים מאותם יבואנים וזה רק מסביר לך למה מחיר של 18 אלף הוא לא הגיוני ושלא יבלבלו לך את המוח על "איכות".

שום איכות שבעולם לא מצדיקה מחיר כזה ,זאת פשוט גניבה.

ברגע שקונים מנוע מיבואן מקבלים אחריות ל3 חודשים.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

אני מבין שאי אפשר לדעת יותר מדי פרטים על המנוע. יחד עם זאת, אם אומרים לי שזה מנוע מ 2007 - האם לפחות את השנתון אפשר לודא ואיך?

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין במנוע 1.5DCI לרנו מגאן 2004 ידני (דגם מנוע K9K).

למישהו יש המלצה למייבא מנועים שאפשר לסמוך עליו באיזור חיפה?

האם למישהו יש מושג איך ניתן לדעת שהמנוע טוב לפני שמרכיבים אותו? האם אפשר לודא את השנתון של המנוע למשל?

תודה

פורסם

לפני שמרכיבים חוץ מלהסתכל חיצונית בעין שאין אבנית,קורוזיה בצינורות מים וכו' אין דרך לבדוק.

תסתכל טוב ביציאות לצינורות מים וגם בפקק/מדיד שמן.

אתה מקבל שטר מכר +אחריות ל3 חודשים אבל התנאי של האחריות אם אני לא טועה זה שאם יש בעיה ולא הרכבת במוסך שהיבואן שולח אליו אז הפירוק/הרכבה חוזרים יהיו עליך.

אבל הכי טוב תתייעץ עם המוסך הקבוע שאתה עובד איתו.

• תוכן חדש...