Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה 306, 1800, 115000 ק"מ

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה הפרטים:

הרכב אצלי 3.5 שנים, אני היד השנייה של הרכב (01 ברשיון) כאשר היד הראשונה הייתה גברת מבוגרת בשנות ה-70 לחייה.

הרכב עבר עד עתה 115,000 ק"מ, כ-70% בינעירוניים, והוא ממודל 94, ידנית. קיים תיעוד טיפולים מלא במוסך מורשה מיום עלייתו לכביש ועד לשנת 2006.

בזמן שהוא אצלי הרכב מטופל באותו מוסך (לא מורשה), ויש לי תיעוד פרטני של כל הטיפולים וההוצאות (עד לרמת הדלק), אם כי ללא קבלות - הרכב נקנה

עם 69,000 ק"מ, ואני עשיתי עליו עוד כ-45,000. אבקש כי מי שמתכוון לנסות ולהוכיח לי כי לא אפשרי שהרכב עבר כל כך מעט קילומטרים - יעבור

למודעה הבאה.

מבחינת טיפולים - טיפול 10K אחרון נעשה בכ-112000 ק"מ, וכן בחודשים האחרונים הוחלפו ברקסים קדמיים (גם האחוריים, אם כי לפני מעט יותר זמן),

טיימינג מלא (עם משאבת מים), וסטרטר שסיים את חייו. בתקופה שהרכב אצלי הוחלף גם הרדיאטור לחדש ומקורי, מצבר הוחלף לפני כשנה (כפי שנאמר,

מי שיתעניין יקבל היסטוריה מלאה של חיי הרכב).

מבחינה חיצונית - במצב טוב, צבע כסוף, כאשר הצבע אינו שרוף בכלל (בניגוד ל306'ים רבות אחרות).

לרכב יש שני ריג'קטים:

1) ישנו כיפוף בפח האחורי (קצה) בבגא'ז מתאונת חנייה - יש לי את דוח השמאי מהתאונה עצמה, בה נקבעה ירידת ערך מינימלית בגין נזק זה.

2) שריפת שמן - קניתי את הרכב כאשר הוא צורך שמן ומעשן מעט, ונדרש לעשות לו גומיות שסתומים. לאור העובדה כי המנוע עובד יפה, ואין כל בעייה

אחרת, לא ראיתי לנכון לפתוח מנוע לצורך זאת. כל טסט, הרכב עובר את בדיקות הזיהום באופן חלק, ולא נכשל ולו פעם אחת.

המחיר - 10K, עם גמישות מעטה (אבל לא של בלרינה).

כרגע אבקש לשלוח ה"פ, בקרוב אעלה מס' טלפון ותמונות.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...