Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ממיר קטליטי, 307 2003 2L


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש טעם להתעקש על מקורי ב3-4K? או שאפשר להסתפק בתחליפי בערך ב2K? אם כן אז איזה תחליפי? ואיפה באיזור חיפה והקריות מומלץ לעשות?

 

הרכב עבר 83 אלף ק"מ.

 

דרך אגב, זה אמור לעורר בי חשדות? יש משהו שכדאי לשים לב אליו?

 

תודה

פורסם

כדאי לבצע בדיקה ע"י מחשב אבחון עם סריקה של כל נתוני מע' ניהול המנוע (הזרקה והצתה) וכן בדיקת 4 גזים כדי לוודא שאין גורם אחר שקילקל הממיר הקטליטי ושעלול לפגוע מהר גם בממיר חדש (תשומת לב לפעולת ונתוני חיישן חמצן).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי רפי, איפה מומלץ לעשות בדיקה שכזו?

ומקום בחיפה להחליף ממיר?

 

ד.א. בהתחברות עם סורק תקלות היו 2 תקלות - חיישן נקישות וממיר קטליטי.

×
×
  • תוכן חדש...