Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצתי חיפוש ורוב ההודעות שמצאתי בעניין הם ישנות מאוד.

ראשית כל יש לי רכב סיאט איביזה ידני עכשיו הבנתי שלא כלכך מומלץ לשים את הביפר עם ההנעה מרחוק על רכב שהוא ידני זה נכון?

בנוסף רציתי לקבל המלצות על איזה חברה ללכת ואיזה דגם לקנות?

אשמח מאוד לקבל תגובות בעניין (בנוסף אני מתכנן לקנות את זה בסין ובמידה ולא יהיה אני אקנה כאן בארץ).

תודה רבה לעוזרים הנחמדים

פורסם

לא יודע לגבי רכישה בסין. בארצנו החמה רב בריח MVP625 נחשבת למוצלחת מאד. תוכל לקבל אותה מותקנת מקצועית בכ1000 ש' או לרכשה להתקנה עצמית (לא קלה!) בכ650 ש'.

מאד מאד לא מומלץ להתקין פונקצית התנעה מרחוק לרכב ידני. הרכב בד"כ חונה כשהילוך ראשון או אחורי משולב. תחשוב לבד מה יקרה כשתניע.

הרב-בריח כוללת פתיחת מכסה אחורי (לא כ"כ רלוונטי אצלך באיביזה) חווי טמפ' וגלאי שהופעל (דלתות,זעזועים,נפח) ע"ג צג עם ציור של הרכב והמיקום שהוטרד- מהשלט.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

התנעה מרחוק על ידני לא ממולצת כי כשאתה מחנה אז אתה שם את האוטו או על ראשון או על רוורס ואז אי אפשר להתניע אותו בלי לגשת לאוטו ולשים על ניוטרל.

בקשר לדגמים ממה שהבנתי בישראל יש שני סוגים: הראשון של גארד, והשני של רב-בריח ושניהם פחות או יותר דומים (ואם אני זוכר נכון, הוסבר לי ששניהם אפילו זהים לחלוטין רק משווקים תחת שם אחר).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בדיוק אתמול התקנתי בעצמי את האזעקה הזו לרכב, ואני מאוד מרוצה מהאזעקה הזו (רב בריח MVP 652).

לא ממש קשה להתקין, הכל עובד המרים שמשות נעילה מרכזית וכו.

אם אפשר, אני רוצה לחבר לה התנעה מרחוק(גיר אוטומט), השאלה היא איך עושים זאת, איך האזעקה תדע שהמנוע הניע ותפסיק את פעולת הסטרטר?

פורסם

רב בריח MVP 652 יותר מוצלח מהחברה של guard ?

כי אני לא מאמין שרב בריח יש בחו''ל מה הדגם שמשתווה לו של חברת guard ?

פורסם

בד"כ המערכת מקבלת אינפוט ממשאבת השמן כשהמנוע מונע (כמו מנורת לחץ השמן שכבית). ראה בדיאגרמת החיבורים שלך איך בדיוק לחבר.

אני באמת לא מבין מה הביג-דיל בפטנט הזה. (אלא אם אתה בכיר במשפחת פשע ה:twisted: )

נתקו

עריכה: תוספת לשואל- ה"מקבילה" של הMVP 625 בגארד היא הLS635. למיטב ידיעתי (לא נעול על זה) גם GUARD הוא מותג מדבקה של יבואן ישראלי. בחו"ל היא נקראת ודאי אחרת.

אותו מחיר בערך, אותן פונקציות בדיוק. אותה אזעקה בדיוק עם מדבקה שונה? אולי,לא יודע.

כשאתה מייבא ביבוא אישי (שלא נאמר מבריח,כי אזעקה דו כוונית דורשת תקינה של משדרי רדיו) אתה מפסיד את האחריות. במחיר של כ-150$ בארץ אתה מקבל אבא אמין. בכמה כבר תקנה אותה בסין?? מקסימום תחסוך 50$. בשביל מוצר שאמור לשרת אותך בנאמנות כמה שנים, לדעתי זה לא שווה.

פורסם

בדיאגרמה לא מוזכר כלום לגבי ההתנעה מרחוק.

יש יציאה לממסר "ערוץ 2" ז"א אני יכול לקבוע למשלח שממסר יפתח ל 10שניות.

חשבתי להכין איזה מעגל פשוט עם ממסר שמקבל פיקוד מהנורת לחץ שמן.

אני מאמין שמרק 10יוכל לעלות לפה איזה סרטוט מעניין.

פורסם

יש לי מישהו בארץ שמוכר חדש מהחברה ב450 שקל של רב בריח?

הדגם אני לא סגור על זה אבל אני מתאר לעצמי שזה הדגם החדש שווה?

רק המוצר ללא התקנה

פורסם

או.קיי. כמה עדכונים לאחר שיחה עם חבר שעדיין בתחום (שלא כמוני)

ה625 של רב-בריח אכן אינה כוללת יחידה אינטגרלית להתנעה מרחוק. ניתן לחבר לצ'אנאל 2 שלה יחידת התנעה מרחוק שתרכוש בנפרד. איני ממליץ לך לאלתר יחידה כזו לבד. כמו כן, מערכת הגלאים של ה625 "לא תסכים" שהרכב יונע ככה, כשהוא נעול, והאזעקה דרוכה. היא תפרש זאת כניסיון פריצה. נטען בפני שישנה אפשרות תכנות מחדש של המוח כך ש"ידע" על יחידת ההתנעה מרחוק ולא יפרש זאת כניסיון פריצה. לא מכיר את המערכת מספיק ע"מ להדריך כיצד לעשות זאת.

יחידות ההתנעה הלא-אינטגרליות, ככל שאני מכיר אותן , מקבלות דווקא אות מינוס. אני הייתי מחבר (אולי) למינוס של סליל ההצתה.

אני מתחיל להיכנס כאן לדברים שאיני בטוח בהם, ואני חושש לייעץ. (ברכבי הפרטי הייתי מנסה, ברכב של אדם זר לא הייתי נוגע ברמת הידע שיש לי כרגע.)

לחבר שכתב על 625 ב 450 ש'- זה מעניין מאד גם אותי. אולי תוכל לברר, נראה לי שתוכל לארגן קבוצת רכישה קטנה. (ואפילו להפיק מכך רווח אישי בצורת הנחה נוספת עבור המערכת הפרטית שלך,לא נכעס.)

נתקו

פורסם

לאחר חיפש בפורום ומתגובתו החכמה של דני זומרשטיין, כשהמפתחות לא בסוויץ ההגה ינעל בסיבובו..

איך אפשר לחבר את הפתיחת תא מטען מהשלט, אין ברכב הזה מנוע שפותח את תא המטען, האם ניתן להתקין?

פורסם

אפשר הכל השאלה כמה זה חשוב לך ..

גם לי יש מערכת כזו באוטו, מרוצה ממינה מאוד אגב , לא חחיברתי אותה להתנעה מרחוק מהסיבה שאני לא רוצה לעקוף את האימבולייזר המקורי של הרכב, מצד שני יש לה עוד הרבה אפשרויות, 2 יציאות לשליטה על מימסרים, שלהם אתה יכול לחבר מה שבא לך , לדוגמא להדליק אורות/לכבות , או כל דבר אחר ...

דרור

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...