Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי התקציב שלי עומד על כמעט 1000 ש''ח

ראיתי ביד שניה שתי רוקפורד p3

ההגברה תיהיה קראנץ' gp1500d

אני יותר אוהב איכות של הסאב אך העוצמה גם אבל שלא יעשה רעש בלי קשר למוזיקה

הרוקפורד כמובן בתיבה אטומה

האם יש משהו עדיף על ה-p3 או שזו האופציה הטובה ביותר?

פורסם
ES300 של הרץ,יותר מדוייק מהרוקפורד וגם מהסרווין ווגה.

מניסיון

+1

הוא חדש ברכב שלי ואני אמנע מלהתייחס לפלסטיקה שהוא מזיז, איכותי ומדוייק,סאב לעניין

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על 2 p3. שמעתי ב2 סטאפים ואהבתי וב1000 שח לא תמצא יותר חזק, והיו גם די איכותיים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אפשר להגיד שקצת מאסתי מסאבים המפיקים 400 אר אמ אס, עברתי שנתיים כאלה עם סאב והיתי מרוצה ממנו מאוד מבחינת עוצמה הוא היה די והותר,דיוק זו הנקודה החלשה שלו לכן שמתי אותו בתיבה אטומה,כאן התגלתה חולשתו-לא הרגשתי אותו, כל הכח נעלם זה היה ניראה כאילו ה6X9 פועלים קצת יותר חזק לכן מכרתי אותו ביחד עם המונובלוק, רכשתי את המונו crunch gp1500d והיתי רוצה לנצל אותו ב2 אום ובגלל זה אני גם לא מסתפק ב-p3 אחד כי זה פשוט לא מספיק לי אני מעונין בשתיים כאלה למרות שעדין לא שמעתי אחד פועל בתיבה אטומה.

אני בטוח מאוד ברכישה הזאת וביום שישי הקרוב אני מתכנן לעשות את הצעד הבא-ללכת לשמוע, להוציא את הארנק ולחזור עם תיבה די גדולה המצוידת בשתי סאבים p3 אבל פתחתי ת'רד זה בשביל לדעת האם אני טועה? יכול להיות אני מגזים? או שבכלל עדיף משהו אחר, משהו שיכול להיות בינהם-בין הדיוק המופתי לעוצמה הלא קשורה למזויקה ולכן יספיק לי סאב אחד אבל עדין אני מעונין בסאב שלא תחסר עוצמה שעדין יהיה את הדפיקה החזקה הזאת שתגרום לי לחייך אבל עם זאת שהדפיקות יבואו בטעם ובהקשר של המוזיקה ולא שסתם יהיה רעש של באס.

הסאב שהיה לי הוא cvr12 עוצמה מטורפת אבל ממש לא מדויק.

פורסם

שמע, אם אתה רוצה באמת לעלות רמה, אתה תצתרך להכפיל את התקציב, או למצוא משהו ביד שנייה. ברמה של ארסנל או כאוס למשל

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני פשוט לא מבין למה אתה מבזבז את זמנם של כל החברים פה אם אתה מלכתחילה סגור על עצמך.

אתה מחפש שיצדיקו את הבחירה שלך ? סבבה, 2 סאבים של P3 זה הדבר בכי טוב שאתה יכול לשים ברכב שלך, אין עליהם !! הכי טובים בארץ !! רוץ לקנות ותהנה מהם..

...CASKA for life

פורסם

אאל"ט, בוריס מוכר היי אנרג'י יד שניה ב- 800 שקל, סאב מדוייק מאוד, 450 RMS שישמעו טוב על הקרנצ'.

אבל הוא 10", ככה שאני ממליץ לשמוע לפני החלטה.

עריכה:

ב- 800 שקל !

לא 450 !

זה ההיי אנרג' !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...