Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מכול מיני סיבות בחקירת מצ"ח וליפני החקירה הביאו לי להתייעץ עם סנגור צבאי, אחרי החקירה שוחררתי להמשך שרותי, אך אני רוצה למצוא את הסנגור הספציפי שאיתו התייעצתי ולשאול אותו מספר שאלות.

הדבר היחיד שיש לי זה השם הפרטי שלו, ניסיתי לחפש בכול גוגל בכול הווריאציות האפשריות ולא מצאתי שום דבר שמתקרב עליו.

איך אני יכול למצוא קשר עם הסנגור הספציפי הזה?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

צור קשר עם הסנגוריה הצבאית, תשאל אותם מי מגיע בד"כ לייעץ איפה שנחקרת, ותבקש לדבר איתו.

אם לא עוזר צור קשר עם מצ"ח, תשאל אותם אם יש להם רישום של מי שמגיע לייעץ, או אולי מי ייעץ לך במהלך החקירה (אולי כתוב איפה שהוא בתיק).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם הביאו לו חוקר בתחפושת סנגור מהפרקליטות הם יקבלו כל כך חזק שהם ישכחו מה הוא עשה בכלל

זה באמת נראה לך שהטעייה כזאת עוברת בשקט?

ואם עשו את זה במסגרת הליך פלילי אתה יודע כמה בעייתי זה?

באמת למדת משפטים?

פורסם
לא קביל איפה ?

בצה"ל ?

.

לא בצה"ל ולא בסופר מרקט.

שמע,אתה זכאי לבקש את דפי החקירה שלך מהחקירה, אם אני לא טועה .

דרך אגב,מקסימום צור קשר עם הסנגוריה...

פורסם
תמיד יש הלימה בין חוקי מדינת ישראל לנעשה בצה"ל ?

.

מצ"ח זה חבורה של ילדים שכל אחד מהם חש מעצמו חוקר,במציאות הם פושטקים שמתחילים לגמגם בחקירות.

רק אנשים חלשי אופי נשברים במצ"ח,אני מכיר כמה ילדים טובים ששכנעו אותם במעשים שלא עשו בכלל.

פורסם

מצ"ח הם באמת חוקרים על הפנים ואני לא מבין איך אנשים נשברים שם, ניסו לדחוף לי סעיפים לתיק כשפעם אחרי פעם אני אומר שזה לא היה ככה והיא מנסה לשכנע אותי ואת עצמה שזה כן היה ככה ואמרה שהיא יודעת מה טוב בישבילי ושכול הנחקרים שנחקרו ליפני על אותו סעיף אמרו שזה גם כן היה ככה [אצלהם], למרות שאני שעה מנסה להסביר לה שאני זה לא כמו הנחקרים הקודמים וכול אחד והדרך שלו, כאלה אפסים.

בכול מקרה אני ינסה לעשות מה שהצעתם לי, תודה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

עזבו שהם ילדים

הם משתמשים בכל הטכניקות הכי נדושות לנסות לשבור אותך

"אנחנו נבטל לך את התב"ן" "מילה שלנו ואתה עובר בסיס"

"ראו אותך עושה את זה"

וירקות אחרים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

"תודה בעבירה זה יעשה לך רק טוב", וכו' וכו'...

גם יש קטעים שהם משחקים אותה השוטר "הטוב" והשוטר "הרע", כזה גרוע, צריך להרביץ לאנשים שנשברים בחקירות שלהם.

פורסם

כשאני הייתי בחקירה על משחק בתחמושת (שרפנו קצת אבש"ש. היום התבגרתי ואני יודע שעשיתי טעות חמורה שהייתה יכולה לגרום לתגובת שרשרת שהייתה מוחקת את המציאות כפי שאנו מכירים אותה, כך שמי שחושב להטיף, אין צורך.) הם פשוט "גייסו" אותי כמלשין. הייתי אמור להתקשר אליהם כל שבוע ולדווח להם על סמים בבסיס. לא טרחתי לשמור את המספר שנתנו לי. א-ב-ל, הם היו לא רעים בכלל, יחסית לילדים שחוקרים ילדים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אתה צודק, מה חשבתי לעצמי כשחתמתי בדם על החוזה המחייב הזה? רגע... שמעת את זה? מה זה היה?? לא! החוקרים ממצ"ח!! הם בדלת!! זה לא אני! זה השכן!! רחמים!!! רחמים!!!!!!!!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...