Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 8 חודש פתחתי את הטופיק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=233589&highlight=%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA+%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D

שלושה אימונים בשבוע, שבוע אחרי שבוע המטרה השוגה הצלחתי לעלות מסת גוף ושריר, מ68 ק"ג הצלחתי להגיע ל 75 +-, גובה 1.75.

הרבה אוכל מזין ספירת קלוריות הקפדה על אכילה לפני ואחרי אימון. פחממות, חלבונים בשר כמעט מכל סוג ותוספים תרמו לכך.

הגיע הסמסטר לקיצו ואיתו הקיץ.

בגלל עלייה במסה אני לא ישקר ויוסיף שגם אחוז השומן עלה אומנם לא בהרבה אבל עלה, חייב אירובי לא ברמה מטורפת אבל חייב.

אני לא אוהב לשחק כדורגל, כדורסל או לרוץ, ישנה גם בעייה בקרסול שקצת מפריעה.

חשבתי במקום לעשות מנוי שוב לחודשיים שלוש של הקיץ למכון כושר, אולי כדאי להירשם לבריכת שחייה ולשחות שלוש ארבע פעמים בשבוע. סופי שבוע כך או כך אני גולש בכינרת או בים.

השאלה אם שחייה תשמור על מה שהשגתי או שוב לקראת סמסטר הבא נאבד את הרוב?

תודה!

פורסם

שחייה מאוד טובה בתור פעילות אירובית, לשמור על כל מסת השריר אני לא בטוח שתוכל ב100% אבל לא תאבד הרבה בכלל.

אתה צריך לגוון עוד קצת בפעילות האירובית כמו: אגרוף,טניס,כדורעף. ככה שכל השרירים יעבדו בצורה שווה בתקופה הזאתי, בסך הכול תהנה מהחופש תוריד אחוזי שומן ותיראה טוב.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

כדי ששחייה תהיה אפקטיבית כפעילות אירובית אתה צריך לעבוד בעצימות גבוהה מספיק מבחינת דופק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה כנראה במצב טוב,אני כמעט בגובה שלך (שני ס"מ פחות) אבל שוקל 61 ק"ג.

תחום המשקל העליון שלך נמוך לדעתי מ-75 אם כי אינני מכיר את מבנה הגוף שלך (יש כאלו שרוב הגוף שלהם בנוי על שריר).

תבדוק מבחינת אחוזי שומן איך אתה לעומת הנורמה.(אצלי מצאו 13.5% ואמרו מצויין).

שומן אפשר לשרוף גם ע"י אימון בהליכון בחדר כושר או בהליכות בחוץ לפחות 20 דקות בחדר כושר בהליכון או 40 בחוץ ותראה מהנ יקרה לך אחרי חודשיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שהשתחררתי מהצבא שקלתי 60 ק"ג ונראתי רע מבחינת מבנה גוף.

(לפני 5 שנים)

חזרתי לרכב על אופניים ואז עברתי לגלישה כך הצלחתי להתאזן על 68 ק"ג.

(עד לפני שנה)

בעזרת תוספים והרבה אוכל ואימון אינטנסיבי בח"כ הצלחתי להגיע ל75 ק"ג.

(היום)

אחוזי שומן לא גבוהים, (רואים ריבועים).

איפה אני יכול לבדוק כמה אחוזי שומן יש לי בגוף?

אני רוצה לעשות קצת הפסקה מח"כ ולרוץ אני לא אוהב גם לא בחוץ. בגלל זה הפתרון כפי שציינתם כאן ייתכן ואכן יהייה שחייה.

פורסם

בדיקת אחוזי שומן לרוב נעשית בחד"כ ע"י מדריך, אבל יש גם ערכות ביתיות אשר פחות מדוייקות ומקצועיות.

בדיוק היום עשיתי בדיקת אחוזי שומן ואני עומד על 16% כרגע אני במסה וזו כמות מושלמת.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...