Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה שבועית של מדיד שמן גיליתי שלעיתים המדיד מראה גובה חצי למרות שאחרי יום הוא מראה מלא כמובן ללא מילוי,הרכב באותו מקום ישר לגמרי,ובבוקר כשהוא קר .העניין הזה קורה אחת לתקופה ולרוב הגובה כמו שצריך איך יכול להיות מצב כזה ?

כמו כן אני מסתכל תמיד בצד אחד שלו כי הצד השני השמן מרוח על המדיד לזה אני רגיל והצד השני נותן אינדקציה טובה.אני ממלא שמן לאחר החלפת שמן ופילטר את הכמות לפי ספר רכב +- 3.25 ליטר ככה שאני יודע שהצד ה"תקין" לא מזייף.

פורסם

אתה מתכוון שבהנעה קצרה מאוד, שהשמן עדיין לא התחמם יקח לו זמן יחסית הרבה זמן לחזור למטה, למרות שלא נראה לי שהנעתי את הרכב בפעם קודמת שזה קרה ,פעם אחרונה באמת הנעתי אותו ל דקה להכניס אותו לחנייה אבל חיכיתי איזה 5 דקות .

יכול להיות אני ישים לב פעם הבאה .

פורסם

+1

זה אולי בגלל שהשמן דליל?

ברכבים הישנים שלי זה אף פעם לא קרה לי אך בקיה זה קורה מדי פעם...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

השמן לא דליל גם לא נראה ככה על המדיד 10W40 .אולי בגלל שהוא צמיג יחסית יכול להיות שהיתה הנעה קצרה בפעם האחרונה

של דקה שאחר כך הוא לא הספיק לרדת כמו שצריך.למרות ששוב בדקתי אחרי 5 דקות.אם הוא היה דליל הוא היה חוזר יותר מהר למטה.

פורסם

אם כך מוזר לי הסיפור.

 

שים לב שאתה מחזיר את המדיד עד הסוף וכמו כן שלא הנעת את הרכב לפני הבדיקה כי גם אם עשית את זה ל10 שניות, זה יראה לך כאילו יש פחות.

 

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כמובן שלא בדקתי שמן ישר אחרי הלכתי לעשות משהו שלקח לפחות 5 דקות אם לא יותר.הכנסתי מדיד עד הסוף ובדקתי כמה וכמה פעמים.יכול להיות שפשוט 5 דקות זה לא זמן מספיק למרות שפעם נוספת שזה קרה לי לפני כמה חודשים אני חושב שזה היה בבוקר.היות שהתופעה די חד פעמית אני לא מייחס לה חשיבות כרגע למרות שחשבתי שיש אולי הסבר כלשהוא.

בכל מקרה אני מקווה שלא אתקל בעניין הזה שוב אם כן אני אבוא עם נתונים מדויקים יותר.

פורסם

אחרי הנעה של הרכב וכיבוי יש להמתין מספר שעות ואז ליבדוק שמן , כך גובה השמן יהיה מדויק יותר . רצוי ליבדוק בבוקר לפני הנעה של המנוע .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

×
×
  • תוכן חדש...