Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכרתי היום מאזדה 3 קומפרט ספורט 2004 עם נתונים מזעזעים שלי אישית היו גורמים לשלול את הרכב כבר בשיחת הטלפון הראשונית והסיבות היחידות שלקח לי 3 שבועות זה כי לא היה לי זמן ללכת לבדיקות עם קונים והיתעקשתי על מחיר גבוה יחסית.

בסופו של יום קיבלתי 1000 יותר מהמחיר שהייתי מוכן לרדת סופית וגם זה היה בקלות יחסית.

פורסם

מה גורם לך לחשוב שלא?

תמיד יהיו אנשים שירצו את הטוב (:roll:) ביותר אבל לא יוכלו להרשות לעצמם את הטוב ביותר.

לכל סיר יש את המכסה שלו. הסר דאגה מליבך.

ולראייה אתן את מצב השוק של טויוטה ומאזדה משנים עברו, קשה למכור, לא הייתי קורא לזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מניסיון שלי הבעיה תהיה למי שיש לו כפל דגמים בשנתון כלומר:

בשנת 2009 יצא גם הדגם החדש וגם הדגם הקודם,לכן בעוד שנה שנתיים אנשים יעדיפו לרכוש 2009 צורה חדשה

מאשר צורה ישנה כי ההבדלים יהיו מינוריים במחיר.

כמובן שרק מבחן הזמן יכול להגיד איך המאזדה החדשה.

למרות שקשה להאמין שמאזדה לא תצליח בישראל.(חוק העדר כבר אמרנו?:lol:).

פורסם

מסכים עם כל מילה.

הביקוש למאזדה 3 ברמות הגימור הגבוהות לא פרופורציונאלי! מאזדה 3 קומפורט ספורט נמכרת לפעמים מעל מחירון :shock:

מאזדה 3 ספיריט נמכרת בהרבה מקרים הרבה מעל מחירון :shock::shock:

מאזדה 3 ספיריט שחורה נמכרת מוצ'ו דינרו מעל מחירון :shock::shock::shock:

מאזדה 6 פרימיום 2003 יד ראשונה עם ק"מ ממוצע נמכרה 12K מעל המחירון המשוקלל של יצחק בדיוק השבוע :idea:

פורסם

שים לב שאף אחד מאלו שעונים לך הוא לא נביא מוסמך. אחד מהם הנדסאי נבואה, אבל זה לא תקף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי לא תהיה בעיה מיוחדת.

הרי לא לכולם יש כסף לקנות חדשה יותר ותמיד יהיו כאלו שיזדקקו לקנות משהו קצת זול יותר.

כמו שאמרו אבל ייתכן קצת קושי לאלו שקונים בשנתון חופף.

גם אם הרכב הוא מדור קודם (כמו הרבה רכבים אחרים שנמצאים על הכביש הרבה אחרי שהם עברו מתיחות פנים), אם מדובר ברכב שמור ובטח אם הוא מדגם פחות נפוץ, כמו הדגמים היותר טובים של מאזדה 3, אז תמיד יהיה מי שיהיה מוכן לשלם את הפרמייה עליו ואפילו לקנות אותו מעל המחירון, כמו גדמי ה-2.0 או ה-5 דלתות של מאזדה 3.

פורסם

כיום אתה יכול בקלות למכור רכב פרטי שהוא במצב טוב,ואנשים גם מוכנים לשלם 5% יותר מערך הרכב.

אבל אני רוצה להזכיר לכולם מה יקרה למאזדה 3 בעוד שנתיים שלוש בערך,בדיוק מה שקרה ללאנטיס,שוק מוצף מלא רכבים שנפלטים מליסינג והמחיר שלהם כבר לא יהיה כמו שהיום שמוכנים לשלם מעל המחירון.

פורסם

קודם כל אני רוצה לחדד את מה שרז כתב פה למעלה ושכחתי לרשום מקודם: כל מה שאני רושם נכון להיום ובוודאי שאי אפשר לדעת מה יוליד המחר!

אביב1 תיתפלא אבל השוק של הלאנטיס ממש לא מוצף, הביקוש עולה על ההיצע ועל לאנטיס מליסינג עם ק"מ קצת מעל הממוצע דורשים היום מחירון בלי להפחית על היותה ליסינג ומשום מה גם מקבלים כל עוד הרכב במצב סביר.

פורסם
מסכים עם כל מילה.

הביקוש למאזדה 3 ברמות הגימור הגבוהות לא פרופורציונאלי! מאזדה 3 קומפורט ספורט נמכרת לפעמים מעל מחירון :shock:

מאזדה 3 ספיריט נמכרת בהרבה מקרים הרבה מעל מחירון :shock::shock:

מאזדה 3 ספיריט שחורה נמכרת מוצ'ו דינרו מעל מחירון :shock::shock::shock:

מאזדה 6 פרימיום 2003 יד ראשונה עם ק"מ ממוצע נמכרה 12K מעל המחירון המשוקלל של יצחק בדיוק השבוע :idea:

מי ששילם 12K מעל מחירון למאזדה 6 , יסלחו לי באי הפורום הוא פשוט חמור רציני או פראייר שעשו עליו קופה.

ולפותח השירשור, הנבואה ניתנה... , ולא סתם זה נאמר, מרבית הכותבים מדברים על מצב שוק בהווה ובעבר, העתיד טומן בחובו כל כך הרבה משתנים שזו שטות אפילו להעריך את התנהגות השוק שמונע ברובו מדעות קדומות ובורות מוחלטת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הבחור שקנה את הפרימיום חיפש ללא הצלחה מעל לחודשיים אקורד 03-04 שחורה עם סאן רוף או מאזדה 6 פרימיום נורמאלית.

הוא עשה את החשבון שהסכום שהוא שילם על הרכב (בערך 7K יותר מהסכום הריאלי) בחלוקה על כמה שנים שבהם הוא מתכוון להחזיק את הרכב ייצא סכום פעוט.

פראייר או לא פראייר, זה כבר שיקול שלו בלבד.

ובכל זאת, בואו לא נדרדר את השירשור לעוד דיון על מחירונים וקנייה בפועל אלא נמשיך בכיוון המקורי.

פורסם

ומה הכיוון המקורי , שירשור נבואי על מחירים עתידים ?

אם יש לך את הידע המקום הנכון הוא הבורסה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אפשר לפי סטטיסטיקה להסתכל על דגמי עבר ולקבל תמונה ומסקנות.

המכוניות האלה נחטפות בשוק ויש להם ביקוש גבוהה ומחירון גבוהה.

הם פשוט מכוניות טובות ואמינות מאוד ואין להם בעיות או מחלות , וזאת הסיבה.

זה שיוצא דגם חדש בתצורה קצת שונה,זה לא אומר כלום.

המגמה היא חיובית כבר 10- 15 שנים....אולי יותר....למה שב 2010 זה יהפוך את פניו? המכוניות האלה רק הולכות ומשתבחות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...