Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נכנסתי לחנות בשם "גריז מערכות" למי שמכיר, שאלתי אותו מה דעתו לגבי ה Morel Dotech או Morel Puls (עם טוויטר משופר)

שאלתי גם על Hertz hi Energy, הוא טען ש בהארצ תמיד נשרפים הטוויטרים ושעדיף לקחת חברה שהוכיחה את עצמה (JBL),

אז הוא אמר לי בעקרון שזה סתם חברות לא שווה לקחת אותם (Morel,Hertz)

הנה קומפוננט של JBL שהוא הציע לי וכמוש הוא אמר שהוא עדיף על שתיהם:

P6550C JBL

שאלתי גם על המגבר Hifonics Titan TXI אז הוא אמר שבעקרון המגבר הוא טוב מאד אבל

אמר שהוא התקין את המגבר על מערכת ברכב ( Hummer H3 ) ולא היה כלום לא סאונד המגבר פשוט לא סחב, וברגע שהוא שם את הJBL1004 הכל היה מצויין ( בקיצור שה JBL1004 עדיף על HIFONICS TITAN TXI)

אז השאלה שלי זה יכול להיות שבאמת כל החברות האלה כל כך חרא כמו שהוא אמר

וש JBL עדיפה? למרות שהרבה מאד אנשים ממליצים תמיד על HERTZ ו על MOREL

פורסם

לשאלתך.

למורל וגם להרץ יש סדרות.

הפולס של מורל הוא סט הפתיחה שלהם-סט סביר לתקציב נמוך שניתן לשיפור ע''י החלפת הטוויטרים שלו.

הדוטק הוא כבר רמה מעליו וגם ניתן לשידרוג.

לגבי ההרץ היי אנרג'י מדובר בסט איכותי שמחירו נעים על ציר ה 2000 שקלים.(מורכב אצלי ברכב) סט מעולה מפורט מאוד ומצדיק את הכסף.

לגבי אותה חנות:

לי זה נשמע כמו מישהו שמנסה ""לדחוף" סחורה שהוא עובד איתה.

אישית אני לא שולל אף חברה ג'י בי אל חברה מוכרת וותיקה לרוב הסדרות שתראה של המוצרים שלהם

יהיו בינוניות+ ובינוניות- הכל שאלה של תקציב .

הצעה אישית שלי תגיע למפגשים ופשוט תבקש לשמוע מערכות,כדי לנסות להבין איזה סגנון סאונד אתה אוהב וככה תוכל לבחור בצורה יותר חכמה.

פורסם

התשובה היא ממש לא!

נראה על פניו שהמוכר מנסה למכור לך לוקשים, ל JBL יש מוצרים לא רעים חלקם טובים וחלקם פחות, שמעתי לא מעט קומפוננטים של JBL וברובם הטוויטר היה די צורם (לי לפחות), להגיד ש HERTZ ומורל זה סתם ושנשרפים רכיבים, לא לעניין בכלל.

ה HERTZ היי אנרגי לדעתי סט מעולה עם תמורה מצויינת לעלות שלו, מורל הפולס לדעתי הסט המושלם בסדר גודל של התמחור שלו, לי היה את הסט 3 שנים ומוגבר היטב ולא נשרף לי כלום, הכל עניין של כיוונים והתאמת רכיבים נכון.

לטעמי האישי לך על מורל הייבריד אוביישן, חפש אפילו יד שנייה אם יש לך מגבלות תקציב, סט מצויין לכל הדעות.

לגבי המגבר אני כן מסכים עם המוכר, ה JBL 1004 יותר טוב מההיפוניקס, חפש אפילו מגבר 75.4 JBL יד שנייה ותחסוך כמה שקלים ותשקיע אותם בקומפוננט, למגברים יש בלאי יחסית נמוך ולכן משתלם לרכוש יד שנייה.

מקווה שעזרתי.

אני בטוח שאם תלך למוכר אחר תקבל התרשמות שונה, וסתם שאלה, יש למוכר מורל וHERTZ בחנות?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תאמת לא ראיתי

הכל היה אצלו זה JBL INFINITY וMTX

התקציב שלי זה בערך 3 אלף בלי סאב (מגבר+קומפוננט)

אפשר המלצה ?

פורסם

אני אמנם לא מבין גדול באודיו, אבל ככלל- למוכרים מסוימים, יש אינטרס לדחוף מוצרים מסוימים, בין אם זה JBL ובין אם זה מסך LCD של סמסונג- אמור ישר להדליק לך נורה אדומה, ולצערינו זה קורה המון. (קרה לי בסוזוקי כשניסו בצורה מגעילה ביותר לדחוף לי את הסוויפט, ובשקם אלקטריק כשניסו כמעט באותה הצורה לדחוף לי פנסוניק).

מניסיון אישי בתחום המכירות- גם אם למוכר יש במלאי מוצרים של חברות X,Y,Z, לפעמים יש לו אינטרס דווקא בתקופה מסוימת למכור X- קח בחשבון כאשר אתה עושה קניות.

פורסם

הרץ ומורל נוטים להישרף ? השטות הכי גדולה ששמעתי... בקשר להרץ, אצלי מותקן סט שלהם ואני מאוד מרוצה ממנו עד השמים

שמעתי את כל הסטים של הרץ חוץ מאחד, כולם מעולים ונותנים תמורה מעולה למחיר אחד אחד בלי יוצא מהכלל !

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

מצטער אבל חולק עליך,

כל מה שמתחת להרץ היי אנרג'י לא שווה הסתכלות בכלל,

טמפו יהיה טוב יותר פי מליון.

והרץ היי אנרג'י שהוא סט טוב בהחלט לא שווה את המחיר שלו,

הוא באופן רישמי מתומחר ב1700/1800 שקל, שזה פחות או יותר המחיר של מוראל הייבריד, ומתקרב מאוד למחיר של HAT קלארוס, סינפוני סידרה L, ועוד כמה וכמה סטים - אין מה להשוות בכלל.

בקיצור, לטעמי ההיי אנרג'י הוא סט לא רע - והוא היה קניה מצויינת אם הוא היה נמכר ב1200\1250 שקל.

פורסם

גם +1 על היי אנרג'י.

אבל במחיר של 1700-1800 ש"ח לא הייתי רוכש אותו,כמו שאמר גורל,ב2K יש אלטרנטיבות טובות יותר,

אבל אפשר להסיג את היי אנרג'י גם ב1200-1400,ואז זה הסט מצוין למחיר הזה.

MB QUART REFERENCE גם סט מצוין,בסביבות 1500

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אז בעצם הוא לא שווה תמחיר (כלומר את המחיר) שלו

אז מה אתם אומרים על :

Morel Dotech ovation

או שיש סט יותר טוב במחיר 1400 בערך?

פורסם

אין דבר כזה "טוב יותר" כשמדובר בציוד אודיו באותה רמה. הכל עניין של טעם אישי.

מורל נשמע אחרת מהרץ,ומה יותר טוב,אתה צריך להחליט לבד,אחרי האזנה לשני הסטים.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

נשמע בפירוש כאילו המוכר מנסה "לדחוף" לך מוצרים מסויימים, שלא בצדק.

אמרת בעצמך שאין לו מורל והרץ בחנות, אז מן הסתם שהוא ינסה לדחוף לך קומפוננט של JBL כי הוא רוצה שתקנה ממנו.

בתקציב שלך הייתי הולך על הסט הבא:

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=316

וגם הנ"ל אופציה מאוד מעניינת:

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=455

מה שנותר לך לעשות, זה להגיע לאחד ממפגשי הפורום ולראות [לשמוע?] מה הכי מדבר אליך.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

יש מפגשים באזור המרכז?

ואני יוכל לבקש לשמוע מבן אדם שיש לו לדוגמא קומפוננט כמו שאני רוצה?

הייתי אתמול ב "לה-קאר", המוחר הראה לי את ה DOTECH OVATION

שזה בעצם טוויטרים וקרוס של הייבריד?

הרושם שהחנות והבעל המקום השעיר היה יותר טוב מ"גריז מערכות".

הוא הציע לי לקחת :

Dotech Ovation

JBL1004

סאב:

Hertz Energey 10\12'

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...