Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי דוחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום ישבתי עם חברים באיזו חניה של אולם ספורט בשכונה, עד שלפתע עשו עלינו "פשיטה".

הגיעו 3 ניידות של "סיור עירוני" ועוד פקח אחד על אופנוע.

הרוב שם היו על המכוניות, ובדקו רישיונות לכולם.

עכשיו השאלה שלי היא כזו.

לי ברכב לא היה שלט נהג חדש. הפקח שאל אם אני באתי עם הרכב, ואמרתי לו כן.

האם יש לו זכות לתת לי דוח על זה שאין לי שלט כשאני לא נוהג ברכב? ( כאמור הרכב חנה כחוק, לא באיזה אלכסון או בחנית נכה שהיה באותה חניה )

בסופו של דבר דיברתי יפה, אמרתי שהוא צודק והוא ויתר לי.

אבל בכל זאת מעניינת אותי השאלה אם הוא יכול להביא לי דו"ח על זה שלא היה לי שלט של נהג חדש כאשר הוא לא ראה אותי בכלל נוהג ברכב? ( אבל כן אמרתי שהרכב שלי )

ברכב שלי ( שבחתימה ) יש שלט, אבל לקחתי את הרכב של אחותי הפעם ושם אין שלט.

תמיד שהיו מעיפים אותנו הייתה באה ניידת אחת של סיור עירני, הפעם באמת עשו עלינו אמבוש...

אגב, עיצבן אותי שהוא אמר " אני רואה שאתם רוצים לפרנס אותי היום" או משהו בסגנון, כאילו ממש חיפש את כולם שם...

פורסם

פיקוח עירוני לא רושם דוחו"ת על העדר שלט "נהג חדש".

במקומות רבים יש שיטור המשולב עם פיקוח עירוני. יכול להיות שהם נבדקו בסיטואציה הזאת.

זה אומר שאם הפקח היה רואה עבירה כלשהי, הוא יכול לגשת לעמיתו השוטר ולהסב תשומת ליבו לעבירה בכדי שישרשם דו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הסעיף אישום על שלט נהג חדש מתחיל ב "נהגת ברכב הנ"ל" אם הרכב חונה זה אומר שלא נהגת בו, בשביל לתת לך דן"ח על שלט נהג חדש הרכב צריך להיות בתנועה.

פורסם
פיקוח עירוני לא רושם דוחו"ת על העדר שלט "נהג חדש".

במקומות רבים יש שיטור המשולב עם פיקוח עירוני. יכול להיות שהם נבדקו בסיטואציה הזאת.

זה אומר שאם הפקח היה רואה עבירה כלשהי, הוא יכול לגשת לעמיתו השוטר ולהסב תשומת ליבו לעבירה בכדי שישרשם דו"ח.

.

ציינתי שגם הגיע פקח אחד על אופנוע.

היה עם מדי משטרה ולא של סיור עירוני.

אני גם חשבתי שהוא לא יכול לתת דו"ח על זה כשהרכב עומד, אבל באמת שלא היה לי כוח להתווכח עם הפקח על הנושא הזה.

היו הרבה בלי רישיונות עליהם, רצה לקחת חלק לתחנת משטרה, ה' יודע בשביל מה, כולם גרים 2 מטר מהמקום ובסוף נסעו להביא להם את הרישיונות.

ממש חיפשו אותנו שם...

פורסם
ציינתי שגם הגיע פקח אחד על אופנוע.

היה עם מדי משטרה ולא של סיור עירוני.

פקח הוא פקח, שוטר הוא שוטר.

אם הגיע שוטר, קרא לו שוטר ולא פקח.

טוב שלא אמרת שהגיע שוטר עם מדי פיקוח עירוני :shock:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
פקח הוא פקח, שוטר הוא שוטר.

אם הגיע שוטר, קרא לו שוטר ולא פקח.

טוב שלא אמרת שהגיע שוטר עם מדי פיקוח עירוני :shock:.

.

זה שהוא עם מדים של משטרה עשה עלי רושם שהוא פקח.

הוא בדק את כל הרכבים, הגיע בנפרד על אופנוע, ככה שהיה לי הגיוני שהוא לא סתם שוטר.

פורסם
זה שהוא עם מדים של משטרה עשה עלי רושם שהוא פקח.

אם התרשמת שהבחור שלבוש מדי משטרה הוא פקח, אז מה צריך ללבוש שוטר :?:

.

פורסם
אם התרשמת שהבחור שלבוש מדי משטרה הוא פקח, אז מה צריך ללבוש שוטר :?:

.

ניראה לי יש לך מטרה ברורה לנסות לבלבל אותי :p

או שאתה ציני, או שבאמת אני לא מבין \:

פורסם

אני לא מבלבל אותך.

אתה אומר שהפקח לבש מדי משטרה,

אז אני שואל מה לבש השוטר ? בגד ים? חלוק רופאים?

.

פורסם
אני לא מבלבל אותך.

אתה אומר שהפקח לבש מדי משטרה,

אז אני שואל מה לבש השוטר ? בגד ים? חלוק רופאים?

.

היה סיור עירוני ( או אולי משולב?! ) המדים היו מדים שחורים ( או כחולים כהים כהים כהים ).

• תוכן חדש...