Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול לאחר שהעמסתי משהו על הגג שמתי לב לריקבונות מתקדמים שיוצאים בשתי החיבורים של הגגון.

הרכב הוא קיה קרניבל שנת 2002 -מה עושים ואיך פועלים?

אגב -הצבע כמעט תמיד נקי ונשטף כל שבועיים בערך או יותר תלוי בזמן הפנוי.

תמונות אני יעלה יותר מאוחר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הריקבונות והחלודה נוצרו בגלל היקוות מיים ולחות בחיבורי הגגון שהנו אביזר מורכב ולא חלק מקורי של המכונית שיצא ממפעל הייצור. גם אם הרכב היה חדש יותר לא הייתה אחריות למקרה כזה.

הפתרון כעת הנו אצל פחח וצבע רכב (בתשלום).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
גם אם הרכב היה חדש יותר לא הייתה אחריות למקרה כזה.

הפתרון כעת הנו אצל פחח וצבע רכב (בתשלום).

בברכה - רפי לין :-)

אצלי יש בעיה דומה בדיוק באותו מקום (אודי שנת 2002). לא יודע לגבי קיה, אבל אודי נותנים אחריות מורחבת לחלודה במרכב של 10 שנים מייצור הרכב.

פורסם

העניין הוא שהגגון הינו תוסף חיצוני והרכב לא הגיע כך מהחברה.

במקרה כזה אף אחד לא יסכים לקחת אחריות.

אם הגגון מקורי מהחברה, אז גם הבעיה לא אמורה להיוצר מראש, ואם כן אז כנראה שהיו מתקנים את זה רק ברכבים חדשים יותר.

בואו לא נשכח שאחריות יצרן על פחחות וצבע הוא עניין מאוד קשה למימוש, ע"ע סוזוקי סוויפט והצבע הרגיש במכוניות החדשות.

פורסם

יש המלצות לפחח ?

כמה זה יעלה בערך?

אני צריך לצבוע את המכסה מנוע כולל הכונס בגלל נזק של ציפורים ובטון.(יש נקודות אכולות בצבע והכונס התקלף כבר כמעט לגמרי)

בקיצור אני יצטרך לצבוע את הטמבון האחורי (שיפשופים ישראליים)המכסה מנוע+הכונס והגג.

יעלה לי איזה 2000 שקל במקרה הטוב ,לא?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...