Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו או פזו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי פיאט בראבו 1998 ידנית מנוע 1400 12V ב 150 אלף קילומטר, ו פגו 106 1998 ידנית מנוע 1400 שעשתה 100 אלף קילומטר .

עכשיו נניח ששתי המכוניות במצב מכני מעולה , איזה רכב עדיף ,? איזה יותר מהנה לנהיגה ? ,אני לא רוצה תגובות כמו " פיאט זה אוטו חרא" ," בראבו אוטו גמור" מי שיש לו תשובות כאלה וסתיגמות שלא יגיב כאן בבקשה .

אבקש להשוות את 2 הדגמים הנ"ל .

אחיזת כביש יותר טובה ? .

האצות ,כוח , מהירות , .. ?.

רמת בטיחות ? .

התרשמתי הרבה יותר מהפיאט בראבו מבחינת נוחות בתוך הרכב לעומת הפגו הצפופה והמשעממת .

אבל באו תספרו לי אתם המומחים תאכלס איזה רכב נותן יותר ביצועים .

אגב אני נהג חדש וזה יהיה הרכב הראשון שלי (= .

תזכרו אנשי הסטיגמה אני מבין דבר אחד או שניים במכוניות ואין כזה דבר אוטו שהוא " לא טוב " " עושה המון בעיות" " מתחמם" יש כזה דבר מכוניות של ישראלים שעושים טיפול החלפת שמנים כל 40 אלף קילומטר או משהו שהם קבעו לעצמם כי הרי יש שמן באגן קצת שחור עם אפקטיביות של מים אבל לא נורא יש .

עד כאן הפינה לאנשי הסטיגמות והמעשיות קש .

פורסם

קנה את זאת שמוצאת חן בעיניך יותר. שניהם סבבה כרכב ראשון.

אם אתה יודע לאבחן את המצב המכאני והתחזוקתי, אתה יכול להמנע לבד מלרכוש בור ללא תחתית.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

הפזיו עשתה 100 והבראבו 150 זה הבדל משמעותי.

מבחינת אמינות במקום לכעוס על הפורום תעשה חיפוש קצר ותגלה הכל, יש מלא חומר על הברבו וגם על ה 106.

פזיו 75 כ"ס 11.1 קגמ בראבו 80 כ"ס 11.3 קגמ הבראבו תהיה כנראה קצת יותר חזקה .תכלס זה גם תלוי בגיר (קצר /ארוך) ולכן תתיעץ עם אנשים שנוהגים על הרכב או שתעשה חיפוש והכי טוב תתנסה בעצמך.

ה 106 תתנהג הרבה יותר טוב על הכביש ותהיה נוחה הרבה יותר (כמו כל צרפתיה מהשנים האלו).

כמו כן מנועי הTU3 מרגישים די נמרצים יחסית לנפחם תוסיך לזה רכב קטן כך שאם לא תעשה רייסים אמור להספיק לך.

לדעתי הבראבו יפה יותר גם מבפנים וגם מבחוץ, ה 106 קטנה יותר אך גם תהיה יותר שימושית כי יש לה 5 דלתות.

בטיחות בראבו/ה 2 פזיו לא נבחנה.

לדעתי מבחינת אמינות הברבו תהיה קצת יותר בעיתית בעיקר בתחום המחשב מנוע / כריות אויר שמתקלקל לרוב עקב נזילה מרדיאטור חימום, ובעיות חשמליות כאלו ואחרות אין כמעט בעיות מכניות.

גם ל 106 יהיו פה ושם בעיות חשמל אך לא שמעתי על דברים גדולים כגון מחשב מנוע / כריות אויר.

רדיאטור חימום שיכול לדלוף אך לא גורם נזק לחשמל ולבדוק ממה עשוי המנוע אם זה אלומיניום יכול ליצור בעיות של סדקים (לא מכיר את דגם המדויק של המנוע של 106)

בגדול לבדוק מצב של רכב ולקחת את זאת שיש לה הסטורית טיפולים ומצב כללי טוב יותר .

• תוכן חדש...