Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מזדאה שלוש שהתקנתי בא מערכת השנה .

קומפוננט דוטק אובשיין.

מגבר קיקר 700.5

סאב קיקר CVR 12 שבקרוב אולי יוחלף ל 15"

מנחת של סטינגר דגם שני.

יש לי שתי יציאות במגבר שהם פנויות.השאלה שלי היא איזה קומפוננט כדאי לי לשים מאחור?

מוראל פלוס או טמפו?שיחוברו כמובן למגבר

או להביא עוד שתי סאבים COMP של קיקר? השאלה אם המגבר יסחוב אותם יפה,

לכמה כדאי לפצל את ה RCA ?עד שזה לא משפיע על החוזק\איכות? בנתיים הוא מפוצל לשתיים,קידמי וסאב.

השאלה אם אני צריך לקנות עוד מנחת, או לשים עוד מפצל?

תודה רבה לעוזרים!

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

תמכור את הקומפוננט מאחור [אתה לא צריך אותו], ואז תחזור לפה תגיד מה התקציב לקומפוננט חדש, ואנחנו כבר נדריך אותך.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

איפה קראתה שיש לי קומפוננט מאוחר?

יש לי קומפוננט דוטק אובשיין מקדימה, איפה קראתה שיש לי מאחורה?

audi A3 1.8T

פורסם

טעות שלי הייתי בטוח שרשמת שהדוטק מאחורה...

אבל השאלה הנשאלת היא האם אתה בטוח שאתה רוצה קומפוונט מאחורה? כי פשוט עדיף לשדרג את הדוטק.

כמו כן תן תקציב, וכיוון אם למשל אהבת את הדוטק? או שאתה מחפש יותר פירוט? יותר עוצמה?

פורסם

עוצמה לא חסרה לו,כמו כן גם את הפירוט אהבתי,

תקציב בסביבות 2500+- אפשר לחרוג ל שלוש אלף

אבל יש בעיה אני לא יכול לאטום את הדלתות כי הוא אוטו שיהיה אצלי או שנה או שלוש,

ולא ניראה לי שכדאי לי להשקיע באיטום לשלוש שנים,או שאפשר להסירו ולשים ברכב אחר? לא ניראה לי כי הוא אם דבק חזק מאוד נכון?

אבל אפשרי שיהיה יותר עוצמה אך שרמת האיכות לא תרד?

audi A3 1.8T

פורסם

אם הרכב יהיה אצלך בשלוש השנים הקרובות אז מומלץ לאטום

לגבי סט אחורי אם חסר לך משהו מאחורה ואהבת את המורל אז בתקציב יותר נמוך מ-2500 תלך על דוטק או טמפו

או שבתקציב שציינת {2500} תמכור את הדוטק ותלך על סט 3 חלקים רק שההתקנה תעלה לך קצת יותר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

איטום די מחייב על מנת לנצל את הרמקול, ולא רק על מנת לבטל את רעשי הרקע.

לפי דעתי קיט איטום לרמקול מינימלי כמו הקיט הנ"ל: http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=327 יעשה רק טוב, והוא גם לא הקשעה כזו גדולה.

כמו כן אם אהבת את הדוטק אז אין שום סיבה שלא תמשיך עם מורל, הסט הנ"ל מאוד איכותי ומהווה שיפור אדיר על הדוטק:

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=166

אם אתה יכול להרשות לעצמך אז לך על הסט הנ"ל:

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=160

קח בחשבון שהוא צריך איטום והתקנה נכונה וכיוון מיקצועיים, אחרת זה סתם בזבוז כסף...

אבל התמורה מעולה והוא נשמע הרבה יותר טוב גם מסטים יקרים ממנו בהרבה, ואני בטוח שהרבה מחברי הפורום יכולים לחזק את הטענה הזאת.

פורסם

אם אתה כול כך רוצה שיהיה לך סט מאחורה תעביר את הדוטק לשמה וב3 אלף ש"ח.

אתה יכול למצוא סטים ברמה מקצועית ביותר ביד שנייה.

ואפילו ב3 אלף ש"ח אפשר למצוא סטים מאוד איכותים גם חדשים.

גם סטים של 3 חלקים איכותים.

אבל אני מציע לך 2 חלקים אם לא בא לך להשקיע על התקנות מיוחדות ופרוססורים וזה השקעה רצינית

שהיא הרבה מעל 3 אלפיות.

וגם ב2 חלקים יהיה לך יותר מגוון במחיר הזה.

3 אלפיות לסט קומפוננט 2 חלקים זהו תקציב מאוד יפה.

הצעה שלי אלייך זה הסט קלארוס (לא שמעתי אותו אבל לא שמעתי על סט ששיבחו אותו יותר מאשר הקלארוס פה בפורום)

ובתקציב הנותר שזה פלוס מינוס 1000 ש"ח לרכוש איטום.

אוטו שאתה נשאר איתו עוד 3 שנים ולא תאטום אותו פחח.

עם האוטו שלי היה נשאר אצלי לשנה הייתי בכול זאת אוטם אותו.

איך אפשר לנסוע אם רכב מושקע מאוד במערכת בלי איטום בדלתות זה יהיה כמו הלאגיטה על מגבר של v15.

זאת דעתי בכול זאת.

בהצלחה

פורסם

גבי שכנעתה אותי,

טוב טוב נו בסדר אני יאטום,אבל עוד חודש חודשיים ברכב האישי שלי בעזרת ה'

כמה יעלה לי איטום הכי טוב שיכול להיות?יש לי הרבה חסכונות\עבודות שעבדתי מגיל 12 כל חופש גדול לפעמים גם בערבים.אז יש לי כמה עשיריות להשקיע,ואת הרכב אבא וסבתא ושתי דודות ממנים לי,אמרתי להם אם אתם לא קונים לי רכב אני קונה אופנוע.

וכמו כן אין לי בעיה לקנות סט קומפוננט טוב בסביבות 3000 אלף+- ואם יהיה שפור משמעותי אפשרי לחרוג כי חשבתי על זה ככה:

עוד כמה חודשים אני מקווה חודש חודשיים אני מביא רכב חדש שהוא יהיה ברשותי (רק שלי)

ושמה אני יעשה איטום וכל השטויות האלה.אז אין לי בעיה להשקיע בקומפוננט מעולה.ואני יעשה בניות רציניות מאחורה כי אני לא יצטרך את התא מטען אין לי קניות או שטויות כאלה.יש לי רעיון מעולה לבניות שלי

(אני גם מעוניין לקנות אולי DVD של אלפיין,אני צריך לברר עליו מחירים,ומה האיכות שלו,פה אליקו יכול לעזור לי בקשר לאיכותו,כי אמרו לי ש DVD מוציא צליל פחות איכותי) אז אני מתלבט אם כדי לי להביא DVD של אלפיין או רדיו דיסק באותו מחיר?

מה ההיתרונות מה החיסרונות?

נ.ב: יש לי אפשרות להביא דברים מארצות הברית ללא מס! שזה היתרון גדול.ולא איכפת לי שברדיו דיסק\DVD של אלפיין לא יהיה לי רדיו.

אז בוא נעשה קנייה מאתרים בארצות הברית.תקציב לקומפוננט הוא בסביבות 3000 שקל,אך אני מתלבט אם כדאי לי כבר להשקיע באחד יותר טוב,נגיד בסביבות עשירייה ולשכוח מהחלפת קומפוננט בשנה הקרובה.

מגברים בנתיים מעדיף לקנות רק אחד של 4/2 ערוצים שיהיה לטויטרים\מידים והקיקר יהיה לוופר.

יחידת ראש אני רוצה בסביבות של ה DVD אלפיין,או משהו באיזור שלו.

וסאב ניראה בעתיד כי אני מאוד אוהב את הקיקר שלי:evil: :evil:

audi A3 1.8T

פורסם

גבי שכנעתה אותי,

טוב טוב נו בסדר אני יאטום,אבל עוד חודש חודשיים ברכב האישי שלי בעזרת ה'

כמה יעלה לי איטום הכי טוב שיכול להיות?יש לי הרבה חסכונות\עבודות שעבדתי מגיל 12 כל חופש גדול לפעמים גם בערבים.אז יש לי כמה עשיריות להשקיע,ואת הרכב אבא וסבתא ושתי דודות ממנים לי,אמרתי להם אם אתם לא קונים לי רכב אני קונה אופנוע.

וכמו כן אין לי בעיה לקנות סט קומפוננט טוב בסביבות 3000 אלף+- ואם יהיה שפור משמעותי אפשרי לחרוג כי חשבתי על זה ככה:

עוד כמה חודשים אני מקווה חודש חודשיים אני מביא רכב חדש שהוא יהיה ברשותי (רק שלי)

ושמה אני יעשה איטום וכל השטויות האלה.אז אין לי בעיה להשקיע בקומפוננט מעולה.ואני יעשה בניות רציניות מאחורה כי אני לא יצטרך את התא מטען אין לי קניות או שטויות כאלה.יש לי רעיון מעולה לבניות שלי

(אני גם מעוניין לקנות אולי DVD של אלפיין,אני צריך לברר עליו מחירים,ומה האיכות שלו,פה אליקו יכול לעזור לי בקשר לאיכותו,כי אמרו לי ש DVD מוציא צליל פחות איכותי) אז אני מתלבט אם כדי לי להביא DVD של אלפיין או רדיו דיסק באותו מחיר?

מה ההיתרונות מה החיסרונות?

נ.ב: יש לי אפשרות להביא דברים מארצות הברית ללא מס! שזה היתרון גדול.ולא איכפת לי שברדיו דיסק\DVD של אלפיין לא יהיה לי רדיו.

אז בוא נעשה קנייה מאתרים בארצות הברית.תקציב לקומפוננט הוא בסביבות 3000 שקל,אך אני מתלבט אם כדאי לי כבר להשקיע באחד יותר טוב,נגיד בסביבות עשירייה ולשכוח מהחלפת קומפוננט בשנה הקרובה.

מגברים בנתיים מעדיף לקנות רק אחד של 4/2 ערוצים שיהיה לטויטרים\מידים והקיקר יהיה לוופר.

יחידת ראש אני רוצה בסביבות של ה DVD אלפיין,או משהו באיזור שלו.

וסאב ניראה בעתיד כי אני מאוד אוהב את הקיקר שלי

audi A3 1.8T

פורסם

בוא נתחיל בזה התקציב שלך לקומפוננט הוא 3 אלפיות עם חריגה קטנה אתה אומר.

בתקציב כזה לא הייתי לוקח סיכון וקונה סט בלי לשמוע אותו.

אז ההצעה שלי אלייך ידידי הוא להגיע לאחד המפגשים יש מפגש בקרוב מאוד להקשיב לכמה סוגי

סטים להתייעץ אם אנשים ומשמה להמשיך לקומפוננט.

אם עוד כמה חודשים אתה רוכש אוטו חבל על הכסף של האיטום וחבל על ההעבודה הקשה של המתקין או שלך.

תחכה תיהיה בטוח בזה שאתה רוכש את הרכב ושמה תפגיז באיטומים בניות שים שמה אפילו סאב בכיסא של הנוסע(הכול בצחוק כן).

פעם היה לי דווידי וזרקתי את זה הכי מהר שיכול להיות אני עד עכשיו לא מבין למה אנשים שמים דווידי ברכב:/

אתה הולך לצפות בסרטים במהלך הנסיעה קליפים מי צריך את זה לך תימצא קליפ באיכות טובה 150 מגה לקליפ במקרה הטוב.

ביזבוז כסף בכסף שאתה קונה דווידי באיכות מספיק טובה כמו hu בדין אחד אתה יכול בהפרשים האלו לרכוש עוד סאב

מספיק מפלצתי או מגבר באיכות מאוד גבוהה.

מדובר בלא קצת כסף לפחות 3 אלפיות אם אתה הולך לכיוון אלפיין או משו ברמה מאוד גבוהה.

לא מוצא סיבה למה לרכוש עד עכשיו dvd לרכב.

בקטע של איטום הכול כמובן פרופרציונלי כמה אתה רוצה איטום באוטו אצלי באוטו הדלתות מקדימה אטומות ב7 יריעות איטום.

שזה לפי דעתי מספיק אבל לא מספיק יש לי רכב יפני שכולו מתפרק (מודה זה בגלל האבוק).

אם יש לך רכב גרמני שבדרך כלל הרכבים האלו מאוד עבי פח 7 יריעות יספיקו.

הכול תלוי ברכב שלך ובגו'ק בראש

אבל האיטום די בסיסי אוטמים את השכבה הפנימית חיצונת פלוס דיפון ופלסטיקה שעושה רעשים מסדרים את זה או אם ספוגים או איטום.

9 יריעות שזה קיט בולק משו כזה לא זוכר איך קוראים לזה עולה בסביבות ה1000 שקלים פלוס מינוס.

אם תצטרך לאטום רק דלתות זה בטוח יספיק לך.

בקשר לקומפוננט בעשירייה,

יש אנשים אשר הקומפוננטים שעולים 10 אלף שקל נשמעים להם פשוט רע

והקומפוננטים של ה3 אלף שזה מחיר מאוד יפה לקומפוננט נשמעים להם הכי טוב בעולם.

ממליץ לך לנסות ולהגיע למפגש ולשמוע סטים מסויימים והגברות ובכלל סטאפים לרשום על דף עם תצטרך מה הרכיבים ומה הכי אהבת.

וככה לבנות את מערכת החלומות שלך.

מקווה שעזרתי

בהצלחה.

• תוכן חדש...