Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דבר ראשון אני מחפשת רכב עד 26 אלף שח ואני אשמח אם תמליצו לי על אחד שחסכוני בדלק ובהוצאות.

אני נורא אוהבת את איך שהפיג'ו 206 נראית, אבל אין לי מושג אם זה אוטו באמת טוב. אין לי בעיה עם אוטו ידני, הבנתי שלא כדאי פיג'ו 206 אוטומטית. בתקציב שלי אני יכולה בין השנים 99-01. אם תוכלו לפרט לי מה הבעיות של הרכב הזה בשנתונים האלה אני הודה לכם.

בכל מקרה, ביום שישי ראיתי פיג'ו 206 XS 90 כ"ס 129K יד שנייה 3 דלתות שלטענת המוכר לא עברה תאונות ואין לה שום בעיות מכניות שידועות לו.

אבא שלי נסע על האוטו (אני לא נסעתי בגיר ידני כמעט 4 שנים) ואמר לי שהוא נוסע בסדר, אבל הוא לא מבין גדול במכוניות.

העניין הוא כזה, המחירון של הרכב הוא 32,500 אם אני לא טועה, המוכר מבקש 25,000 שזה נורא מוזר אם הרכב הוא בלי בעיות שככה הוא יירד מהמחירון. איך אני יכולה לדעת מה הבעיה בה בלי לבצע עדין את הבדיקה. דברים שאני יכולה להגיד לאבא שלי לעשות. אני פשוט רואה הרבה רכבים ואני לא יודעת איזה מהם לקחת לבדיקה ובגלל שאני לא מבינה במכוניות ולא ממש מכירה מישהו שבאמת מבין, כל מכונית שאני רואה יש לה פוטנציאל להיבדק אבל זה 450 ש"ח כל בדיקה. איזה בדיקות לא מסובכות שאבא יוכל לבצע אפשר לעשות לפיג'ו 206 על מנת לדעת אם יש בה בעיה רצינית?

תודה,

קארין (-:

פורסם

עם 26K ש"ח את מדגדגת את תחתית ההצע של ה206 בשוק. סביר להניח שיהיה קשה למצוא אחת טובה בתקציב כזה, אבל בהחלט אפשר לנסות.

תריצי חיפוש על 206 בפורום ותראי שיש עליה לא מעט ביקורות חיוביות. ספציפית הגרסא שבדקת היא הגרסא החמימה/ספורטיבית-לייט של ה206. לא ממש חורכת אספלט ובכל זאת נותנת קצת יותר ביצועים מהגרסא עם מנוע ה1400 סמ"ק. העובדה שהמוכר ירד כל כך נמור במחיר עוד לפני בדיקה והתמקחות בהחלט תמוהה. כדאי לבדוק את הרכב היטב, כי הסיכוי שמדובר במציאה נמוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...