Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו,הגיע לי עד כאן.

אחד השכנים שלנו אימץ נוהג קבוע - לחנות בחנייה שלנו. החניות ברחוב אמנם לא פרטיות או רשומות על שמנו (מהצד של הרחוב),אבל לכל בית יש לפחות חניה פרטית אחת(באחד מצידי הבית או משניהם) ועוד חניה מול הבית ברחוב (מדובר בבתים פרטיים),ולמרות זאת,יש מן "הסכמה" ברחוב שכל אחד חונה מול ביתו.

השכן משום מה,למרות שחניות לא חסר ברחוב,מול הבית שלנו בכל פעם שיש לו הזדמנות,ועושה זאת בכוונה. אמא שלי כבר הלכה לדבר איתו פעם אחת וביקשה יפה שיחדול מכך,והוא בתגובה התחיל לצעוק עליה (ולאחר מכן אשתו באה וטענה שהוא על כדורים :roll: לזכותה ייאמר שהיא דווקא בסדר,זה הוא האידיוט).

היום זה כבר עבר כל גבול - הוא חנה מול הבית שלנו תוך חסימת אחת מהכניסות שלנו לחניה,למרות שמול הבית שלו היה מקום.

אבא שלי,שחזר מהעבודה עם גלגל רזרבי אחרי שחדר מסמר לצמיג המקורי,הצטרך לחנות קרוב לבית ולכן בלית ברירה חנה בחניה של השכן,שגר מולנו (אף פעם לא "החזרנו" לו על זה שחנה אצלנו - תמיד הלכנו וחנינו רחוק יותר מהבית).

אז בסדר,הכל טוב ויפה,עד שאני ואבי יוצאים בכדי לבדוק משהו בצמיגים,ומה אני מגלה? שריטה עמוקה לכל אורך הכנף הימנית (ובמקרה הצד הימני הוא גם הצד שפונה לבית שלו,לא שזה אומר משהו,אבל בכל זאת).

עד עכשיו סבלתי בשקט את החניות שלו מול הבית,למרות שהייתי צריך ללכת ולחפש חניה רחוקה יותר,אבל זה כבר עבר כל גבול,ומבחינתי הכרזת מלחמה.

אז,מה אפשר לעשות נגד האינפנטיל האידיוט הזה? (חוץ מהעובדה שככל הנראה בימים הקרובים הוא הולך לאחר לעבודה :evil:)

יש לציין שהוא לא איזה עבריין או משהו,סתם פסיכי שסובל מבעיות חמורות :roll:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה שואל למי מהחברים שלך יש טנדר אמריקאי בהמתי, קושר אותו לרכב של השכן וגורר אותו לצד השני של השכונה... אחרי כמה פעמים הוא יבין את הרמז.

לפני כשבועיים עשיתי את זה לאיזה אידיוט שתמיד חונה בכניסה לחניון הבניין שלנו.

מאז הוא חונה ברחוב המקביל.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הצבת מצלמה זולה ופשוטה מול הבית לצילום הרכב שלכם, והחזרה באותו מטבע עם שריטה עמוקה לאורך הדלת \ מכסה תא המנוע.

מכאלו לא צריך לפחד, שילך ויוכיח שאתם עשיתם את זה. המצלמה תשמש להעיד נגדו אם הוא יעשה משהו לרכב שלכם בתגובה \ יכנס לשטח הבית שלכם וינסה לעשות משהו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם הייתי עונה על זה לפני שנה אז הייתי אומר לך לקחת לום ברזל מהבית ולשבור לו את הראש. היום אני אענה תשובה אחרת...להזמין משטרה ולהגיד שראיתם אותו שורט את הרכב ולתבוע.

פורסם

לתקוע לו תפוח אדמה באגזוז ,עדיף שתיים .ככה האוטו לא יזוז בכלל מהמקום

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
אתה שואל למי מהחברים שלך יש טנדר אמריקאי בהמתי, קושר אותו לרכב של השכן וגורר אותו לצד השני של השכונה... אחרי כמה פעמים הוא יבין את הרמז.

לפני כשבועיים עשיתי את זה לאיזה אידיוט שתמיד חונה בכניסה לחניון הבניין שלנו.

מאז הוא חונה ברחוב המקביל.

:lol:

תאמין לי שהייתי עושה את זה בשמחה,אם היה בנמצא רכב כזה :shock:

בעניין המצלמה - איך זה עובד? לא צריך איזו מצלמה אלחוטית שתתחבר למחשב? וכמה אמור לעלות עסק כזה? בעקרון יש לנו מקומות בבית שיכולים להוות מקומות תצפית מצויינים למצלמה,אבל ממש לא ברור לי איך העסק עובד :idea:

ולגבי המשטרה - זה יכול לעבוד אם אין לנו הוכחות? הרי הוא בקלות יכול להגיד שהוא לא עשה את זה :evil:

*שחכתי לציין שהרכב שנשרט הוא רכב חברה (את הרכב הפרטי אנחנו דואגים לשמור בחניה הפרטית מאחורי שער),ולמרות שזה רכב חברה,מבחינתי זה לא מוריד אפילו במעט מחומרת העבירה,כי אני בכל זאת מטפל ושומר על הרכב.

פורסם

לי יש מקרה פי 100 יותר בעייתי, מישהו שורט לי כל כמה שבועות את הרכב, שהוא אחרי צבע ופחחות בהרבה כסף.

אני גר די רחוק מהאוטו וזה בעיה למקם מצלמה, כנ"ל לתצפת על האוטו בלי שיראו אותי, אני לא מצליח לתפוס את הבן ז***.

היום הורידו לי את הסמל מאחורה, אני היחיד בשכונה שהורידו לו סמל.

מישהו עושה לי בכוונה ובניגוד למקרה הזה לי אין מושג מי עושה את זה, אני לא יסתתר בשיחים כל היום עם מצלמה.

הלוואי עלי מקרה כמו שלך, סה"כ תשאירו שם את האוטו תכוונו עליו מצלמה ותוך יום יומיים יש לכם כבר צילומים מפלילים, הייתי ממליץ לכם לדרבן אותו קצת ולשבור לו כמה ביצים על השמשה לזרז את התהליך.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מבין ללבך,אם ככה כואב לי על רכב חברה,אני לא יכול לתאר כמה הייתי מתעצבן אם זה היה רכב פרטי שלי.

בכ"מ אופציית המצלמה נראית הכי כדאית,אז איך עושים את זה? אשמח לעזרה ולהמלצות על מצלמות (לא יקרות מידי) שיוכלו לספק את הסחורה.

פורסם

אני לא תומך באלימות כפתרון לבעיות, אבל יצא ככה ששברו לאבא שלי מראה ברכב הליסינג שלו על ידי איזה בהמה שבכלל לא גר בבניין, עליתי אליו, והבחור הכחיש והתחיל לצעוק ולקלל מול הילדים שלו, אישתו ואמו. הסתובבתי ותו"כ נפנתי לו שלום בעזרת אצבע מעניינת.

מעניין מה קרה לו לאותו רכב חביב שלו, שבוע לאחר מכן אני רואה אותו חונה מחוץ לחנייה בבניין כשלכל אחת מהדלתות מצוייר X גדול עלייה, הילדים של היום... ממש פושטקים:idea:

אבי

פורסם

במקרה שלך, מחנים את הרכב המשפחתי בחניה של השכן, לוקחים מצלמת וידאו ביתית, מעבירים את הקסטה להתחלה, מוצאים נקודת תצפית טובה מהבית ומבזבזים כמה שעות רצוף מהחיים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מחיפוש שערכתי בפורום מצאתי שהכי טוב זה להרים לו את הבית עם RPG

ולעניין

לא ממש יכול לעזור לך וצר לי שמישהו חוסם לך את החניה

אבל אני ממש לא מסגים עם ה'הסכמה' הזו שיש ברחוב שלכם שכל מדרכה מול בית החניה במקביל אליה שייכת לאותו הבית

זה לא שייך לאף אחד ולי אישית בתור דייר שמשכיר דירה החליטה השכנים שאין לי זכות לחנות בכלל ברחוב כי היתה ביניהם אותה הסכמה שיש בינכם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מחיפוש שערכתי בפורום מצאתי שהכי טוב זה להרים לו את הבית עם RPG

ולעניין

לא ממש יכול לעזור לך וצר לי שמישהו חוסם לך את החניה

אבל אני ממש לא מסגים עם ה'הסכמה' הזו שיש ברחוב שלכם שכל מדרכה מול בית החניה במקביל אליה שייכת לאותו הבית

זה לא שייך לאף אחד ולי אישית בתור דייר שמשכיר דירה החליטה השכנים שאין לי זכות לחנות בכלל ברחוב כי היתה ביניהם אותה הסכמה שיש בינכם

ידעתי שתגובה כזאת תגיע מתישהו,אבל אותו שכן עושה את זה שוב ושוב מתי שרק מתאפשר לו,ולא רק זה,אלא חונה ככה שאי אפשר לחנות לא מאחוריו ולא מלפניו,בגלל שחניה מאחוריו\לפניו תחסום את הכניסה לחניה של השכנים מצד שמאל ימין - דואג לדפוק אותנו עד הסוף. שלא תבין לא נכון,זה לא רחוב שחסרה בו חניה,יש עוד כ20-30 מטר מהבית חניה שרוב הזמן ריקה,פשוט האידיוט החליט לעשות לנו דווקא ובכל הזדמנות שיש לו (בלי שום סיבה!!!) גם דואג להזכיר לנו את זה. היום למשל,אחותי ראתה אותו מגיע וחונה בחניה מול הבית שלנו דרך החלון שלה (החניה מול הבית שלו היתה פנויה!!!),ולא רק זה - הוא גם חנה בצורה שחוסמת את הכניסה לאחת מהחניות שלנו (שבמקרה כזה כבר אפשר לקרוא למשטרה ואם הוא לא מזיז את הרכב היא תדאג להזיז לו את הרכב,אבל זה לא העניין פה).

יש גם שכנים אחרים שפעם ב חונים מול הבית שלנו - אליהם אין לנו תלונות,בגלל שזה נעשה בתום לב ולא בכוונת תחילה ע"מ לעצבן. ולדעתי פספסת את הנקודה החשובה - בפעם הראשונה בה אנחנו חנינו לו מול הבית,הוא שרט את הרכב בלי לחשוב פעמיים (את השריטה גילינו כשעתיים אחרי שאבי חזר מהעבודה - מתי הוא הספיק???)

פורסם
ולאחר מכן אשתו באה וטענה שהוא על כדורים

הוא כבר מטופל.

תגיד, אתה באמת רוצה להתחיל מלחמה נגד אחד כזה, על חניה , שמבחינה חוקית לא שלך?

אתה תגרור\תשרוט לו את הרכב - הוא במיקרה הטוב ישרוף את שלך, במיקרה יותר גרוע יתקוף אותך עם גרזן\פטיש\צינור ברזל (ובמשפט יגיד שאינו אחראי למעשיו, בגלל שהוא :screwy:).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...