Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ישליישלי
פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

קניתי רכב מסוג אלרו 2002 יד-3 מנוע 3400.לקחתי את הרכב לבדיקת הסטוריה טיפולים ב-umi

הרכב לא מופיע ברישומים של החברה !! וללא הסטוריה טיפולים כלל ! ( יש לציין שהיד הראשונה ברכב היה דיפלומט )

איך יכול להיות מצב כזה ?

לאחר בדיקה של מכון נימצא הרכב במצב מעולה. מנוע, גיר , שלדה, כמובן עם הכסת"ח הרגיל.

לשאלות:הרכב עם 123000 ק"מ מה לעשות בטיפול הראשון?

ראיתי שעל המנוע מורכב הפילטר שמן המקורי של umi האם יכול להיות שהרכב היה מטופל

המוסכים מורשים אבל ( בשחור ) ?

פורסם

אם היד הראששונה היה דיפלומט ייתכן והמספר היה של דיפלומט - שונה מהמספר הישראלי שיש לו עכשיו, לכן אין עליו מידע.

אולי יש להם גם אפשרות חיפוש לפי מס' מנוע שלדה שווה לבדוק.

זה שיש חלק מקורי כמו מסנן שמן , אפשרי , אין בעיה לקנות חלק ב UMI ולעשות במוסך אחר.

במוסך מורשה יבואן - טיפול בשחור - אפשרי , סבירות לכך נמוכה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם לא תצליח למצוא את ההיסטוריה - בצע כל מה שאפשר בטיפול הראשון. החלפות שמן, כל המסננים, מי רדיאטור, טיימינג אם יש, בדיקת בלמים, בדיקת כל רצועות הגומי וכדומה. חבל לקחת סיכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מוסכים שהם מפיצים מורשים שלא שייכים ל-UMI אך שייכים לרשת, מופיעים בתחתית הרשימה בהיסטורית הטיפולים.

לי הייתה בעיה זה בביואיק. הרכב טופל במוסך מורשה גאמה בחיפה ובתחילה אמרו לי ב-UMI שלא מזהים שום טיפול. רק לאחר התעקשות שלי, העובדת גללה את מסך המחשב לתחתית הרשימה ומצאה את הטיפולים - הסיבה היא שהמחשב מסדר לפי היררכיה את מוסכי UMI ומוסכים של מפיץ מורשה הם לא בברירת המחדל של החיפוש.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...