Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במזל והתרגשות אנו עומדיםלעבור שינוי משמעותי בחיים שישפיע גם על דרכי ההתניידות.

אנו זקוקים לרכב שיתאים לתינוקות + פעוטה על כול המשתמש מכך .

נוחות של הכנסת והוצאת העוללים מהרכב וכן סיטחון לנוסעים.

אשמח לשמוע המלצות בייחוד מי שנמצא במצבינו.

האם גיפ הוא פתרון או מיניוואן גדול.

הדברים החשובים הם :

נוחות

ביטחון

שימושיות

תודה על העזרה

פורסם

לדעתי ג'יפ הוא לא הפתרון כי בתקציב שלך הוא יהיה פחות בטיחותי ממיניוון ויותר יקר לאחזקה,לדעתי או רנו סניק או פיג'ו 307SW,מדובר ברכבים בטיחותיים וברנו סניק יש שפע של תאי איכסון והוא פשוט "תפור" על הצרכים שלך!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תודה על התגובות

בשל נסיון רע מאוד עם פגו אני לא מתכוון להיכנס להרתפקה הזו כנ"ל רנו.

מיצובישי גרנדיס רעיון טוב ללא ספק

מה בנושא מאזדה MPV או קרייזלר וויאגר ? האם למישהו יש נסיון עם הונדה FRV ?

,usv

פורסם

אם אתה הולך לכיוון הוואנים הגדולים כמו MPV או וויאג'ר, שזה רעיון חיובי אם תחשוב על לנייד גם עגלת תאומים + טיולון לפעוט + ציוד + דרושות, אז כבר הייתי הולך על סאנגיונג רודיוס. לדעתי התמורה הטובה ביותר לשקל במגזר הזה + עלויות אחזקה לא נוראות כמו של האחרים, ומבפנים לא רואים איך הוא מעוצב :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טנדרון מודרני עם 2 דלתות צד.

אין בעייה להכניס 3 כיסאות בטיחות, ניתו להגיע גם לילד האמצעי בקלות בזכות גובה הרכב, תא מטען ענק (מאוד חשוב עם ילדים), חסכוני לאחזקה, אמין ובטיחותי.

בצד החסרונות גיר ידני ותדמית (כמו שאיש מכירות שהיה לי אמר: " אני מרגיש כמו טכנאי מזגנים").

בגלל שאתה לא מעוניין בצרפתיות (לא בצדק אבל זו זכותך) יש לך את הפורד קונקט והפיאט דובלו שבתקציב שלך תוכל לקנות אפילו חדשה (בתוספת של אלפים בודדים של שקלים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם אתה הולך לכיוון הוואנים הגדולים כמו MPV או וויאג'ר, שזה רעיון חיובי אם תחשוב על לנייד גם עגלת תאומים + טיולון לפעוט + ציוד + דרושות, אז כבר הייתי הולך על סאנגיונג רודיוס. לדעתי התמורה הטובה ביותר לשקל במגזר הזה + עלויות אחזקה לא נוראות כמו של האחרים, ומבפנים לא רואים איך הוא מעוצב :)

השמועות מספרות שסאנגיאנג רודיוס זה אוטו שמפחיד ילדים קטנים לא כדאי,חבר שלי סיפר לי שפעם ראה ילדים קטנים מחוץ לגן שפשוט לא היו מוכנים להיכנס לאוטו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
השמועות מספרות שסאנגיאנג רודיוס זה אוטו שמפחיד ילדים קטנים לא כדאי,חבר שלי סיפר לי שפעם ראה ילדים קטנים מחוץ לגן שפשוט לא היו מוכנים להיכנס לאוטו.

:D:D

הרגת אותי!

ואני ממליץ על הגרנדיס!

רכב מעולה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

השאלה אם יש צורך ב3 שורות מושבים?

אם אין צורך ב3 שורות פוקוס סטיישן חדשה יכולה להיות אידאלית.

בגאז' יאכלס שתי עגלות ועוד ושורה אחורית רחבה ביותר בקטגוריה שיכולה בשקט לאכלס 3 מושבי בטיחות.

לנו יש B4 סטיישן שמסוגלת להכיל 3 ילדים ולקחת את כל השמונצעס ליום שלם בחוץ בבגאז' הענק.

אבל היא יותר צרה ב12 סנטימטר מהפוקוס.

לחברים יש מאזדה 5, אבל הם צריכים רק עגלה אחת איתם.

פורסם

אם אין כוונות לרדת לשטח אין סיבה לג'יפ

MPV הוא גדול חזק ואמין אבל יחסית לואנים הקטנים הוא יקר יותר לאחזקה.

תחשוב גם על סטיישנים כמו B4 למשל, מזדה-5 כל זמן שלא פותחים את השורה השלישית

פורסם
...אז כבר הייתי הולך על סאנגיונג רודיוס. לדעתי התמורה הטובה ביותר לשקל במגזר הזה + עלויות אחזקה לא נוראות כמו של האחרים, ומבפנים לא רואים איך הוא מעוצב :)

או אחיו הקטן-גדול הרקסטון.

קנינו כזה בדיוק לאותה המטרה.

קרא את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1595533&postcount=2

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ על הקרייזלר.

הייתה לנו כזאת במשפחה שנת 96, רכב מאוד נוח מרווח והחדשות גם בטיחותיות הרבה יותר.

בנוסף יש לרכב המון יתרונות על פני הרכבים היפנים:

- אפשר להוציא בקלות את שורת המושבים האחורית, על מנת להגדיל את הבגאז.

- אפשר לעבור בקלות מהמושבים הקדמיים לאחוריים מבלי לצאת מהרכב (לעבור בין המושבים)

בגלל שאין שום תוספת בין המושבים שגם ככה אינך זקוק לה וזה מקל על הגישה לתינוקות בעת הצורך

- יש גם מזגן מפוצל ליושבים מקדימה ולחלק האחורי והנהג יכול לשלוט על שניהם בקלות

בנוסף הוואיאז'ר מגיע ב 2 גירסאות: ארוכה וקצרה.

הייתי ממליץ לך ללכת על הקצרה.

בגלל שיהיה לך הרבה יותר קל למצוא חניה וזה גם מייקר את המחיר של הרכב.

כשלנו היה את הקרייזלר הרכב היה מאוד מבוקש במשפחה, פשוט כל מי שרצה לרדת לאילת היה מחליף עם אבא שלי רכבים

וחוזר מבסוט (גם אבא שלי היה מבסוט היו מחזירים את הרכב עם מיכל מלא)

הבעיה עם המאזדה MPV שהיא הרבה יותר קטנה מהקרייזלר בנפח הפנימי

ובכלל בכללי אני חושב שברכבי שטח וברכבי המיני וואן האמרקאיות הרבה יותר עדיפות מבחינה פרקטית.

לסיום: לא סתם אמרו שהוואיז'ר זה המיני וואן מהטובים (אם לא הטוב ביותר) בעולם

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...