Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון שמתי לב שהרבה נושאים בפורום מדברים על נפילות מתח.

השאלה שלי היא כזו?

איך מזהים נפילות מתח ברכב?למה הן גורמות?וממה הן נגרמות?

אני שואל כי אני צריך להחליף מצבר בחודשים הקרובים.{אלטרנטור לא הוחלף אף פעם.הרכב שנת 2001 סוזוקי בלאנו.}

ובנוסף אני שם לב שלעיתים קרובות המד מתח בHU נוחת מ14.2 ל11.4 ולוקח לו דקה שתיים לחזור לעצמו.

תמיד המתח משתנה מ11.4 עד 14.4 תמיד יש משחק אף פעם הוא לא עומד קבוע.

המצב הזה תקין??

תודה.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

ברגע שהמתח יורד מתחת לנקודה מסויימת ( 12V )

יש לך נפילות מתח

המגברים נותנים תפוקה חזקה יותר במתחים של 14V , אז אם היעד שלך הוא 14V והחלפת מצבר ואלטרנטור וחיווט ושמת קבל , במידה וירדת מ 14V מבחינתך יש לך נפילות מתח ( בהתאם למערכת כמובן )

בתאכלס תקלות חשמליות ברכב מצביעות על נפילת מתח

נגרמות כתוצאה מצרכנים כבדים

ואני לא הייתי מסתמך על המד מתח של המערכת

כל עוד המערכת פועלת והסאב דופק , המתח לא יהיה יציב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

המתח נופל - ככה מזהים את הבעיה :-P

המתח לא אמור ליפול מתחת ל12 וולט בד"כ, זה לא מראה על מצב תקין עד כמה שידוע לי אבל אין לי מושג אם זה משהו בHU לא מדוייק או שיש כלשהיא בעיית טעינה.

אם המתח מגיע לאיזור ה10.2 ולא עולה - מצבר גמור.

אלא אם כן אני טועה ומומחים גדולים ממני יתקנו אותי - ארנון בד"כ מתערב בת'רדים כאלו.

זה תלוי גם בנתוני הטולרנס של הרכיבים החשמליים של הרכב שלך - כלומר ה"סובלנות" שלהם מבחינת מתח.

לפי מה שאני ראיתי עד היום, מוצרים שבנויים ל 12 וולט בד"כ מסוגלים לעבוד בטווחים של 9 עד 15 או 16 וולט אבל זה לא אומר שמצבי קיצון כאלו בריאים להם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם המתח בקבל{יש לו צג דיגיטל} אף פעם המתח לא נשאר קבוע,ובקבל זה לפעמים רץ כל כך מהר עולה ויורד למתחים שציינתי.

בסך הכל אני לא חושב שיש לי צרכנים כל כך כבדים.פירוט המערכת בחתימה.

ראיתי שלבחור פה גם יש בלאנו{הבחור שפתח ת'רד על מצברי פריקה עמוקה} וראיתי שיש לו סאב יותר חזק פי 4 משלי ועדיין המערכת שלו כניראה מתפקדת טוב.

רצוי לציין כשיש מכת באס חזקה אז האורות של לוח השעונים והפנסים הקדמיים ממש מהבהבים ועוצמת הארה יורד ועולה.

יש אצלי נפילות מתח?

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

תקינות מצבר לא מודדים בווולט יש מכשיר מיוחד שמודד את המצבר תחת עומס זאת השיטה המדויקת ביותר למרות שאם המצבר מראה על 9-10 וולט כנראה שהוא מת , הקפיצות מתח יכולות לנבועה גם מבעיה באלטרנאטור, יכול להיות שיש לך בעיה בווסט של האלטרנטור תבדוק טעינה אם מערכת מכובת.

פורסם

את הבדיקה הזו כל חשמלאי רכב ייעשה?

פורסם

מתעלק.

יש אצלי בעיה דומה,ההגה בקופרה שלי חשמלי,והמערכת מורכבת ממדבר ג'יי בי אל אחד סאב וקומפוננט

לכאורה לא צרכני מתח גדולים.

כשאני מסובב את ההגה שהמערכת עובדת ישנם נפילות בעוצמת הארת הפנסים הקדמיים.

גם בבאסים חזקים ישנה תופעה דומה.

מדדתי טעינת מצבר ואלטרנטור הראה נתונים בגבול התקין.

יש למישהו מושג ממה הבעיה נובעת?

• תוכן חדש...