Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה מגזין "אוטו" צילמו חומר לכתבה על דריפטים אבל איכשהו החומר נשאר בצד לא ערוך.

ואז לכבוד היום הולדת שהיה לי ליפני כמה ימים אח שלי לקח את החומר שצולם וערך אותו בצורה מקצועית, הוא

עשה את הסירטון בסיגנון של Ken Block המפורסם שעושה ג'ימקנה ב STI שחורה שלו! אומנם לסירטון

שלנו לא היה ספונסר או תקציב וגם אין רכב עם 530 כ"ס אלה רק 200 כ"ס אבל עדיין יש מה לראות!

אז קבלו Gymkhana BMW Drift Practice

http://www.auto.co.il/movies.aspx?item=364

תודה ענקית ל אליק ודימה מ"אוטו" על הצילומים ולקוסטה על העריכה!

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה את זה - מצולם וערוך פשוט מדהים. דימה כל פעם מפתיע אותי מחדש והחבר שלך שערך עשה עבודה נפלאה. כל הכבוד.

אה, וכמובן - יופי של נהיגה. כולי קנאה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
פעם ראשונה שאני רואה את זה - מצולם וערוך פשוט מדהים. דימה כל פעם מפתיע אותי מחדש והחבר שלך שערך עשה עבודה נפלאה. כל הכבוד.

אה, וכמובן - יופי של נהיגה. כולי קנאה!

רוני זה אח שלי שעשה את העריכה כמתנה ליום הולדת ;)

פורסם

אולג אני מוריד את הכובע בפנייך, נהיגה פשוט תענוג לעניים!!!

הפעם שכחת להגיד על תנסו את זה בבית, אני יוצא לסיבוב:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...