Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זהו? ההתעניינות של אוטו בספורט מוטורי ישראלי התייבשה?

"פרוייקט" ..... :-(

אני רואה מאז #2 של אולג (שלמעשה אח של אולג הכין - אוטו רק השתמש :?) עברו הרבה שבועות וכל מיני סרטונים שלא זכו ל 20% מהצפיות או התגובות עלו במדור וידיאו שלהם - אבל ב"פרויקט" ... נאדה

פייר , אני מאוכזב .

אני יוצא להצדיד עם עצמי

פורסם

אוי נו אריק, לא צריך להתרעם. מה לעשות ויש מחויבויות אחרות לעורך הוידאו שלנו. ברגע שהוא יתפנה הוא יערוך ויעלה את זה לאתר. זה עשוי לקחת עוד כמה שבועות אז נא להתאזר בסבלנות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Eריק אתה הורג אותי מצחוק כל פעם מחדש :lol::lol::lol: איפה אתה מוצא את הדברים האלה?!:lol:

פרק 3 צולם כבר מזמן.... הוא ממתין על שולחן עריכה.

Eריק אולי הסרטון כמו היין משתבח עם השנים. אז "אוטו" מחכים עוד קצת זמן :wink: שיצא משהו שמהו:lol::wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רוני, לא אני זה שקמתי והכרזתי "פרויקט דריפטינג" . לפני יותר מחודשיים ישבתי במשרד של אליק ושמעתי כמה זה הולך להיות the next big thing בלה בלה בלה והסכמתי לתרום מזמני ללא תמורה וסט צמיגים חדשים על חשבוני על מנת שיהיה לכם עוד סרטון נחמד לסדרה.

WOW ממש "פרויקט דריפטינג" מה, סרטון אחד פעם בחודשיים שלש - זה פרויקט? עכשיו כנראה שבאמת הצלם/עורך עסוק בעוד כתבות אחרות לא קשורות אבל ככה להטריח אנשים קצת מבייש, לא?

והפעם מגזיו אוטו אפילו לא נתנו לי את שקית התנחומים של כובע ועיתון בת שנה כאות תודה.

אישית למדתי לקח, לקח שחבר טוב ניסה להסביר לי כבר לפני 8 שנים.... אם גוף מסחרי כמו מגזין, עיתון או תוכנית טלויזיה רוצים להשתמש ברכוש שלי על מנת למכור את מוצרם , אני אשתתף בשימחה - תמורת תשלום הולם. ולא רק כיסוי היום עבודה + בלאי אלא גם הרבה הרבה מעבר.

אני מה"תרומה למען..." נגמלתי

פורסם

אריק, קודם כל אתה צודק, אין ספק שאם אוטו נידבו את הרכב שלך לפרוייקט זה מן הראוי שהם ידאגו לערוך ולפרסם את הסירטון המדובר, הרי בשביל זה התנדבת לעניין.

אני לא חושב שתרומת רכב למגזין אוטו צריכה להיות כרוכה בתשלום על בלאי, יום עבודה וכו. בסופו של דבר קידום ענף הדריפטינג הוא מטרה של כולנו ולזה בעצם התגייסתם. ובסופו של דבר, מי שנהג ברכב זה אך ורק אתה. בלי אנשים שיתרמו את עצמם ואת רכבם לא יתבצעו כתבות וסירטונים מעניינים (וכן, גם אני תרמתי את הרכב ואת זמני למספר דברים) ולא יקודמו ענייני הספורט המוטורי בארץ.

אל תשכח שגם מגזין רכב מבצע המון למען הספורט המוטורי בישראל. הוא מסקר ארועים מוטוריים בעל חשיבות שולית לרוב הקוראים (MDC, דריפט, ראלי וכו), הוא מספק לספורטאים המוטוריים חשיפה שתעודדת את הספונסרים שלהם (אדם ואפרת, מתחרי ה MDC ועוד רבים אחרים).

בקיצור, טוב ומומלץ לתת למגזין רכבים לכתבות וסירטונים, אבל באמת מן הראוי שישתמשו בחומר ויפרסמו אותו בזמן סביר...

פורסם

אריק, באמת שנשגב מבינתי להבין למה אתה חייב לנהל את המלחמה הפרטית שלך בפומבי.

יש לך טענות לעיתון "אוטו"? אין לי ספק שיש להם מערכת מצויינת שכל תכליתה היא לקבל פניות מציבור הקוראים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...