Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש לקנות רכב במחיר של 20000-30000 ש"ח. בעיקרון חשוב לי בעיקר שיהיה לו שטח אחסון כמה שיותר גדול.

חשבתי על רנו סניק אבל אז קיבלתי עליו חוות דעת ממש מזויעות.

מחפש אוטומט, שנתון מעל 2001, רצוי מפרטי ויד נמוכה.

המלצות? אני פתוח להצעות.

צריכת דלק חשובה אבל לא ממש, מעדיף רכב שלא יראה מוסך כמעט.

בעיקרון יכול להיות מיניואן/סטיישן בסגנון סניק או רכב משפחתי

תודה

פורסם

שלום לך

אני ממליץ על דייהטסו גראן-מוב. (בארץ נקרא Gran Move. בארצות מסוימות נקרא Grand Move או Pyzar)

זהו מעין משפחתי / סטיישן / מיניואן. רכב נישה שלא רואים הרבה מאד ממנו על הכביש, אבל הוא עונה על הקריטריונים שלך, אני חושב. יש חשמול מלא, כריות אוויר וכו'.

אני מאד מרוצה מהרכב. יש כאלו רכבים בשנתונים 1997 -2000 ומחיריהם מתחילים ב-17 אלף ועד 26 אלף, בערך. לדעתי, לך על דגם שנת 2000 - יש ביד2 כמה כאלו למכירה. אגב, ניתן לבחור בין גיר ידני לבין גיר אוטומטי. עד 1998 המנוע היה 1.5, אחר כך הדגם עבר רענון, וגם המנוע הוגדל ל-1.6, אותו המנוע שיש באפלאואז.

זו כבר הדייהטסו השלישית שלי - אני מאוהב במותג היפני הזה.

אמינות, יש כאן כצפוי. מנועי דייהטסו הם חזקים ומאד אמינים. צריכת דלק ממוצעת - לא חריגה לטובה או לרעה, בוודאי ביחס לשנתון. גם החלפים בהחלט סבירים במחיר -רוב החלקים זהים לדגמי שרייד ואפלאואז, שהם רכבים פופולאריים מאד בארץ.

גולת הכותרת של הרכב - לדעתי - היא המרווח הפנימי העצום, ביחס לחיצוניות הלא מאד גדולה. וכמובן, תא מטען ענק - 400 ליטר! וקיפול הספסל האחורי (המתפצל לשניים) יוסיף כמובן נפח הטענה נוסף.

שיהיה בהצלחה!

חנן

DAIHATSU-Gran-Move-CX--1999-2001-.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

עם מתיחה קלה של התקציב כלפי מעלה אפשר לקנות רנו קנגו 1.6 בנזין אוטומטית שנת 2004.

זה אולי לא נראה כך, אבל היא קטנה יותר במידות החיצוניות מגראנד מוב, בעלת מרחב פנימי טוב הרבה יותר, נוחה יותר להעמסה, וזריזה וחסכונית לא פחות.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני מחפש רכב סטשיין, חשבתי על אופל אסטרה סטשיין , מנוי קטן 1400 טורבו , רק לא ידוע עם במוסך הוא אכלן או שהחלקים זולים.

זה רכב שאסע 15-20 אלף ק"מ בשנה...עדיפות לרכב עם חלקים זולים, כיום יש לי טויוטה 2005, ואני לא רואה מוסך, רק חשבתי על סטשיין..

המלצות...

תודה רבה...

[h=3][/h]

פורסם

ממליץ מאוד על סוזוקי ליאנה סטיישן,בתקציב כזה ניתן למצוא רכב משנת 2006.

מאוד מרווח,תא מטען יחסית גדול,רכב מאוד אמין.

• תוכן חדש...