Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בונה אתרים ומקדם אתרים ברשת.

עד עכשיו לא עשיתי זאת בצורה מסודרת וחוקית, כלומר לא פרסמתי את עצמי בשום מקום, אין לי תיק בשום מקום.

מה עלי לעשות? כלומר איזה תיקים ואיפה אני צריך לפתוח? מס הכנסה? מע"מ?

אני חושב שהרווחים שלי יהיו בינתיים מתחת ל-64K ש"ח אז זה אומר שאני יכול להיות עוסק פטור ממס?

מצטער על השאלות, כבר לא ידעתי את מי לשאול.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

תפנה למט"י - המרכז לטיפוח יזמות.

הם ישמחו לעזור לך ולייעץ.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

קראתי בוויקיפדיה אבל לא הבנתי משהו. נאמר שם כזה דבר:

"משמעות הפטור ממע"מ היא שהעוסק הפטור אינו חייב בתשלום מע"מ על עסקאותיו ואין הוא מחייב את לקוחותיו במע"מ"

מה שהבנתי זה ש"עוסק פטור" לא משלם מע"מ ולכן גם לא אמור לחייב את לקוחותיו במע"מ.

אבל, איך בעצם הוא יכול לדעת מראש שהעסק שלו יגלגל פחות מ-70,650 ש"ח?

ואם הוא כן עובר את ה-70,650 ש"ח ובעצם לא חייב את לקוחותיו במשך כל השנה במע"מ, מה בעצם קורה אז?

פורסם

נחש מה ? אחת משתי האפשרויות :

1. המדינה שולחת לו על חשבונה בלונדינית בת 19 עירומה כביום היוולדה, המתרגלת בו נגינה בפיקולו.

2. המדינה שולחת לו זימון להגעה למשרדי רשות המיסים ששם הוא מציג את דוחותיו ומשלם מע"מ כחוק בדיעבד על כל מה שמעבר לעוסק פטור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...