Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל, ידיעות כאלה לא מתפרסמות כאן כי זה לא כלכך מעניין אבל... הידיעה הזו כן מעניינת.

סמל"ת הודיעה שהחודש, חודש אפריל נירשם שיא במכירות אלפא בעשור האחרון.

35 !! מכוניות נמכרו, 31 מהמכוניות כבר נמסרו, 22 מכוניות מדגם 159 ועוד 8 מכוניות מיטו.

לא יודע אם זה עצוב או משמח, תחליטו אתם.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה עצוב? כל הכבוד שהם קיבלו קצת שכל - גם הורידו מחיר ל-159 וגם הכניסו מכונית חדשה במחיר שפוי שיש לה פוטנציאל מכירות יפה. אם אני לא טועה לפחות 3 מהמיטואים שהוזמנו הן של חברי פורום, לא?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עצוב כי זה רק 35.

נמכרות פה אלפי מכוניות מדי חודש שרמת הריגוש מהן דומה לריגוש ממאכל טופו בטעם פרגית.

פורסם

עצוב מאד שהמספר הוא רק 35. אלפא אף פעם לא תהיה רבת מכר אבל לחשוב כמה רכבים בינוניים ויקרים נמכרים כאן זה פשוט חבל.

פורסם

זו התחלה טובה,

ועל התחלה טובה מברכים !

עכשיו נקווה שכמו בכל מחלקת שיווק נורמלית, ינסו בזו שבסמל"ת לשמור את גרף המכירות עם הפנים כלפי מעלה.

כן ירבו אלפות על הכביש.

דני G.

פורסם

פתחתי שרשור לפני מספר חודשים על כך שרואים יותר אלפא 159 על הכביש מאז שסמל"ת הכניסו אותה לקבוצה 5 (191K אם אני לא טועה). לי אישית, תמיד כיף לראות אלפא על הכביש.

פורסם
עצוב מאד שהמספר הוא רק 35. אלפא אף פעם לא תהיה רבת מכר אבל לחשוב כמה רכבים בינוניים ויקרים נמכרים כאן זה פשוט חבל.

מבחינתי זה טוב שהיא לא תהיה רבת מכר. אני לא רוצה שהיא תהיה יותר מידי נפוצה.

אחרי שבוע עם גטס מהשכרה, אני באמת לא מבין למה שמישהו יקנה את הדבר הזה, היא ממש לא מספיק זולה בשביל להיות כ"כ גרועה.

emotion of motion

פורסם

שתצא המיטו האוטומטית לא תהיה להם בעיה למכור כמה מאות בחודש.

לא צריך להגזים דבר כזה יהפוך את המיטו למאזדה 3.:shock:

וזה מה שהכי מפחיד.:-(

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אלפא -- רק חבל שמאחורי הסמל יש גם רכב.

מיטו -- רכב "ספורטיבי" שאי אפשר לנתק בו את הבקרת יציבות.

159 -- רכב "מנהלים" עם גיר רובוטי שלא בדיוק מעלה חלק.

אבל הסמל באמת סבבה.

פורסם
אלפא -- רק חבל שמאחורי הסמל יש גם רכב.

מיטו -- רכב "ספורטיבי" שאי אפשר לנתק בו את הבקרת יציבות.

159 -- רכב "מנהלים" עם גיר רובוטי שלא בדיוק מעלה חלק.

אבל הסמל באמת סבבה.

נהגת באחת מהן? בשתיהן? באף אחת מהן?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...