Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC מרקש, מרוקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אתמול נערך סיבוב נוסף באליפות העולם בטורינג-קארס והפעם במסלול הרחובות של העיר מרקש במרוקו .

אתם יודעים מה משותף למרקש, פאו, פורטו ומקאו ? כן, התשובה מתבקשת, נכון , כולם מסלולי רחובות של הטורינג-קארס אבל יותר מזה - בכולם ניצחה קבוצת שברולט .

המירוץ הראשון לא היה באמת מעניין . רוב האף של שברולט זינק מהפול פוזישן ומיד אחרי השיקאן הראשון ברח קדימה, רק הכנסת ה-SC למספר הקפות מנעה ממנו שיעמום מוחלט .

המירוץ השני היה כבר יותר מעניין. יורג מולר של BMW, שסיים שמיני במירוץ הראשון , זינק ראשון ואליו נצמד ניקולה לריני של שברולט (אני זוכר לו חסד נעורים מימיו באלפא) , לאחר לחץ של מספר הקפות עשה מולר טעות בהיירפין ולריני לא היה צריך יותר מזה בכדי לעקוף אותו. עוד קודם לכן התנהל קרב יפה ביניהם בתוספת אלאן מניו בשברולט נוספת , מה שבסופו של יום שלח את מניו למפגש קל עם הקיר וצמיג שהתפנצ'ר, חבל.

איבן מולר, אלוף העולם, תפס את המקום השני ולמרות לחץ מרוב האף שטיפס קדימה, לא היה שינוי בסיום. ניצחון ראשון ללריני מזה חמש שנים בסדרה הזו.

אני מודה, לא אהבתי את המסלול המרוקני. הוא לא מספק מספיק מקום לעיקפות והשיקאנים המלאכותיים די מפריעים . הנהיגה במסלול הזה היא של פול גז ואז בום בברקס ושוב פול גז . נכון, הברקסים והצמיגים עבדו קשה, מה שחייב את הנהגים לקחת את זה בחשבון וראינו מספר נהגים שמפספסים את נקודת הבלימה , אבל בסופו של יום - המסלול לא משהו לדעתי.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...