Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לדעת מהי צריכת הדלק של הונדה סיויק 4 דלתות 07-08 ה1.8 ושל המיצובישי לנסר החדשה גם ה1.8.

אני מדבר על נסיעה הכי מאומצת שאפשר, נסיעה שבה רק רגל ימין עובדת.

תודה.

פורסם

הלנסר לא רגישה ביכלל לנסיעות מאומצות מניסיון.

אם תסע עם האוטו נסיעה באמת מאומצת יצא לך בערך בין 8.5-9!

אני באמת התפלאתי שרק הבאנו את האוטו ניצלתי אותו מבחינת האצות וזה לא כל כך כאב.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

באמת? רק 8.5 ק"מ/ליטר קשה לי להאמין. אבל, אם זה באמת ככה אז כמה היא צורכת בנסיעה רגילה, כלומר רגועה?

פורסם

בעיר בין 10-11

בין עירוני (נסיעה לאילת עם שיוט אוטומטי-קרוז קונטרול) 15.1 (לפי מחשב דרך שהוא מדויק+)

תבין במהירות שיוט של 110קמ"ש -הטורים של האוטו על 1.5 נדיר שהם עוברים את ה2 בנסיעות רגועות

המנוע מאוד חסכוני והתיבה הרציפה (החלקה והמצוינת) רק עוזרת לקבל תצרוכת דלק מעולה.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

לי יצא הרושם כי הרכב מעלה תורים בקלות יתרה במחוחד בסביבה העירונית. משהו מאוד דומה היה בניסן פרימיירה שלקחתי פעם לנסיעת מבחן. אני חושב כי התיבה הרציפה ברכבים רגילים, כאשר היא איננה מרוסנת על ידי המערכת ההיברידית, איננו רעיון כו מוצלח. מאידך שמעתי (אומנם לא נהגתי) כי לטויוטה אוונסיס החדשה יש תיבה רציפה מאוד מוצלחת.

פורסם

הנדה סיוויק 2008 מנוע 1.8

צריכת דלק עירונית 9 בנסיעה זריזה. ו11 בנסיעה ממש ממש רגועה.

בבין עירוני הגעתי ל15 קילומטר לליטר. אבל זה ההיה בנסיעה הכי חסכונית שאפשר.

ולא חסכונית זה בסביבות ה13 לליטר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...