Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ביקשת שמת של יבואנים שהסתכסכו עם אוטו? קיבלת. לא נראה לי שאף אחד יטרח בכלל לתת לך תאריכים, סיבות לריב, בכמה ירדו ההכנסות של אוטו, איך נגמר הריב וכל פרט אחר שתרצה לדרוש רק כדי לא להסכים. זה שמצאת פרסומת בגיליון האחרון לא אומר כלום לגבי ריב שלפי הבנתי התרחש בסביבות דצמבר ינואר (לפי התאריך שבו אמור להתפרסם הקטלוג) ביקשת שמות יבואנים - קיבלת, לך לישון.

לפי הבנתי, ברגע שתספר כמה הפסדת על המודעות שלא פורסמו, אמרת כמה אתה מקבל בעבור פרסום המודעה.

זה סוד מסחרי שאף גוף שפוי לא ימסור אותו.

שם לב - אני לא מעיר לארנון שעשה עבודה מצויינת באיסוף עובדות, אני לא מעיר לשאר האנשים שחושבים שאוטו הוא עיתון לא טוב מספיק, אני מעיר לך כי ההתנהגות שלך היא התנהגות טרולית שלא מחפשת צדק ודיון אמיתיים אלה רק להשליך פסולת על הצד כנגדך.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

12345

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דור29, אז באותה הזדמנות ובהתבסס על אותו עיקרון, תפרט (בשרשור על אלפא) בבקשה באילו תאריכים, באילו כבישים/רחובות ובאילו שעות נהגת על 159 ו/או מיטו, לרבות ציון קילומטראז' מדויק, מהירות ממוצעת ומהירות פניה ממוצעת. לא יזיק גם עומק חריצי הצמיגים (כל אחד, מן הסתם) לפני ואחרי תחילת הנסיעה וכן טמפרטורה חיצונית והמשקעים באותו יום. קריאות טלמטריה גם יכולות לעזור. דרישה זו נראית לך הגיונית? :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דמגוגיה בגרוש.

מישהו בעל אינטרס מעלה טענת אליבי.

כשנאשם במשהו מעלה טענת אליבי, לא מספיק שהוא יגיד שלא היה במקום הפשע -- הוא צריך להביא עד שהיה איתו במקום אחר.

הדיון הזה החל בתיאור מעשה שעתון אמיתי לא היה עושה.

האינטרסנט העלה טענת אליבי, ואני לא רואה שום סיבה מדוע לא להביא את הראיות הנדרשות.

פורסם
לפי הבנתי, ברגע שתספר כמה הפסדת על המודעות שלא פורסמו, אמרת כמה אתה מקבל בעבור פרסום המודעה.

זה סוד מסחרי שאף גוף שפוי לא ימסור אותו.

לא, לא ביקשתי לדעת כמה.

ביקשתי לדעת מתי, מדוע ולכמה זמן.

פורסם

הדמגוג בגרוש זה אתה, שמתעקש להפוך כל שרשור שצצה בו המילה "אוטו" כמגזין לחקירה באזהרה ולמשפט פלילי.

טענת אליבי? אף אחד לא עובד אצלך, אף אחד לא חייב לך הסברים. בוודאי אף אחד לא נחקר על ידך. על אחת כמה וכמה לא בדרך ההתנהלות שלך, שהיא דורסנית, נטולת תרבות דיון ותרבות בכלל. למען הסר ספק, אני לא מגונן על המגזין per se ויש לי ביקורת רבה וטובה משל עצמי (למשל, במחילה ממך רוני, המבחן שכתבת לאיביזה החדשה, וגם המבחן שלך ל-GT בזמנו כדוגמאות שעולות לי לראש, מצטער באמת שהקרוז על ה&*% שלי, ויש עוד הרבה. אשמח לפרט בשרשור נפרד, בה"פ או אפילו בטלפון, מייל או whatever), אבל יש דרך להגיד כל דבר. כל דבר. אתה תוקף אנשים ומצפה שיענו לך משל היית שוטר והם נחקרים כפותים באזיקון ועטויי פלנלית על עיניהם. גם בשרשור של אלפא תקפת תחילה ונימקת, בססמאות אמנם, לאחר הפצרות מפורשות, חוזרות ונשנות. ההיפך המוחלט מדרישתך מאחרים.

חשבת פעם למה בשרשור הזה, למשל, ארנון ודורקי קיבלו תשובות לשאלות שלהם? בשל דרכם. המסר שהם העבירו היה נוקב לא פחות משלך, אבל הם ידעו כיצד ולא רק מה. דרך ארץ קדמה לתורה, כנראה לא אצלך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האינטרסנט העלה טענת אליבי, ואני לא רואה שום סיבה מדוע לא להביא את הראיות הנדרשות.

1. אנחנו לא בבית משפט

2. עסק לא יחשוף את ההכנסות וההפסדים שלו, בטח שלא במקום ציבורי כמו הפורום הזה

3. אף אחד לא חייב לך כלום, רוצה תאמין לא רוצה אל תאמין, בנתיים אתה לא מביא הוכחות לשום כלום אז אל תצפה מאחרים שיביאו. חוץ מרעש אתה לא עושה כלום ואני לא קורא שום מגזין ולא מעניין אותי מה קורה במגזינים האלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דור, אני אנסה להמחיש לך את העניין מהכיוון ההפוך:

נניח שהחלטתי שהשרשור הזה מהווה בעבורי סקר שווקים מספק ואני אפרסם מגזין רכב לוחמני (שהרי יש לו ביקוש, כן), שמקפיד על קלה כחמורה.

פורסמו מספר גליונות - לאחריהן - היכן אתה חושב שאני אמצא את עצמי ?

לדעתי אני אהיה בבידוד מוחלט, יבואני הרכב (כולם !) יחרימו אותי כי אני שוחט את כלי הרכב שלהם, הקוראים גם ידלגו עלי כי אני מזלזל בבונבוניירות שלהם.

לכן מילת המפתח כאן היא מינון, הביקורת (כל ביקורת ! ) חייבת להיכתב בצורה עניינית והוגנת.

אבל, בשל העובדה שבכל השרשור אתה מזכיר את ה"גורו המוטורי", אז בוא ואספר לך משהו בנימה אישית:

לפני 3 שנים התחלתי בתהליך של רכישת רכבי שבסמלון (משלוח ראשון, 4 חודשים ממועד ההזמנה עד לקבלת הרכב בפועל), את הרכב רכשתי לאחר נסיעת מבחן (ללא מלווה) ארוכה מאוד.

יום אחד אני גולש באתר של ה"גורו" ואני מזהה כתבה על הרכב, מיהרתי לעיין בה ומה גיליתי? - את הכתבה רשם אחד בשם גבי שנהר מקונטיקט, רכב הדגמה כבר היה בארץ אבל ככול הנראה שה"גורו" לא הצליח להניח עליו את ידו ולכן הוא נאלץ לפרסם את רשמיו של האדון שנהר מקונטיקט ( :shock: ).

מה הוא פרסם? תודה שאתה שואל - משהו שלדעתי אין שום קשר בינו לבין המציאות, ככה זה שמפרסמים משהו שלא מנסים אותו.

פורסם

ראיתי את הכתבה. "האדון שנהר מקונטיקוט" :shock: הוא לפי הקרדיט בכתבה מהנדס ובוחן רכב בקונסיומר ריפורטס, אבל אני מבין שבשבילך הוא לא אוטוריטה...

אני לא יודע למה אהרונוביץ' העדיף לפרסם מיקבץ כתבות על דגמי לקסוס דווקא מאת הבוחן של הקונסיומר ריפורטס [למה לא שאלת אותו?], אבל אני יכול לחשוב על שתי סיבות::

א. אהרונוביץ' חושב ששנהר מכיר את מוצרי לקסוס קצת יותר טוב ממנו..

ב. שהיבואן של טויוטה באמת מחרים אותו בגלל הכתבה שלהלן, כתבה שלא התפרסמה משום מה בשום אתר/מגזין/עתון אחר, אפילו שכולם יכלו לראות את הבלוף בראש חוצות, תרתי משמע::

http://www.netcar.co.il/magazin/ed/corolla.asp

אבל אני מבין ממך שאתה מעדיף את זה ככה, שעתון רכב לא יפרסם מה שלא כדאי ליבואנים, כך שזאת בעיה של אהרונוביץ' ולא שלך כקורא...

פורסם
"כתבה גרועה"? קורה.

לא, היא לא "גרועה" כי היא בכלל לא מתקרבת לכללי היסוד של כתבה עתונאית [ראה ארנון].

זו "כתבה" מוטה, מגמתית, סלקטיבית - ושקרית. המניע מאחוריה ברור - ופסול.

"הבטיחו תיקון"? זה שלא מיהרו למחוק אותה מרוב בושה, מראה שהאינטרס שם חזק מדי [או שכבר אין בושה]..

וזו לא כתבה אחת, אלא אחת מ-9 [שרק ל-2 מהן יכול להיות הסבר עתונאי, לא מסחרי].

ולזרוק שלושה שמות של יבואנים כהוכחה לקיום חרם מודעות [למיטב זכרוני, שניים מהם היו בכלל בענין של מכוניות מבחן ולא של פירסומות], זה לא מספיק, בטח שלא כשזה בא מצמד אינטרסנטים שעובדים בעתון עם רקע של אוטו [ולא צריך ללכת הרבה אחורה, "מופע ליקוקי הרקטום"] מדבר בעד עצמו.

מי שהעלה את אליבי החרם - שיוכיח אותו כמו שמוכיחים אליבי.

א. רק אצלך בראש היא אוטומטית מוטה ומגמתית. אתה לא חושב שיש סיכוי שפשוט נעשתה כאן טעות, וזהו? למה מאחורי כל דבר צריך להיות מניע שטני? הרי גם אם מחר תתפרסם כתבה שתקטול את הקרוז יש לי תחושה שלא תהיה מרוצה.

ב. קודם כל, זה 8 ידיעות. וליותר משתיים מהן יש הסבר עיתונאי ראוי. הסברתי את זה כבר למעלה, אתה צריך עוד פירוט?

ג. אתה קורא לנו אינטרסנטים? תראו מי שמדבר. אתה לא חושב שזו חוצפה?

דמגוגיה בגרוש.

מישהו בעל אינטרס מעלה טענת אליבי.

כשנאשם במשהו מעלה טענת אליבי, לא מספיק שהוא יגיד שלא היה במקום הפשע -- הוא צריך להביא עד שהיה איתו במקום אחר.

הדיון הזה החל בתיאור מעשה שעתון אמיתי לא היה עושה.

מעניין, יש לך ממש דיבור של עו"ד. אתה יודע מי עוד עו"ד?

ליקוקי רקטום תפסו חזק.

תראו כמה מהר זה הגיע ישירות לאהרנוביץ. איך זה קרה? אני חושב שהגולשים בפורום הזה אינטיליגנטים מספיק בשביל להבין...

ראיתי את הכתבה. "האדון שנהר מקונטיקוט" :shock: הוא לפי הקרדיט בכתבה מהנדס ובוחן רכב בקונסיומר ריפורטס, אבל אני מבין שבשבילך הוא לא אוטוריטה...

מזל שלשנהר יש שם ישראלי, אחרת היה צורך לעברת אותו כמו במקרה של ג'ורג' כהר, כלומר כשר. ואגב - מה זאת אומרת "מכיר את מוצרי לקסוס יותר טוב ממנו"? אתה חושב שאנחנו התמצאנו בברגים שמחברים את הגלגלים לפני שנהגנו במכוניות? זו מכונית והוא בוחן רכב. הוא צריך לנהוג בה ולהגיד מה הוא חושב, זה הכל. ושלא יתן במקום לאיזה מהנדס (מה הקשר לתואר?) לכתוב רבע כתבה על המכונית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעניין, יש לך ממש דיבור של עו"ד. אתה יודע מי עוד עו"ד?

אני? :roll::wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תראה, אני יכול לתת לעצמי קרדיט שאני טייס קרב, ד"ר לפיזיקה גרעינית וגם רופא עיניים בשעות הפנאי, הקרדיטים הללו לא באמת יהפכו אותי לכזה...

לעניין ההערכה שלי את האדון הנכבד מקונטיקט, תקרא אתה את הכתבה ותגיד לי אתה איך אתה מעריך את רמת הכתב.

אני בכל אופן הייתי מתבייש אילו השם שלי היה מוצמד לכתבה ברמה כזו (אפילו שנכתבה בידי מהנדס ובוחן רכב)...

פורסם

אני לא יודע למה אהרונוביץ' העדיף לפרסם מיקבץ כתבות על דגמי לקסוס דווקא מאת הבוחן של הקונסיומר ריפורטס [למה לא שאלת אותו?], אבל אני יכול לחשוב על שתי סיבות::

א. אהרונוביץ' חושב ששנהר מכיר את מוצרי לקסוס קצת יותר טוב ממנו..

ב. שהיבואן של טויוטה באמת מחרים אותו בגלל הכתבה שלהלן, כתבה שלא התפרסמה משום מה בשום אתר/מגזין/עתון אחר, אפילו שכולם יכלו לראות את הבלוף בראש חוצות, תרתי משמע::

http://www.netcar.co.il/magazin/ed/corolla.asp

אבל אני מבין ממך שאתה מעדיף את זה ככה, שעתון רכב לא יפרסם מה שלא כדאי ליבואנים, כך שזאת בעיה של אהרונוביץ' ולא שלך כקורא...

אתה יודע מה - רעיון מצויין.

כל החברה של אוטו אידיוטים. למה להם לבחון מכוניות כאשר יש אנשים שכותבים כתבול מחו"ל שמכירים טוב יותר את הרכב???

בואו נחסוך בכתבים, בצלמים ופשוט נקח כתבות (ותמונות) כל כתבים אחרים ופשוט נתרגם...

עכשיו ברצינות, אין שום סיבה הגיונית לקחת כתבה שנכתבה בארה"ב בתור כתבה לארץ. הרבה פעמים הרכב שונה, הכבישים בהחלט שונים ואפילו המחירים שונים (הרי חלק מהביקורת הוא ביחס למחיר).

מעבר לכך - אולי הכתב האחר נגוע בשחיתות, אולי הוא נזהר שלא להעליב את טויוטה. בקיצור אי אפשר לסמוך על כתבים מחו"ל במאת האחוזים ובטח לא להביא את זה ככתבה לרכב בארץ. אני מקווה לפחות שהוא כתב מראש שזה מבחן שנעשה בארה"ב על אספלט שונה ואולי מפרט שונה...

ואם הוא לא מקבל רכב - שלא יפרסם או שיחפש רכב פרטי. אני הכרתי את אנשי צוות אוטו כשהבאתי להם את ריכבי למבחנים. את היאריס T הבאתי למבחן השוואתי נגד איגניס ספורט (טויטה לא רצתה להביא רכב למבחן השוואתי) ואת המיאטה הבאתי למבחן זמנים במסלול ורכב משופר.

עם כל המעריצים שלו - אולי כדי שרוני אהרונוביץ ייקח רכב פרטי, או לפחות יהיה מהוגן מספיק בשביל לא לכתוב את דעתו על רכב שהוא לא נהג בו.

פורסם

דור, אתה לא שם לב שאתה פשוט מעיק פה על פורום שלם? מנסים לענות לך פה בצורה עניינית ואתה מתעלם ממה שנח לך וממשיך בשלך. מספיק.

emotion of motion

פורסם

אני חייב לקטוע את הדיון רק לרגע ולהתוודות.

שאני מתחיל ממש לחבב את הטיפוס הזה DOR29. אתם יודעים איך זה שאומרים שהאינטרנט הפך את כל העולם לכפר גלובאלי, אז זהו שזה נכון. תבינו, תמיד הייתי בטוח שאנשים כאלו קיימים רק בהרים הנידחים של קולורדו, אלו שגרים בבקתות עץ מבודדות מוקפים בכלבי שמירה (כדי שסוכני ה- FBI לא יוכלו להתקרב אליהם), מגדלים את האוכל שלהם בעצמם (כי הממשלה מכניסה כימיקלים למזון התעשייתי כדי להחליש את העם), לא רואים טלוויזיה (כי האנטנה היא בעצם מכשיר לשליטה על גלי המוח), ומסתובבים חמושים כל הזמן (כי מי יודע מתי ה- NSA יחליט לפשוט על המעוז שלהם) והכי חשוב...

מסוגלים לחשוב בעצמם גם כשלא תקועה להם בת#ת היד של מפעיל הבובות שלהם

והנה קישור אחד וקישור שני למי שעדיין מתעקש להמשיך כאן

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...