Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפאביה הפתיעה אותי מאוד מאוד לטובה . אבל עדיין יש התלבטות

גם לגבי הסוויפט. הבעיה שהסוויפט לא באה עם בקרת יציבות , שזה עוד אביזר בטיחות שכדי שיהיה:)

אוקצור בעלי הפאביה/סוויפט אשמח אם תיפתרו לי את הבעיה:-) למרות שאני די סגור צריך חיזוקים

תודה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

עניין של טעם...

אני אישית מעדיף את הפביה - איכותית יותר, מרווחת יותר, מאובזרת יותר וזריזה יותר (בעיקר בגרסה הידנית).

הסוויפט כיפית יותר לנהיגה ושקטה יותר.

בהצלחה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המאזדה 2 מאוד פשוטה (גימור)בפנים. ויש בעיה עם הקונסולה המרכזית שהרגל שלוחצת על דוושת הגז כל הזמן נוגעת בה

בכל מקרה הבחירה בן הסוויפט לפאביה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

זו דווקא לא בעיה (שהרגל נוגעת בקונסולה :-)).

בכל אופן, תעשה נסיעת מבחן על שתיהן, ותראה מי יותר מדברת אלייך (או ללב). הפאביה נראת כחבילה יותר טובה (מבחינת איבזורר בעיקר) על הנייר. רק נסיעת מבחן תפתור לך את הדילמה :idea:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ...

חבר מתלבט בין שני הרכבים הללו בנוסף הוא מכניס למשוואה את הפולו.

מה דעתכם?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
מקפיץ...

חבר מתלבט בין שני הרכבים הללו בנוסף הוא מכניס למשוואה את הפולו.

מה דעתכם?

הפולו מיושנת וכבר הוצגה המחליפה אז עדיף כבר פאביה.

לגבי השאר, התשובות פה לא ישתנו, נסיעת מבחן תפטור את הדילמה.

emotion of motion

• תוכן חדש...