Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה את המסלול שיש בפיפט'גיר (לדוג') - עם שינויי גובה, פניות מכל הסוגים וכמובן מרחבים ענקיים למקרה שתאבד שליטה - ואני רק מתבאס.

לא ביקשתי רכב-על. רק לקחת את הקליאו שלי, ולנהוג חזק ומהר במהירויות תלת-ספרתיות בביטחון יחסית.

עצוב.

פורסם

אחת הבעיות שאני רואה בנושא הזה בשנים האחרונות, זה שכל מיני גופים או אנשים שאני שומע או מעורב איתם מדי פעם בנושאים כאלו לעולם לא יסכימו לשתף פעולה עם אנשים או גופים שהם רואים בהם מתחרים לנושא.

אם כל הגופים הללו (שחלקם בטח קוראים את הכתוב פה9 יתאגדו יחד, הרי שלפחות שלושה מקומות אפשריים כבר ישנם, עם בעיות רישוי כאלו ואחרות, מימון ניתן לגייס, יכולות מקצועיות יש, ונותר רק להמשיך ולשכנע את הרשויות (אני לא יודע אם חוק הספורט המוטורי כולל הנחיות לבניית מסלולים - או רק לעיסוק בהם, אבל אני מניח שאפשר יהיה למצוא פתרון).

דבר אחד בטוח - אף אחד לא מדבר כאן על איזה מגרשה חנייה על הדרך. התקציבים שדני מדבר עליהם די נכונים. היכולת להפוך את זה לרווחי תלויה בגורמי רווח נוספים צמודים לזה, לא שום דבר בודד - עבודה עם יבואני רכב, פתיחת מרכז בילוי ועוד.

פורסם

למישהו יש מושג מיהו כותב התקנות של חוק הספורט המוטורי??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...