Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בכיוון LCD והמלצות לכבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב:)

אני צריך עזרה מבעלי LCD של SHARP מדגם D44E. משום מה אני לא מצליח להגיע לכוון אופטימלי בטלויזיה (בהירות, קונטרסט וכדומה). אם מישהו מבעלי ה-LCD הנ"ל יוכל לשתף אותי בפרמטרים המוגדרים אצלו אני אשמח מאוד :)

שאלה נוספת היא על חיבור אפשרי של הטלויזיה לממיר. מדובר על ממיר של HOT בעל יציאות SCART וקומפוזיט בלבד עד כמה שידוע לי, ובטלויזיה לא חסרים סוגי יציאות. מהו הכבל המומלץ ביותר לחיבור ה-LCD לממיר (מבלי להשתמש בקומפוננט שהעלות שלו כולל CONVERTER לפי מה שהבנתי היא גבוהה מאוד)?

מודה לכם מאוד על כל עזרה :)

חג שמח לכולם:)

פורסם

אני לא מכיר את הממירים של הוט אבל ביס יש לממיר מסכים מיוחדים לכיוון המסך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה.

אם אני אחבר בכבל SCART ל-SVIDEO למשל, כאשר ה-SCART לממיר וה-SVIDEO לטלויזיה, האם זה ישנה משהו לטובה או שזה לא יתן כלום?

פורסם

6

19

3-

4

0

4

מצטער פשוט אצלי התפריט ברוסית ואני לא יודע לתרגם את כול המילים אז תכוון לפי מה שרשמתי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...