Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב מסוג VW POLO 2003-4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרכב שבכותרת אבל לפני הכול אני רוצה לדעת אם ישתלם לי לקנות אותו.

אני נהג חדש קיבלתי רישיון לא מזמן ואני רוצה אוטו ראשון שיראה טוב ויהיה אמין

אני עובד יש לי משכורת של כ 2000 שקלים בחודש אני עוד מעט מתגייס אבל יש לי

מי שיחזיק את הרכב אחותי הגדולה היא אחרי צבא ועובדת מצאתי את מה שאני רוצה

שנת 2003 צבע כסף מטאלי אם סאן רוף מגנזיום ובקיצור אחלה אוטו עם 60K קילומטראז

אז מה אתם אומרים שווה לי לקנות מבחינת השקעה וכמה שיעלו לי טיפולים ואם יש לכם מושג כמה

"אוכל" האוטו הזה הוא מנוע 1400 אוטומטי

תודה רבה על כול עזרה שתגיע

פורסם

היי!

א. אם תשים סימני פיסוק, יש סיכוי שמישהו חוץ ממני יקרא את ההודעה שלך עד הסוף וגם יענה :idea:

ב. אוטו אינו השקעה. הוא הוצאה. 2000 ש"ח בחודש? אם אתה לא אוכל, לא שותה ולא יוצא, אז יש לך כסף להחזיק את הרכב (ועודף של כ-400/500 ש"ח) בהנחה שכל הכסף שתשים עליו הוא מהון עצמי.

ג. תריץ חיפוש בפורום על הרכב ותקבל לא מעט מידע.

ד.שווה או לא שווה? מה אתה מעדיף- 2000 ש"ח בחודש לבילויים וכיף או רכב? :?

בהצלחה!

פורסם

שני האחים של אישתי רכשו רכב ביחד לפני כ 3 שנים, הם בגילאי ה 20 שלהם.

חילקו בחצי את עלות הרכב ואת עלות יישור הקו, ובעת טיפולים ותיקונים שוטפים הם מתחלקים בהוצאות.

לגבי דלק הם לא מתחשבנים אחד עם השני על "קטנות".

אחד מהם עזב לא מזמן את העיר ובכך השני קונה את חלקו ברכב ועובר לבעלותו בלבד.

אם אתה ואחותך מסתדרים ,אז זוהי אפשרות.רק תקח בחשבון את עלות הביטוח שלך כנהג חדש וצעיר + מקיף.

אם אתה מוכן לשעבד את המשכורת שלך (במלואה) ,אז שיהיה בהצלחה!

אני במקומך ממש לא הייתי חושב על כמה האוטו "אוכל" (=צורך) דלק- זו הבעיה הכי קטנה שלך.

Gn'f'R

• תוכן חדש...