Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי לא ממזמן רדיו דיסק, עכשיו הוא עובד קבוע, אני יכול להדליק או לכבות אותו מתי שאני רוצה, גם כשאין סוויטץ'.

אני רוצה שהוא יעבוד עם הסוויטץ, ושלא תהיה אפשרות להדליק ולכבות כשהמפתח לא בסוויטץ'.

פתחתי לראות איך המערכת מחוברת, וראיתי שאין לי אפשרות אחרת ממה שיש עכשיו.

אשמח אם מישהו יסביר איך אני יכול לעשות זאת.

תודה רבה!!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

סביר להניח שהצהוב והאדום מחוברים ביחד. צריך להפריד ביניהם.

הצהוב אמור ללכת למצבר, הוא משמש לזכרונות של הרדיו והאדום מקבל מתח ברגע שפותחים סוויץ'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

מה אני צריך לעשות בדיוק לפי התמונות?

פורסם

התמונות לא ברורות מספיק. אתה צריך לחפש את ה + הקבוע ואת ה + אחרי סוויץ' (באמצעות וולטמטר). אחרי שמצאת תחבר את הצהוב ל + הקבוע ואת האדום ל + שאחרי הסוויץ'.

מצד שני, למה שלא תיגש למתקין שיעשה את העבודה שלו כמו שצריך ולא כמו חאפר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא מפריע לי מספיק בנשמה בכדי שאני אבזבז על זה 50-100 שח. אבל זה עדיין מציק קצת.

חשבתי שזה לא יהיה משהו מורכב מדי.

האפשרות היא לעשות את זה לבד או להשאיר זאת ככה.

אשמח אם תגיד לי איזה תמונה אתה צריך בדיוק, מה אתה רוצה לראות בדיוק?

אני לא ממש מבין בכל העסק הזה ואין לי וולטרמטר. מה זה פלוס קבוע ומה זה פלוס אחרי סוויטץ'

אם תגיד לי לא לתהעסק לבד, אז לא התעסק.

פורסם

למה לבזבז? תחזור למתקין (שכבר שילמת לו על העבודה) ותדרוש ממנו שיתקין את הרדיו-דיסק כמו שצריך.

תמונה נוספת לא תעזור, אני רואה שיש לך מתאם לקונקטור המקורי, אין לי מושג מה הולך שם.

פלוס קבוע זהו חוט שכל הזמן יש בו מתח. + אחרי סוויץ' זה חוט שמגיע אליו מתח רק כשהסוויץ' במצב ACC ו ON.

אם אתה לא מבין בזה אל תתעסק. קל לגרום נזק.

איתמר.

פורסם

לקחתי סיכון ופתחתי שוב והסתכלתי. הורדתי את כל האיזו שהיה שם וזה היה בדיוק כמה שאמרת.

החוט הצהוב מחובר לצהוב וגם האדום לצהוב (שלושה חוטים מחוברים ביחד) ואדום אחד שלא היה מחובר לכלום.

חיברתי אדום לאדום, צהוב לצהוב, וזה פעל:-)

תודה רבה!

• תוכן חדש...