Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מאיזה חומר הכי מומלץ לבנות תיבה למסך מגע

והאם יש איזה פתרון להדביק את התיבה על הדשבורד הכוללת אפשרות להסרה במידה ורוצים ושלא ישאר סימנים על הדשבורד

חשבתי על דבק דוצדדי אבל אני חושב שכאשר אני יפרק את המסך ישארו סימנים.

אין לי אפשרות לשים את המסך בתוך הדשבורד ברכב שלי לכן די ירדתי מזה

הרכב הוא הונדה סיויק 5 דלתות.

פורסם

אין דבר כזה אין אפשרות, תמיד יש אפשרות עם בניה קאסטום רצינית

אפשר לבצע התקנה עליונה אבל זה יפגום לך בשדה הראיה

צריך תמונה של הדש כדי לתת פתרון הולם, אני מציע שתעלה אחת.

בכל מקרה יש מסכים ממונעים שתופסים מקום של רדיו דיסק 1DIN בלי הרפתקאות

פורסם

קודם כל אין באפשרותי לפרק את המערכת המקורית מפני שלפי מה שהבנתי בהרבה אתרים בחו"ל גם השליטה על המזגן עוברת דרך הרדיו ומשם למסך חיצוני למעלה כפי שרואים בתמונה

Front_Seat_Interior.jpg

פורסם

כן אני יודע שקיים אבל ברגע שאתה מוציא את המערכת האוריגנלית אתה חייב למקם אותה במקום אחר אתה לא יכול לנתק אותה לגמרי בגלל שהתצוגה למזגן עוברת דרך הרדיו

פורסם

לרוב מתאמים כאלו מגיעים עם פלאג שמגשר את הפינים הנחוצים ואז התצוגה ממשיכה,

וגם אם חייבים לחבר אותה באיזה חור אני בטוח שניתן למצוא פתרון למקם אותה מאחורי הדש איפשהו,

אם אתה יכול סבבה

אם לא תעזר במתקין.

בכל מקרה הפתרון הזה נראה מליון דולר ויושב יפה

לעומת פתרון של בניית מסך על הדש בורד שיראה כנראה 30 שקל במקרה הטוב, וכדי שיראה מליון דולר תצטרך להוציא על זה לא מעט כסף

תלך בכיוון הזה, CARPC זה פרוייקט שהוא השיא של המותרות, אם עושים דבר כזה, עושים אותו כמו שצריך עם כל האיכות מסביב ולא חצי עבודה - זאת דעתי בנושא

פורסם

הפתרון נראה נפלא רק חבל שמחיר המתאם כ 1200 ש"ח לא כולל שום כבל מגשר במידה וקיים.

האם בכל זאת מישהו יכול לעזור לי בעניין הבניה

פורסם

אני מאמין שאפשר לחסוך עלויות בכך שתביא את המתאם מחול, ואת התיאום החשמלי תחסוך בזה שתקבור את המערכת המקורית איפשהו מאחורי הדש כאשר היא עדיין מחוברת

זה אומנם לא הפתרון האלגנטי ביותר אבל אתה תגיע לתוצאה סופית זהה

פורסם

המחיר שאמרתי זה מחיר בחו"ל לא ראיתי דבר כזה בארץ המחיר הוא כ 200 ליש"ט באירופה.

לפי דעתי המחיר גבוה מפני שהרכב מיוצר רק לשוק האירופאי (ורוסיה) ולא לשוק האמירקאי ולכן כנראה זה לא משתלם לסינים לייצר דבר כזה.

• תוכן חדש...