Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ממש מתלבט איזה מהרכבים הנ"ל לקנות.

ככל הנראה אני אקנה מליסינג אבל לא בטוח.

אני מחפש רכב 2005-2006.. בסביבות ה60-65K.

אני נוסע בעיקר נסיעות עירוניות .. אזור חיפה קריות.

רוצה אוטו שיהיה מהנה לנהיגה ונוח אבל הכי חשוב אמין שלא יראה הרבה מוסך עם טיפולים זולים.

פחות מעניין אותי אם הוא מרווח מאחורה כי בדרך כלל אני נוסע לבד או עוד מישהו. (מצב של חמישה אנשים הוא נדיר).

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד ומה כדאי לי?

תודה לכולם כי אני ממש ממש מבולבל :?

פורסם

אני הייתי הולך על הקורולה. האמינות שלה ידועה, והדגם הזה בנשים 03-07 הוא אחד הקורולות הכי טובות שהיו אי-פעם. אם אתה קונה אחת כזאת מליסינג, רמת האיבזור שאתה תקבל איתה היא פשוט מביישת. (אין חשמל מאחורה אפילו) אבל יש כאלה שיגידו שכמה שפחות חשמל יותר טוב. לגבי הסיויק, אחזקה קצת יותר יקרה, אמינות טובה ושמירת ערך טובה. אבזור בערך אותו דבר. לגבי המאזדה 3, הוא רכב של עם ישראל כולו, והייתי מוריד אותו מהרשימה. לגבי מרווח, ה3 נופלת פה ומבין ה3 הקורולה לוקחת. אפילו לגבוהים שביננו(אפילו 1.90 ומעלה) ירגישו בנח בספסל האחורי של הקורולה, גם מבחינת רגליים וגם ראש. מקדימה זה סיפור אחר לגמרי. מבחינת כח זמין וזריזות הקרב צמוד בין הסיויק והקורולה. למרות שלהונדה יש עוד 15 כ"ס מעל הקורולה, הקורולה מרגישה פשוט טוב ותמיד יש כח ואפשר עוד טיפה למרוח את החיוך..

פורסם

בין שלושת הרכבים אני הייתי מעדיף את קורולה (החל ממודל 2005).

היא יותר זולה לאחזקה , גם ביטוח מקיף וגם הטיפולים.

שמירת ערך קצת יותר טובה מסיויק, צריכת דלק יותר טובה ממאזדה 3.

יש אנשים שיגידו שקורולה משעממת, פחות יפה מבחוץ.

כל אחד וסדר עדיפויות שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי תגובתך האחרונה, אני חושב אתה האיש של מאזדה 3.

:-D

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יותר מומלץ מההונדה סיויק?

לא ממש משנה לי אם זה יראה כמו חללית...

אבל יש לי פורד פוקוס 2001 וההרגשה היא שזה נראה בול אותו דבר...

פורסם

מאזדה3 היא מכונית יותר "חדשה" מאשר סיויק מהמודלים שאתה מתעניין בהם.

עוד פעם: קורולה תהיה יותר זולה לאחזקה, אבל מי אני שאגיד לך לרכוש רכב שלא מוצא חן בעיינך?

ראיתי שכבר פתחת שרשור אחר על סיוויק.

אם אתה מוכן לשלם תוספת למקיף (בסביבות 1000 ש"ח לשנה ) ועוד כמה מאות שקלים הפרש על הטיפולים של הונדה,

אבל תרגיש יותר הנאה מהרכב - תעשה כך.

בגדול, שלושת הרכבים נחשבים לאמינים, שלושת הרכבים יהיו יותר זריזים מפוקוס 2001.

פורסם

מה ששונה בקורולה בין הGLI לסאן חוץ מהפס קישוט השחור בחוץ, אין בקרת אקלים ומערכת מקורית. חוץ מזה הכל אותו דבר. הא כן, ואין חשמל מאחורה. אבל גם בקורולה הבסיסית עדיין יש הרגשה מאוד טובה בתא הנוסעים, הכל מרגיש חזק ובנוי טוב.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...