Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו צריכים להחליף את ה-C4 המזדקנת יחסית שלנו וגם מצפים לילד (תודה, תודה), ויש לנו תהיה. איזה רכב יותר נוח מבחינת עגלה וציוד לתינוק - C4, גולף או פאסאט?

פשוט אפשרות אחת היא להחליף את ה-C4 ל-C4 חדשה או לגולף, ואפשרות שניה להחליף אותה לאוטו בשבילי ולהשאיר לאשתי את הפאסאט. מה שיביא אותי לשאול על מידות צמיגים וכאבי גב (אפשרות אחת - 245/40R18, והשניה אחרת שאני לא בטוח לגביה אבל מסתיימת ב-R20 מלחיץ למדי).

אבל נעזוב את הצמיגים באוטו הפוטנציאלי החדש שלי, קודם השאלה של הנוחות.

תודות.

פורסם

לא מובן מה אתה רוצה לעשות.

C4 בהחלט יכול להתאים לזוג ותינוק. אותו כנ"ל גם גולף . הפאסאט גדול יותר ואולי קצת נוח יותר אבל האם אתה צריך שני רכבים או אחד?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לא מובן מה אתה רוצה לעשות.

C4 בהחלט יכול להתאים לזוג ותינוק. אותו כנ"ל גם גולף . הפאסאט גדול יותר ואולי קצת נוח יותר אבל האם אתה צריך שני רכבים או אחד?

סליחה על חוסר הבהירות. יהיו לנו שני רכבים, אני שואל לגבי הרכב של אשתי, שמן הסתם ישמש יותר להסעת התינוק. וכאן אני שואל מה יהיה נוח יותר, הצ'בק בגודל סביר או סדאן גדולה יותר עם תא מטען הרבה יותר גדול אבל עמוק מאד.

פורסם

מניסיון שלי (3 ילדים), יותר נח להכניס עגלת תינוק לרכב עם דלת חמישית.

הדבר נכון רק בתנאי שזאת לא עגלה ענקית, מין משולבת עם אמבטיה ולא מתקפלת כדי להכנס ל C4 או גולף (והיתה לי עגלה כזאת, לכן קניתי סטיישן).

לבגאז' של רכב בצורת סדן, אפילו עם נפח כללי יותר גדול, הכנסת חפצים גדולים\עגלות יותר מסורבלת בגלל פתח כניסה צר יחסית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סליחה על חוסר הבהירות. יהיו לנו שני רכבים, אני שואל לגבי הרכב של אשתי, שמן הסתם ישמש יותר להסעת התינוק. וכאן אני שואל מה יהיה נוח יותר, הצ'בק בגודל סביר או סדאן גדולה יותר עם תא מטען הרבה יותר גדול אבל עמוק מאד.

בתור צלע בזוג צעיר עם תינוק, אני הייתי שואל מה יותר בטוח... לאו דווקא יותר נוח...

אבל זה אני. האם בC4 או בגולף יש לך מקום לעגלה או שצריך להנדס אותה כדי שתיכנס?

פורסם
בתור צלע בזוג צעיר עם תינוק, אני הייתי שואל מה יותר בטוח... לאו דווקא יותר נוח...

אבל זה אני. האם בC4 או בגולף יש לך מקום לעגלה או שצריך להנדס אותה כדי שתיכנס?

שאלה טובה לגבי הבטיחות. כשכל מכונית כמעט מתהדרת בציון המקסימלי, איך אפשר לדעת? נראה לי הגיוני שמכונית ששוקלת טון וחצי וקיבלה ציון מקסימלי תהיה בטוחה יותר ממכונית ששוקלת טון ורבע עם אותו הציון, אבל בכמה?

פורסם

לנו יש גולף 2008 ועגלת בוגאבו. העגלה נכנסת בלי בעיה ועוד יש מקום לקניות (אם כי לא לכאלה שכוללות מים מינרלים בכמויות).

אנו מאוד מרוצים, אבל אני מכיר גם בעלים של C4 שמרוצים - הכל תלוי בעגלה. אינגלזינה, למשל, אפשר להכניס כמעט לכל מקום.

אני הייתי לוקח את העגלה לרכב או להיפך, כדי לוודא שהיא נכנסת בבגאז'.

ואם אתם קונים מוצי אז אני בכללל לא מדבר איתך ;-)

לגבי הפאסאט: ברור שיש יותר מקום. השאלה אם אשתך צריכה רכב כזה גדול ואם יהיה לה נוח איתו. אנו גרים בת"א, ואין טעם להחזיק כזה רכב כל עוד יש רק ילד אחד (אפילו שניים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ברור אם מדובר בשתי מכוניות חדשות מהניילונים.

יש היום היצע גדול של פאסאט 2004-2002 שנשחטו במחירון, רכב גדול, מאובזר, בטיחותי, נוח ועכשיו גם במחיר סביר. אם אתם לא גרים באיזור עם מצוקת חנייה, פאסאט, למרות גודלה, יכולה להתאים להסעת תינוק + עגלה + עוד הרבה דברים.

לגבי הגולף, גם כאן יש היצע לא רע, של רכבים משנתונים אחרונים, כמעט חדשות. זו אפשרות לא רעה לחסוך את נפית המחיר של השנה-שנתיים הראשונות.

פורסם
לא ברור אם מדובר בשתי מכוניות חדשות מהניילונים.

יש היום היצע גדול של פאסאט 2004-2002 שנשחטו במחירון, רכב גדול, מאובזר, בטיחותי, נוח ועכשיו גם במחיר סביר. אם אתם לא גרים באיזור עם מצוקת חנייה, פאסאט, למרות גודלה, יכולה להתאים להסעת תינוק + עגלה + עוד הרבה דברים.

לגבי הגולף, גם כאן יש היצע לא רע, של רכבים משנתונים אחרונים, כמעט חדשות. זו אפשרות לא רעה לחסוך את נפית המחיר של השנה-שנתיים הראשונות.

הבהרה - מדובר בגולף או ב-C4 חדשות. לגבי הפאסאט, כבר יש לנו אחת משנת 2007, ומדובר בה. אני לא שואל לגבי המחיר, שאלתי לגבי הנוחות אבל עכשיו אני תוהה יותר לגבי הבטיחות.

פורסם
הבהרה - מדובר בגולף או ב-C4 חדשות. לגבי הפאסאט, כבר יש לנו אחת משנת 2007, ומדובר בה. אני לא שואל לגבי המחיר, שאלתי לגבי הנוחות אבל עכשיו אני תוהה יותר לגבי הבטיחות.

אני שמח אם הצלחתי לגרום לך למחשבה נוספת בעניין.

גם אני מחפש רכב נוסף ומה שמנחה אותי בעיקר היא הבטיחות מאז שנולד לנו תינוק.

• תוכן חדש...