Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה!

לצערי לא מזמן קרה לי מקרה לא נעים ומישהו כנראה שיפש לי את הפיאסטה בצד של הנהג.

כתוצאה מזה, הלכה לי המראה והפנס איתות. אני מניח שלתקן את זה במוסך לא יהיה בעייתי מדי...

הבעיה היותר גדולה היא כזאת - בדלת של הנהג נתלש המנעול של הדלת (החלק שלותוכו מכניסים את המפתח) וכרגע יש שם פשוט חור. כמובן יש לי גם פגיעות קוסמטיות שנראות בתור תלישה של המתכת בכמה מקומות.

השאלה שלי היא כזאת - מה אני עושה לגבי המנעול? האם זה יהיה ניתן להחלפת מנעול אחר או שפשוט אכלתי אותה בגדול?

מחר אני אשתדל להעלות תמונה.

פורסם

שלום לך.

כאן זה לא צ'אט, וכמו כן, יש לפעול על פי הכללים וההנחיות שאליהן, ניתן להגיע דרך הקישור בחתימתי.

תודה

דני-ההנהלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עוד שאלה - ירד לי הצבע מעל הגלגל, בדלת האחורית למטה כמעט ליד תחילת הדלת של הנהג וקצת אחרי דלת הנהג.

בלי קשר לתאונה גם התקלף לי מכסה המנוע וזה נראה זוועתי. לאור איבוד הצבע האם ישתלם לי לעשות תיקון צבע/צביעה מלאה? אם אני עושה צביעה מלאה האם כדאי להחליף לצבע אחר (למשל לבן)?

פורסם

היום הלכתי למוסך והגזר דין הוא כזה:

1 - החלפת כנף

2 - החלפת דלת נהג (חובה)

3 - החלפת דלת אחורית שמאלית (אפשרות)

הם יביאו לי את המראה והפנסי איטוט מחר-מחרתיים אז נשאר לי רק להחליט מה לעשות בנוגע לפחחות.

האם יש אפשרויות לתיקון צבע שאתם מכירים? האם כדאי לחשוב על אפשרות למצוא פיאסטה כמו שלי באוטו צבע, לקנות אותה ולהעביר ממנה את הדלתות והכנף?

פורסם

כי זה עולה בערך אותו דבר :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תשמע אני בעד תמיד להשקיע ברכב שאתה אוהב.. אפילו אם הנזק במצב כמו שלך! למרות שאני מכיר יותר גרועים משלך והם תיקנו את זה

מחיר האוטו לא יקר אבל בכל זאת כדאי לתקן בשביל ההרגשה...

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

תשמע... האוטו כבר עבר תאונה לפני ותיקנתי אותו מתוך אהבה. עכשיו אני כבר מרגיש שהאוטו הזה מוציא ממני יותר מדי למרות שאני אוהב אותו ורוצה להשאיר אותו. אני מתחיל לחשוב על אפשרות של מכירה לחלקים וקניה של אותו אחר.

תחשוב בעצמך... צריך להשיג כנף ודלת נהג. זה לחרוש את כל הארץ בנסיון למצוא את זה וחוץ מזה שזה יעלה טוב אז גם לך תדע עד כמה זה אפשרי וכמה זמן זה ייקח.

אני מניח שאת הקילופי צבע הפחות גדולים אני יכולים לתקן ידנית עם צבע מותאם אבל בכללי אני ממש במחשבות על אוטו אחר.

• תוכן חדש...