Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בעודי משייט לי בכביש במהירות 110 קמ"ש עוקפת אותו משמאל שברולט אופטרה, מכסה המנוע היה רופף ונראה כאילו עוד שנייה הוא ייפתח ויעוף לשמשה הקדמית ויגרום לתאונה.

ממש לא היה לי מה לעשות, די נצמדתי לנהג וניסיתי לסמן לו לכיוון המכסה מנוע, ניסיתי לסמן לו לעצור, שלא לדבר על זה שירד גשם ורוח שרק החמירו את המצב והוא חשב שאני משוגע:|

הוא פשוט הגביר מהירות ונעלם ביציאה הראשונה שהייתה, השאלה איך אפשר לגרום לבנאדם או מה עושים במקרה כזה על מנת למנוע תאונה?

פורסם

עושים בידיוק את מה שאתה עשית, מנסים לצפור לו ולסמן לו שהמכסה המנוע רופף, אם הבן אדם לא רצה להבין או שחשב שאתה משוגע ולא שם לב זו בעיה שלו אין מה לעשות אם זה!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

זו לא בעיה שלו, אלא בעיה של כולם,

כי אם המכסה מנוע של הטמבל יתלש מהתופסן ויתקפל על השמשה שלו, והטמבל במקום ירד על הברקסים כמו מטורף, אתה תיתן בו מאחור, ואז הבעיה תהיה שלך.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מזכיר לי נשכחות, היה פעם ברשותי סובארו קופה GL, ובנסיעה על כביש מספר 4 במהירות של כ 100 קמ"ש :wink:, נפתח לי לפתע המכסה מנוע במכה ובבת אחת (הנעילה לא הייתה תקינה).

מה שהפחיד אותי יותר לא היה הנהג מאחור בגלל שאותו ראיתי במראה, הפחיד אותי יותר שהתנועה תעצר והשדה ראיה המצומצם שנשאר לי, לא יאפשר לי להבחין בכך.

הורדתי רגל מהגז ותוך כדי האטה מתונה סטיתי לשול הדרך, למזלי הייתי בנתיב השמאלי כך שהדבר היה קל יחסית.

אז הייתי בן 19, עתודאי שמח ומאושר, וקבלתי את הדבר בכיף.

היה לי באוטו שרשרת ברזל חוליות ומנעול, קשרתי את המכסה מנוע והמשכתי בנסעתי, כמובן שבמהירות מתונה יותר.

פורסם

עשית את הדבר הנכון, נסעת על ידו סימנת לו שמשהו לא תקין אך הוא הגביר מהירות והמשיך בדרכו.

רוב האנשים שמסמנים להם שמהו לא תקין פותחים חלון ועוצרים בצד, כך שהדרך הזו נראת לי הנכונה ביותר, ולא לנסות להגביר מהירות ולחסום את האדם ולהוריד אותו מהכביש בכח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בטח הבן אדם היה אחרי תאונה, עצבני ומרוגז, לא שם ז*ן על הבטיחות של אף אחד ורק רוצה להגיע למוסך כמה שיותר מהר.

סביר להניח שאתה לא הראשון או האחרון שהעיר לו על זה.

כשאני הייתי עם מכסה מנוע בצורת קרמיט אחרי בוקס, כל הדרך למוסך (בצורה איטית ורגועה) העירו לי על המכסה מנוע.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

מזכיר לי שיום אחד יצאתי עם האונו אחרי טיפול 10K שגרתי מהמוסך.

אחרי ק"מ אחד/ 2 ק"מ נסיעה, אני שומע קול מוזר מכיוון מכסה המנוע, קול של "פק".

הרמתי את הראש עד לתקרת הרכב תוך כדי נהיגה, ושמתי לב שהמכסה מנוע והכנף השמאלית לא סמטריים.

עצרתי בצד על השוליים, הפעלתי איתות חירום, וטרקתי הפעם את המכסה מנוע כמו שצריך. מדובר היה ברשלנות המוסך שלא סגר את המכסה מנוע מלכתחילה כמו שצריך.

למזלי באונו יש הגנה מפני פתיחת מכסה מנוע אקראית, ולכן המכסה לא נפתח לכיוון השמשה הקדמית.

פורסם
מזכיר לי נשכחות, היה פעם ברשותי סובארו קופה GL, ובנסיעה על כביש מספר 4 במהירות של כ 100 קמ"ש :wink:, נפתח לי לפתע המכסה מנוע במכה ובבת אחת (הנעילה לא הייתה תקינה).

לי זה קרה בג'פ"ס פתוח במהירות של 60 קמ"ש. למזלי היינו עם קסדות אז זה נגמר רק בזעזוע מוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נתקלתי כבר במקרים רבים כאלה של אנשים שנוסעים עם פנצ'רים, מכסה מנוע פתוח, דלתות ומכסי באגז' פתוחים.

חשבתי להתקין מתקן תצוגה בחלון האחורי של הרכב, כזה כמו בבנקים שמרכיבים בו מילים משורות של נורות, ולהקליד בו משפטים ואזהרות לאנשים :lol:.

לחלק אני מצליח להגיד להם מה הבעיה, חלק בורחים ממני כשקולטים בחור גדול עם טנדר נוסע מקביל אליהם ומסמן להם לפתוח חלון 8).

על הדרך להקליד בו גם הסברים על נהיגה, כמו למשל: (חלק מהמשפטים אמורים להיות מופנים קדימה ובכיתוב הפוך לאלו שמסתכלים במראה שלהם)

תעוף כבר מהשמאלי!!

מי לימד אותך לנהוג??

לא עוצרים לפני נתיב השתלבות!!

המראות הצדדיות הם לא לקישוט!!

אתה בכח רוצה לסדר לי פחחות וצבע בחינם?!

ועוד ועוד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
חשיפה בלעדית לקארספורום. STIO נחשף !

(ועל הדרך מגלה כיצד נוצר החור בדש בורד).

אני חושב שחשפת בחשיפה בלעדית וראשונה את המתקין של "רדיו מילאנו", שהתקין לי את הר"ד, הקודנית והרמקולים.

אם כך, עכשיו אני אכן יודע איך צצה השריטה לדשבורד (שרובה גם ככה כבר נעלמה).

תודה לשמר! :mm_yeah::roflmao:

פורסם
עשית את הדבר הנכון, נסעת על ידו סימנת לו שמשהו לא תקין אך הוא הגביר מהירות והמשיך בדרכו.

רוב האנשים שמסמנים להם שמהו לא תקין פותחים חלון ועוצרים בצד, כך שהדרך הזו נראת לי הנכונה ביותר, ולא לנסות להגביר מהירות ולחסום את האדם ולהוריד אותו מהכביש בכח.ל'

הבעיה שירד גשם והיו רוחות, והיינו בכביש ראשי, פתיחת חלון או עצירה בצד לא תהיה אופציה "נורמלית" במצב הזה מבחינת הבחור בשברולט, ועוד כאשר בחור גדול בלאונה שיש לה ספויילר ג'נטים וסאנרוף לא מקורי (אבל מאושר) מבקש ממך את זה.8)

בטח הבן אדם היה אחרי תאונה, עצבני ומרוגז, לא שם ז*ן על הבטיחות של אף אחד ורק רוצה להגיע למוסך כמה שיותר מהר.

סביר להניח שאתה לא הראשון או האחרון שהעיר לו על זה.

כשאני הייתי עם מכסה מנוע בצורת קרמיט אחרי בוקס, כל הדרך למוסך (בצורה איטית ורגועה) העירו לי על המכסה מנוע.

הבעיה שהוא לא עבר תאונה כל החלק הקדמי היה ללא שריטה, הוא פשוט שכח לסגור את המכסה, וכנראה לא היה מודע לכך.

והמהירות והרוח של אתמול באמת החריפו את המצב.

פורסם

אני אין לי מה לדאוג , בחיפושית המכסה מנוע בכלל מאחורה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הבעיה שהוא לא עבר תאונה כל החלק הקדמי היה ללא שריטה, הוא פשוט שכח לסגור את המכסה, וכנראה לא היה מודע לכך.

והמהירות והרוח של אתמול באמת החריפו את המצב.

אז כנראה שסתם היה מבסוט לעקוף, בטח בעבודה הוא אמר לחבר'ה שעקף אימפרזה ושהאופטרה הכי טובה בהאצות ביניים.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
חשבתי להתקין מתקן תצוגה בחלון האחורי של הרכב, כזה כמו בבנקים שמרכיבים בו מילים משורות של נורות, ולהקליד בו משפטים ואזהרות לאנשים :lol:.

כשהייתי לאחרונה בארה"ב, ראיתי מסגרת ללוחית הרישוי שמותקן עליה פס לדים, עליו אתה יכול לכתוב הודעות מתוך הרכב לאלה שנוסעים אחריך.

האמת היא שבשמחה הייתי רוכש את זה, אלא שזה התאים רק ללוחית רישוי אמריקאית והלוחית אצלי היא אירופאית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...