Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחצן התזת המים לחלון קדמי בקסארה פיקסו 2006 שלי אינו מביא להתזתם. (התזה לחלון אחורי עובדת)

במוסך חוברה לצורך בדיקה ידית חדשה ואתה יש התזה , כלומר - בעיה בידית שברכב !?

עלות ידית חדשה (עם ESP) אלפי ש"ח.....

המוסך טוען שלא מתקנים ידיות...

יש לי ידית דומה מפיז'ו 206 (2002) בה המתז תקין (האיתות לא תקין) . האם יש אפשרות לקחת ממנה חלקים?

פתרון אחר או הצעה לבדיקות נוספות?

תודה לרעיונות.

פורסם

תפקידה של הידית, כמו כל מתג, הוא לקצר בין שני פינים על מנת לסגור מעגל ולהפעיל מערכת מסוימת. אני לא מכיר את הידית הספציפית, אבל לפי תיאור הידית והמחיר שציינתה זו כניראה ידית די מורכבת. בכל זאת שווה לבדוק את שני הפינים הרלוונטים בחיבור הידית, לפעמים מדובר במגע רופף במחבר או נתק.

פורסם

הידיות הללו אינן נותנות קצר בין שתי רגליים באופן ישיר למנוע המשאבה, אלא זה עובר דרך המולטיפלקס.

אם אכן זו הידית - לא חושב שיש ברירה, אבל חכה לאיציק נ. - יש לו נסיון עם הדברים האלה.

פורסם
הידיות הללו אינן נותנות קצר בין שתי רגליים באופן ישיר למנוע המשאבה, אלא זה עובר דרך המולטיפלקס.

אם אכן זו הידית - לא חושב שיש ברירה, אבל חכה לאיציק נ. - יש לו נסיון עם הדברים האלה.

מה חכה מה חכה ? הוא היה אצלי, מה אתה רוצה שאני אחזור על דבריי שנית ? :lol::lol::lol::lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק יקירי,

כמה שהעולם קטן - שמחתי לפגוש אותך בפורום !!

כמו שהבנת - הבעיה לא נפתרה "מעצמה"... אז אולי יש לך הצעות חדשות ?

פורסם

אלפי שקלים על ידית? :shock: , אפשר כבר להחליף בזה מנוע ברכב קטן.

אתה יכול לנסות לחפש בפרוקיות רכב אולי תמצא אם לא תשקול להזמין ב-EBAY אולי תמצא בזול.

• תוכן חדש...